Výklad tarotových karet na měsíc duben pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc duben pro jednotlivá znamení
Cítíte se špatně a myslíte si, že v životě už nemáte žádnou naději? Možná se pletete! Pojďte se s námi dozvědět, co si pro vás karty připravily na měsíc duben v roce 2022.

Beran

Karty:

  • Karta trpělivosti, Karta Královna vody

Čeká vás zkouška. Máte být v situacích trpěliví a nesnažit se dosáhnout všeho hned. Budete řešit problémy s osobou vodního znamení, proto si na ně dejte pozor. Zároveň se o ně ale starejte, ty se vám totiž vyvinou nejvíce. Dbejte o starost o sebe. Dívejte se na situace a věci v životě více do hloubky. Myslete na to, že více věcí dosáhnete trpělivostí, proto netlačte tak na pilu.

Býk

Karty:

  • Karta totálnost, Karta svět

Měli byste v životě něco uzavřít, abyste se mohli posunout dál. Může to být i v oblasti logiky a myšlení. Najednou by vám měly věci dávat smysl a měli byste si uvědomit, co v životě vlastně chcete. Tyto karty znamenají dobrou práci, radost, věčnost, cestu k osvícení. Je tu pro vás archanděl Michael, zažádejte si proto o jeho ochranu. Jdete dobrým směrem, uvědomujete si hodnotu všeho, co v životě máte. Splníte si přání, po kterém již dlouho toužíte.

Blíženci

Karty:

  • Karta sen, Karta čtyřka vody

V tomto měsíci se budete nacházet v představách. Nevidíte, co se ve vašem životě děje, měli byste se na situace kouknout více reálně. Bude se vám něco nabízet, ať už třeba vztah nebo jiná příležitost, ale vy ji nevidíte.

Z vašeho života odejde něco z minulosti a přestanete žít ve snu. Ještě to ale nevidíte, ale brzy to přijde.

Raci

Karty:

  • Karta hojnosti, Karta rytíř vzduchu

V měsíci dubnu k vám přijde hojnost. Přijde to z čistého nebe a budete k tomu potřebovat rychlé rozhodování. Z vašeho života budou odcházet pocity stísněnosti. Uvědomíte si, že již nechcete věnovat energii negativním věcem ve vašem životě. Ať už v ohledu vztahů nebo i v pracovním životě vás bude provázet myšlenka ukončit trápení s tím, co vám nedělá radost.

Lvi

Karty:

  • Karta trpělivosti, Karta eso vody

V dubnu se vám otevírají nové možnosti, ale musíte být trpěliví. Budete mít nové možnosti v ohledu vztahů, ale není vhodná doba je realizovat, proto musíte být trpěliví. Pro někoho se rýsuje skvělá budoucnost. Hledáte smysl svého života a jeho naplnění, abyste vy byli vnitřně šťastní a spokojení. Hledáte uspokojení pro své srdce.

Panny

Karty:

  • Karta zdroj, Karta sedmička Země

Děláte si velké starosti, někdy zbytečně, o své blízké, o události, které se dějí. Musíte vědět, že zdroj tu pro vás vždycky bude. Neuvědomujete si svoji hodnotu a svoji cenu. Pokud se od svého vnitřního zdroje odpojíte, máte starosti, že vás ten zdroj a vaši blízcí opustí. Ale musíte věřit, že ten zdroj tu pro vás pořád je. Budete dávat energii a myšlenky tam, kde je radost, soulad a štěstí. Díky tomu odejde váš smutek.

Váhy

Karty:

  • Karta lpění na minulosti, Karta pětka vody

Věci se nevyvíjí tak, jak jste doufali. Nevidíte to pozitivní. Máte opustit něco starého, co vám pořád nedělá dobře. Mohou to být lidé i věci v životě, na kterých lpíte. Uvědomíte si, že je důležité se cítit šťastně a spokojeně. Máte možnost tvořit svůj život podle svých přání.

Štír

Karty:

  • Karta kompromis, Karta paže ohně

V měsíci dubnu se vám nebude chtít zúčastňovat a tvořit. Budete se stahovat hodně do sebe, budete trávit čas hodně o samotě. Nechcete začínat něco nového. Vytváříte v životě sounáležitost s okolím. Budete jednat s přátelským dojmem. Budete umírnění a budete trpělivě pracovat na budování svého štěstí.

Střelec

Karty:

  • Karta vina, Karty svět

V životě máte něco dokončit, něco, za co se hodně viníte. Měli byste to už však pustit z hlavy. Tam, kde jste něco neudělali správně, byste se za to měli přestat vinit. Musíte ukončit to, co s vámi nesouzní. Měli byste se vydat na cestu, ale vy se jí bráníte. Vidíte, že je to pro vás ta správná cesta, ale ještě jste neukončili to, co vám brání se tam vydat.

Kozoroh

Karty:

  • Karta bojování, Karta osmička Země

Kvalifikovaná práce je odměněna, budete se učit vše o nějakém tématu. Vrátíte se do školy tím, že se budete učit něco nového. Máte pocit, že musíte nechat život plynout a přijde štěstí. Musíte pustit to negativní a začít si vážit hodnot, které dávají smysl (rodina, přátelství, vztahy). Uvědomíte si sami sebe a vaši hodnotu. Jste spokojeni v materiální oblasti, ale ne v psychické.

 

Vodnář

Karty:

  • Karta sen, Karta páže ohně

Něco nového vstoupí do vašeho života. Použijte k jeho plnění svoji originalitu a důvtip. Něco vám v dobrém změní život a uvědomíte si, že to, po čem jste toužili, už máte. Uvědomíte si, že to není jen sen, ale je to realita. Z vašeho života odchází těžkosti, které jste museli překonat, abyste se dostali tam, kde jste teď. Splníte si v dubnu svůj veliký sen.

Ryby

Karty:

  • Karta plynout s proudem, Karta rytíř ohně

Náhlá událost, která bude vyžadovat okamžitou reakci. Musíte řešit věci rozhodně a nevyčkávat. Musíte se otevřít všemu novému, co do vašeho života vstoupí. Je důležité, abyste byli více sebejistí. Dávejte energii tam, kam máte, aby se těžkosti ve vašem životě vyřešily.

 

Zdroj: