4 důvody, proč jsou Vodnářky nejlepšími milenkami

4 důvody, proč jsou Vodnářky nejlepšími milenkami
Ženy narozené ve Vodnáři mají široký okruh přátel, udržují si svou nezávislost, do manželství se nehrnou a dluh je něco, s čím by nemohly žít. Rodí se v rozmezí dat 20. ledna a 18. února. Mimo výše uvedených vlastností jsou Vodnářky také jedny z nejlepších milenek.

Nasloucháte svému partnerovi

Nezáleží na tom, v jaké míře je váš partner na dně, vy ho vždy vyslechnete. Nikdy vás neomrzí naslouchání problémů vašeho partnera, tudíž se má komu vyzpovídat. Tento váš přístup postupně vede k plné důvěře a váš partner se stane uvolněnější, kdykoliv se vrátí k vám. Věnujete pozornost všemu, co váš partner říká, a jelikož před vámi nemusí mít žádné tajemství, dokáže se vám svěřit i se sexuálními praktikami, které by chtěl vyzkoušet, ale nikdy nenašel odvahu si o tom s nikým promluvit. Vy jste však výjimka, což zajistí, že váš partner za vás zřejmě náhradu hledat nikdy nebude.

Jste důvtipná

Dokážete muže (i ženy) kolem sebe vždy rozesmát, pokud se v jejich přítomnosti cítíte dobře. Jste ten typ člověka, který i nefunkční partnerství dokáže oživit slušnou várkou vtipů. Být s vámi je potěšením pro každého, a proto se k vám hrne spoustu mužů, aby zjistili, jaká jste v soukromí. A věřte, že nebudou zklamáni. I zde totiž ze sebe chrlíte vtípky, které jsou vždy vhodné.

Vy totiž moc dobře víte, co je v daný moment vtipné a co by se zrovna říkat nemělo, což z vás dělá neodolatelnou ženu na veřejnosti i mimo ni. S vámi se zkrátka dá zabavit vždy a všude, od společenské akce až po intimní chvilky.

Dokážete muže (i ženy) kolem sebe vždy rozesmát, Zdroj: Flamingo Images / Shutterstock

Jste fascinována spontánností

Zařekla jste se, že budete svůj život žít každým okamžikem, budete mít život plný vzrušení a dobrodružství. Pokud by se váš život neodlišoval od života ostatních lidí, cítila byste se, jako byste neexistovala. Každý den musíte zažít něco nového, pokud možno nevšedního a pro ostatní možná podivného.

Pokud se ve vašem životě objeví partner, který si rád užívá života a kývne na vaše experimenty, s největší pravděpodobností o vás začne prohlašovat, že jste nejen skvělá partnerka, ale také milenka. A co muže na vás tolik fascinuje? Vaše odvaha, která vám dovolí odjet do neznámých končin s úplně cizími lidmi.

Jste loajální

To je snad sen každého, aby jeho partner byl loajální. A vy jste přesně ten případ. Jste vysoce loajální, pokud víte, že vás váš partner má rád a cítí to samé k vám jako vy k němu. Ovšem pokud cítíte, že náklonnost vašeho partnera se pomalu a jistě vytrácí nebo že vám partner přestal věřit, okamžitě vztah ukončíte, poněvadž víte, že konec vztahu by stejně nakonec nastal.

 

Zdroj: