Věštění budoucnosti podle starých Římanů pro jednotlivá znamení: Co vás čeká v prosinci?

Věštění budoucnosti podle starých Římanů pro jednotlivá znamení: Co vás čeká v prosinci?
Náboženství hrálo v každodenním životě starého Říma velmi důležitou roli. Římské náboženství se soustředilo na bohy a vysvětlení událostí se obvykle tak či onak týkalo bohů. Dle starých Římanů lze také předpovědět budoucnost, což je téma dnešního článku.

Chrámy k uctívání bohů se stavěly po celé Římské říši. Římané věřili, že bohové řídí jejich životy, a proto trávili velkou část svého času jejich uctíváním. V každém rodinném domě byl také malý oltář a svatyně. Římané měli osobní domácí bohy nebo duchy, kteří byli doma uctíváni každý den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Možná si s sebou ponesete nějaké břímě z minulosti, ale nenechte se jím zastavit. Můžete dosáhnout svých cílů díky tvrdé práci a trpělivosti. Doporučujeme vám, abyste se během prvního čtvrtletí vyhnuli změnám v kariéře, protože toto období není pro změnu povolání příznivé.

Býk (20. dubna – 20. května)

Využijte vaší energii naplno. Snažte se naplánovat všechny své aktivity na začátek roku, protože podle starých Římanů je to pro vás ta nejlepší doba. Vaše akce a úspěchy se mohou navzájem dobře koordinovat, což může být důvodem k úspěchu a oslavě. 

Blíženci (21. května – 20. června)

V tomto období budete akčnější a budete se hnát za svými sny. V každém měsíci si stanovíte nějaký cíl a neúnavně za ním půjdete. To je možná něco, co vám v minulosti chybělo, a vy se k tomu teď dopracujete. 

Rak (21. června – 22. července)

V tomto období se zaměříte na osobní život, kariéru, finance a majetek. Všechny tyto sféry budou nedílnou a zásadní součástí, protože ve všech těchto oblastech života se budou dít docela zajímavé věci. Vše, co od vás tohle období vyžaduje, je tvrdá práce, píle.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi, výsledky vašich činů budou odpovídat úsilí, které vynaložíte. Pokud tedy chcete dosáhnout dobrých výsledků, nedokončujte práci ve spěchu, protože práce, kterou můžete bezmyšlenkovitě nebo pro samou práci vykonat, nemusí přinést kýžené výsledky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny, mohlo by vám pomoci, kdybyste se před rozhodnutím dvakrát zamysleli. Vhodným řešením by v tomto období mohla být také konzultace s rodinou. Pokud si něco rozmyslíte, poraďte se s osobou, které nejvíce důvěřujete. Důvěřujte také svému instinktu, nenechte se zklamat žádnými myšlenkami.

Váhy (23. září - 22. října)

Vaše schopnost experimentovat se pro vás může ukázat jako přínosná. Pro inovaci nových nápadů či pro růst organizace nebo dokonce sebe sama je experimentování nezbytné. Je to nedílná součást růstu. Experimentování pomáhá snížit úsilí a náklady místo toho, aby se to dělalo obvyklým způsobem.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři, v blízké budoucnosti budete možná potřebovat nakrmit svou mysl. Je nezbytné, abyste ji poháněli zdravými návyky, jako je četba dobré knihy, praktikování meditace a aktivita ve společenství lidí se stejným smýšlením. Udělejte si každodenní rituál cvičení meditace po probuzení a před spaním, což může pomoci udržet úzkost na uzdě.

Zdroj: Lucky Business / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci, je třeba si uvědomit následující možnosti a situace. Vaše schopnost experimentovat vám může umožnit uspořádat rozpočet podle nového schématu. To znamená, že finance mohou být jednou z oblastí, kterou byste v pravý čas nepochybně ovládli. 

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi, vaše přitažlivost pro krásu a harmonii vás může sblížit s novými situacemi. Krása a přitažlivost nemusí souviset jen s jednou věcí. Mohla by být hmatatelná a rozšířená v různých spektrech. Mohla by se týkat umění, architektury, nebo dokonce souviset s novým a krásným místem, po kterém můžete cestovat.

Vodnář (21. ledna – 18. února)

V blízké budoucnosti pro vás může být klíčovým slovem harmonie. Měli byste se řídit zásadami míru, což vám pomůže ve vašem každodenním úsilí. Myslete na to, že každý den můžete šířit svou radost a štěstí. Jen si dejte pozor, abyste kvůli nepozornosti nikoho nepřehlédli.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby, máte svou vlastní sílu a přednosti, které vás drží nad ostatními. Znovu a znovu se objevují situace, kdy se můžete v budoucnu rychle rozčílit. Zjistíte, že jste letargičtí a chybí vám energie, abyste se prezentovali tak, jak jste byli zvyklí dříve.