Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste se narodili ve znamení Vah

Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste se narodili ve znamení Vah
Jakožto člověk, který se narodil ve znamení Vah, máte rádi jemnost a zároveň si potrpíte na eleganci. Také se k vám hodí podzimní barvy, což výběr těch nejlepších barev oblečení pro vás značně snižuje. Jaké barvy vystihují vaši nekonfliktní osobnost?

Modrá

Klid a mír – to jsou vlastnosti, které hledáte, vás osobně vystihují a také napadnou většinu lidí, když vidí modrou barvu. Modrá barva je klidná – ne příliš zářivá, ale ani příliš nevýrazná. Pokud se podíváte na modrou barvu, vybaví se vám harmonie, měli byste tudíž tuto barvu nosit alespoň na jednom kousku oblečení každý den. Modrá barva také symbolizuje inteligenci, která vám není cizí. Neustále bojujete za mír a modrá barva vám bude neustále připomínat, proč bojujete.

Hnědá

Podíváte-li se na hnědou barvu, první, co vás napadne, je příroda – hlína nebo kmen stromu. Vy přírodu vyhledáváte, poskytuje vám pocit bezpečí a čerpáte z ní pozitivní energii, kterou vypotřebováváte při komunikaci s lidmi, a hlavně během řešení sporů. Až budete přemýšlet, co si dnes oblečete, neměli byste opomenout tuto barvu. Kalhoty a svetr jsou ideální pro hnědou barvu, nejsou výrazné, ale uklidňují lidi již od pohledu. Také symbolizují váš boj za rovnováhu v životě.

Hnědá barva na oblečení nadělá také kupu parády. Zdroj: Rawpixel.com/ Shutterstock

Růžová

Tato barva je vhodná pro všechny lidi, kteří jsou natolik nesobečtí, že by raději zachránili život někoho jiného spíše než svůj. Vy mezi tyto lidi patříte. Jakmile si na sebe vezmete oblečení v růžové barvě, dáte ostatním lidem najevo, že jste laskaví a vyhovíte jim, nebudete mít vůči nim žádné předsudky. Přestože tuto barvu nosí převážně ženy, muži mohou použít doplněk, kde se tato barva vyskytuje v menším množství. Lidé se budou cítit uklidněni nejen vaším vstřícným přístupem, ale také touto barvou.

Zdroj článku: