Čím bude únorový úplněk, přicházející ve znamení Lva, zvláštní?

Čím bude únorový úplněk, přicházející ve znamení Lva, zvláštní?
Letošní únorový úplněk můžeme očekávat krátce po Valentýnu, a to 16. února 2022. V indiánské tradici se mu také říká sněhový úplněk a přichází ve znamení Lva.

Proč právě sněhový?

Indiáni byli vědomými správci Matky Země a žili v souladu s jejími rytmy, často měli pro opakující se úkazy i věci kolem sebe své pojmenování. Stejně tomu tak bylo s únorovým úplňkem. Pojmenovali ho sněhový anebo také hladový měsíc. Bylo tomu tak zejména proto, že v tomto období čelili kruté zimě, dalším nepříznivým formám počasí i třeba docházejícím zásobám potravin.

Čeká nás nejedna zkouška

Starost o teplo či zajištění potravy se nám v dnešní moderní společnosti naštěstí vyhýbají. My však i tak můžeme s tímto úplňkem zažít nelehké chvíle, jen trochu jinak. Únorový úplněk ve Lvu bude doba, kdy je čas, abychom si takzvaně zařvali a uvolnili své vnitřní napětí. Můžeme tento čas využít k osvobození se od svých vlastních omezení a věcí, které neslouží našemu pravému já. Sněhový měsíc dává lidem šanci se resetovat a přehodnocovat.

Otevřete své srdce všem druhům lásky, Zdroj: Mizuno555 / Shutterstock

Cesta osobního rozvoje či pouhé naslouchání vlastnímu srdci bývá dlouhá a únorový úplněk může být na této cestě pro vás jakýmsi milníkem. Dovolte si být v tento čas na sebe hrdí za to, kam až jste doposud došli. Dovolte si prožívat šťastné dny, i když se vám zdají okolnosti pošmourné.

Chcete tyto dny prožít emočně pro váš prospěch? Otevřete své srdce všem druhům lásky, a to ať jste single, anebo vedle sebe máte milujícího člověka. Podívejte se hluboko do vašeho srdce, abyste zjistili, které hodnoty jsou pro vás do budoucna důležité. Pokud se i tak dostanete do negativních vibrací – nebojujte s nimi! Snažte se energii tohoto úplňku přijmout a procítit ji s láskou. Můžete tak z přicházející energie vytěžit víc, než kdybyste se snažili emoce potlačit či ignorovat.

Pojďme brát tento nadcházející a svým způsobem zvláštní úplněk jako výzvu k tomu, že vždy můžeme něco změnit, zaujmout jiný postoj, nechat některé věci být. K tomu postačí, abychom žili v srdci a naslouchali jeho našeptávání.

 

Zdroj: