Jak se jakožto Ryby rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Ryby rychle vypořádáte s rozchodem
Pro tak citlivého člověka, jakým jste Vy, může ze dne na den skončit smysl života, jakmile se s Vámi partner rozejdete. Tento postoj k životu můžete zaujímat dlouhé měsíce. Abyste se nemuseli trápit, místo beznaděje zkuste tyto tipy, které Vám pomohou na partnera snáze zapomenout.

Sledujte filmy

Své oblíbené nebo úplné novinky, filmy Vám pomohou snížit bolest z rozchodu. Navíc se můžete rozvíjet v tom, v čem jste skutečně dobří a možná nejlepší ze všech – v padání do světa fantazie. Častokrát se stane, že se zaměříte na jednu postavu celého filmu a žijete její příběh, myslíte na to, jak se cítí, co udělá a jak byste reagovali na jejím místě. Jste mistr v soucitu a vymýšlení různých řešení, a pokud ve filmu uvidíte řešení, které je mnohem lepší než to, co byste udělali Vy, a je reálně použitelné, okamžitě si ho uložíte do paměti.

Vařte různá jídla

Vaření je způsob, jak se uklidníte. Právě tam dokážete nejvíce využít svou kreativitu. V kuchyni rádi trávíte volný čas nehledě na to, jakého jste pohlaví. Víte totiž, že se o sebe dokážete postarat i bez Vašeho partnera. Máte z toho dobrý pocit, poněvadž se od svého partnera psychicky distancujete.

Navíc rádi vaříte, protože při vaření můžete odpočívat a nabírat sílu, neboť při vaření Vás nikdo neruší. Věříte, že jste nezávislí, že nikoho k životu nepotřebujete. To je myšlenka, kterou potřebujete k tomu, abyste se rychle vyrovnali s bolestivým rozchodem, který nastolil Váš bývalý partner. Taktéž zapomenete na všechny bolesti, jimiž zrovna procházíte.

vaření
Zdroj: Semen Kuzmin / shutterstock | vaření

Darujte na charitu nebo se staňte dobrovolníkem

Pomoc ostatním značně zvyšuje Vaše sebevědomí a pomáhá Vám vyrovnat se s rozchodem. Jste soucitná duše, kterou baví pomáhat ostatním lidem, obzvláště těm, kteří si sami pomoci nedokážou.

Pokud darujete na charitu, budete mít pocit, že jste pomohli někomu, kdo si Vaší pomoci bude opravdu vážit. Pokud se stanete dobrovolníkem a budete dělat dobrou věc, Vaše radost z toho, co děláte, se zněkolikanásobí. Čím více se v životě trápíte, tím větší máte potřebu pomáhat potřebným. Lidem nebo zvířatům, to je Vám jedno, hlavně že za svou snahu budete odměněni uznáním.

Travte více času se svými rodiči

Rodiče jsou pro Vás vším, a pokud ještě žijí, nemeškejte a navštivte je, kdykoliv pocítíte smutek nebo beznaděj. Oni Vás znají nejlépe a přesně vědí, jak Vám zvednout náladu a podpořit Vás. Pocítíte jejich nehasnoucí lásku, což Vám opravdu pomůže zvládnout Vaši momentální nelehkou situaci. Pokud z nějakého důvodu nemůžete kontaktovat své rodiče a máte sourozence, s nimiž jste v kontaktu, neváhejte požádat o podporu je, neboť i oni Vás rádi vyslyší.

Zdroj článku: