Poselství andělů na čtvrtek: Ryby, vnímejte boží světlo, Vodnáři, buďte trpělivější během pomoci

Poselství andělů na čtvrtek: Ryby, vnímejte boží světlo, Vodnáři, buďte trpělivější během pomoci
Náhody jsou činy andělů, kteří usilovně pracují, abychom se my měli dobře. Nemáme-li výjimečný dar, nemůžeme je vidět, ale i přesto pociťujeme následky jejich pomoci. Když je nám nejhůř a poté se nám stane něco dobrého – to je nejlepší důkaz jejich neustálé přítomnosti.

Každý den se nám dostává požehnání od andělů. Toto platí i dnes. Andělé se nás všemožně snaží poučit. Není to moc lehké, obzvláště vidíme-li svět jako temný, bez radosti. Tento pocit občas přemůže každého z nás. Jedná se o nevyřčené volání o pomoc, na které andělé reagují. Podívejte se, co dnes radí vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám někdo líbí, nemusíte se ho snažit zaujmout za každou cenu. Naopak buďte rádi za každý okamžik, který s touto osobou strávíte. Myslíte si, že nejste sobečtí? Pokud tomu tak je, budete si vážit každého okamžiku, který s touto osobou strávíte, přestože nyní nemůžete být v partnerském vztahu.

Tip: Žádný člověk k vám nepřijde jen tak. Každý má svůj účel. Zjišťujte, proč se seznamujete s novými lidmi, každý vám přináší určité poučení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Naše rady k vám přicházejí ve dne v noci. Záleží na vás, zda jste ochotni naslouchat. Máte schopnost slyšet naše slova stejně jako kdokoli jiný. Stejně tak jim můžete porozumět. Neexistuje člověk, který by byl k našim slovům citlivější než ostatní lidé.

Tip: Vidíme-li, že máte problém porozumět tomu, co říkáme, sdělení vám promítneme prostřednictvím snu, kde figuruje pro vás důležitá osoba.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vnímejte ve všech pouze to dobré. Nemá cenu soudit lidi podle toho, jak se zachovají, když je vidíte poprvé. Můžete s jistotou říci, že se jedná o špatného člověka? Nemohl být v tu chvíli ve stresu, nemohl se starat o psychicky slabšího jedince s plnou láskou a nemohly mu pouze ujet nervy? Nikdy neznáte situaci jiného člověka, proto nesuďte, o koho se jedná, dokud ho opravdu nepoznáte.

Tip: Každý má své slabé chvilky. Pokud emoce vřou, jsou nezastavitelné. Než někoho odsoudíte, vzpomeňte si, jak těžké je zachovat chladnou hlavu, je-li toho na vás příliš.

Nesuďte ostatní, ve slabé chvíli
Nesuďte ostatní, ve slabé chvíli | Zdroj: Boltivets / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Střežíme vás ve dne v noci. Víme o všech skutcích, které vykonáte. Proto se snažte být co nejmilejší k lidem, kteří si zaslouží milé jednání. Budete-li pozitivně naladění, žádné negativní emoce vás nemohou přemoci.

Tip: Dobré skutky se vždy oplácejí dobrými skutky. Trpělivost je při čekání velmi důležitá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Kráčejte po tomto světě sebevědomě, ale nebuďte sebestřední. Ostatní mají právo být šťastní stejně jako vy. Zaujímejte moudrý postoj, kdykoli musíte něco řešit. Přinášíme vám ta nejlepší řešení, váš vnitřní hlas tlumočí naše slova. Poslouchejte důkladně a jednejte s rozvážností.

Tip: Udělat radost každý den někomu je příležitost docílit svého vlastního štěstí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dnes budete mít tendenci rozhodovat se nesprávně, proto nad vším důkladně popřemýšlejte a vyhraďte si dostatek času. Avšak bez ohledu na to, jak špatně vaše rozhodnutí skončí, my vás vždy budeme milovat a vážit si vaší snahy pomoci ostatním.

Tip: Netrestejte se za špatná rozhodnutí, každý k nim tíhne. Schopnost odpustit sami sobě je posvátná a jen málokdo ji má.

Váhy (23. září – 23. října)

Nevěříte-li v Boha, požádejte nás, abychom vám poskytli důkaz o jeho existenci. Neurazíme se, že nerespektujete boží zásah ve vašem životě. Každý člověk je jiný a názory jsou rozdílné, ale to neznamená, že se nemají respektovat. Jsme velmi trpěliví, víme, že vám musíme poskytnout více důkazů.

Tip: Chcete-li se nám s něčím svěřit, klidně můžete. Máme neomezené množství času, vždy vás vyslechneme.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V našich očích jste stejně nevinní jako v momentě, kdy jste se narodili. Jste dokonalý tvor, který se vyvíjí společně s událostmi, které nastanou. Musíte projít dlouhou životní cestu, než si uvědomíte, jak být se životem plně spokojeni. Je normální dělat chyby, těm se nikdo nevyhne.

Tip: Ochraňujeme vás i vaše blízké, poskytujeme vám možnost být vděční a šťastní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zaměřte se více na svou práci, dělejte ji svědomitěji. Budeme stát při vás a pomůžeme vám zjistit, jak v zaměstnání vyniknout. Pracovní oblast je momentálně vaše nejslabší stránka, pokud vás přestala bavit. Chcete-li změnit zaměstnání, nabídneme vám tu nejvhodnější pracovní pozici. Stačí se pouze dívat, zda se ve vašem okolí nenaskytlo něco vhodného.

Tip: Komunikujete-li s lidmi, buďte sami sebou, ale také plně naslouchejte, co vám říkají ostatní lidé.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neodhánějte od sebe dobro, pokud vám zkříží cestu. Bojíte se neznáma, a proto setrváváte ve vztazích, které vám pouze ubližují. Pokud jste v toxickém partnerském či přátelském vztahu, nechte onoho člověka odejít, a pokud odejít nechce, opusťte ho sami.

Tip: Ačkoli se to může jevit jako sobecké rozhodnutí, žádný negativní vliv karmy nepocítíte, uděláte správnou věc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebuďte smutní, pokud se snažíte pomoci člověku, který nejeví nejmenší zájem o pomoc. Buďte trpěliví. Tento člověk potřebuje více času, aby zjistil, že jeho životní styl není ten nejlepší. Vyčkejte v ústraní, dokud nezmění názor, a teprve poté mu pomoc nabídněte.

Tip: Můžete požádat nás, abychom dotyčnému člověku otevřeli oči, aby zjistil, že svou současnou situaci nezvládne sám.

Ryby (19. února – 20. března)

Nikdy vás nenecháme napospas zlu, vnášíme do vašeho života světlo, které vás chrání. Znáte ho jako radost a naději. Čím spokojenější život vedete, tím více světla vyzařujete a tím šťastnější jste. Podívejte se na druhé lidi našima očima, vnímejte je jako špatnými vlastnostmi neposkvrněné.

Tip: Každý má své chyby, které se těžko odstraňují. Jsou však součástí osobnosti, kterou byste měli respektovat jakožto celek.

Zdroj článku:
  • Autorský text