Partnerský horoskop na 3. květnový víkend: Štíři se vrhnou na změny, Blíženci budou paličatí

Partnerský horoskop na 3. květnový víkend: Štíři se vrhnou na změny, Blíženci budou paličatí
Pokud porozumíme jeden druhému, strávíme pěkný víkend. Většina z nás bude hodně vášnivá, ale také bude chtít za každou cenu prosadit svůj názor, a to díky Marsu v sebevědomém Lvu, který se ale v průběhu týdne střetne s Plutem. Co můžete v partnerské oblasti očekávat Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete vědět, jak u partnera zazářit. V první polovině víkendu neexistuje nic, čím byste partnera mohli naštvat. To se změní v sobotu odpoledne, kdy budete mít tendenci být příliš majetničtí. Myslete na to, jak by Vám bylo na partnerově místě, než se rozčílíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Navrhnete, abyste společně trávili více času. Pomyslíte si, že úklid bude skvělá aktivita, která Vás a partnera sblíží. Zpočátku tomu tak bude, ale v neděli to Vašemu partnerovi již nemusí připadat tolik romantické, vymyslete proto jinou zábavu pro oba.

Vymyslete vhodnou zábavu
Vymyslete vhodnou zábavu | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Není absolutně nic špatného na prosazování názorů. Dejte si ale pozor, můžete tím partnerovi imponovat, ale také ho můžete nepěkně odradit, zejména když se ve druhé polovině týdne dostanete do fáze, kdy budete muset mít za každou cenu pravdu.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete být tak posedlí vyděláváním peněz, že svého partnera můžete začít zanedbávat. Zpočátku bude nadšen z Vaší píle, ale postupem víkendu mu Vaše chování může začít vadit a hrozí hádky, pokud se nezačnete věnovat jemu místo své práce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete myslet převážně sobecky a tím můžete partnera zranit. Vaše nadšení se ne vždy vyplatí, obzvláště tento víkend, kdy se k partnerovi postupně budete chovat nadřazeně. Myslete na to, že všichni jsme pouze lidé a také Váš miláček chce s Vámi trávit kvalitní čas.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partner nebude úplně nadšen z Vašich výbuchů nálad. Celý týden jste se snažili, aby všechno dokonale vyšlo, a skrývali jste všechny negativní pocity. Ty si nyní budete vybíjet převážně na partnerovi, dejte si proto pozor na to, co mu řeknete a jak se k němu zachováte.

Panny pozor na Vaše výbuchy nálad
Panny pozor na Vaše výbuchy nálad | Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Není nic špatného na tom posedět s přáteli, když jste v partnerském svazku. Dejte si ale pozor, abyste se nějaký čas věnovali také svému partnerovi, budete mít tendenci ho zanedbávat, čímž si vysloužíte nepěkné hádky v druhé polovině víkendu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud existuje něco, co v partnerském životě budete chtít změnit, vrhnete se na to tento víkend po hlavě. Nicméně Váš partner s Vámi nemusí plně souhlasit a postupně si může myslet, že ho omezujete na osobní svobodě, proti čemuž se ohradí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte s partnerem vycestovat někam, kde to ani jeden neznáte. Vaše nadšení pro společný výlet však záhy vymizí, poněvadž každý budete chtít dělat něco jiného, ale stále ve dvou. Můžete se rozhádat. Nezapomeňte, že na výlet jste oba jeli za zábavou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Romantika zaplaví Vaši mysl, ale také hněv. Myslete na to, že hněv je pouze dočasný a časem vymizí, kdežto problémy způsobené Vašimi nepěknými slovy mohou přetrvávat delší dobu. Vzpomeňte si, proč s partnerem jste, a chovejte se k němu s respektem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vymyslete společný program, s partnerem Vás to sblíží. Budete mít skvělé nápady na společné aktivity. Jen si dejte pozor na svůj hněv, také on bude mít tento víkend své místo. Popřemýšlejte nad aktivitami, které podle Vás baví vás oba, a respektujte, pokud se Vašemu partnerovi chtít nebude.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete chtít s partnerem dělat věci, které Vás naplňují. Vaším hlavním nepřítelem bude stres, budete mu podléhat opravdu snadno. Travte společný čas vzpomínkami, které vás oba vždy dokázaly rozveselit, a zasmějte se svým chybám.

Zdroj článku: