Jak se k sobě hodí partneři s modrýma očima?

Jak se k sobě hodí partneři s modrýma očima?
Příroda od modrookých lidí vyžaduje, aby neustále uvolňovali přebytečnou energii. Nejrychleji a bezbolestně ji lze vyčerpat během komunikace s partnerem s teplou barvou očí, tedy s někým hnědookým. Co když se ale sejdou partneři, kteří mají oba modré oči?

Klíčem ke štěstí jsou společné zájmy

Modroocí lidé bývají sentimentální a jejich nálada proměnlivá, ačkoli mají obvykle klidnou a mírumilovnou povahu. Osud jim nic nedá zadarmo a svět kolem pro ně představuje materiál pro rozmarné nápady. Kompatibilita v lásce je u tohoto páru vysoká. Partneři s modrýma očima mají zájem trávit spolu čas, oba se přitom snaží o nenucenost a romantiku. Jejich spojení by však mohly ohrozit každodenní domácí práce a starosti běžného života. Aby si udrželi šťastný vztah, potřebují kráčet společně ke stejnému cíli a mít také dostatek podobných zájmů. Pakliže se vaše záliby shodují, čeká vás pevné a spokojené soužití.

Vztah mezi dvěma modrookými lidmi je přirozený a snadný, Foto: Cristina Annibali / Shutterstock

Rozdělit vás může obyčejný život

Vztah mezi dvěma modrookými lidmi je tak přirozený a snadný jako dýchání. Když se budete vzájemně navštěvovat, vnesete do domu přítele bezstarostnou a zábavnou, téměř prázdninovou atmosféru. Navzájem se podržíte a vyléčíte i ze všech zármutků.

Spojovat vás ale mohou nejen obvyklé volnočasové aktivity. Sblížíte se ještě víc, pokud objevíte nějaký výrazný společný cíl, za nímž můžete jít a cestou posilovat svou lásku. Dohromady vás dokáže dát i pořádné dobrodružství. Především v mládí vás váš partner bude velmi přitahovat, ale po letech může náklonnost a nadšení postupně vyprchat.

Bohužel nic není dokonalé a platí to rovněž o vztahu modrookých, obzvláště pokud jde o týmovou práci při rozdělení každodenních povinností. Nepravidelná setkání jsou vždycky zábavná a příjemná, jenže manželství už takové být nemusí. Proto se raději zdržte přílišné kritiky a nesnažte se toho druhého převychovávat. Jestli se rozhodnete rozejít, bude určitě lepší udělat to v klidu a důstojně. Buďte dobrými přáteli a budoucnost vašeho vztahu zůstane optimistická.

 

Zdroje: