Milujete být středem pozornosti? Pak jste pravděpodobně osobnostní typ Bavič

Milujete být středem pozornosti? Pak jste pravděpodobně osobnostní typ Bavič
Jste spontánní, bezprostřední a je kolem vás vždy spousta lidí, kteří vás milují. Jste tedy typ člověka s profilem Bavič. Nikdo se s vámi nenudí, protože to vedle vás prostě nejde.

Rádi věnujete svůj čas a energii druhým lidem. Šíříte dobrou náladu a nesnesete nudu, ticho a šeď. Povzbuzujete ostatní lidi k akci a umíte poměrně jednoduše šířit zábavu.

Jste velmi charismatický a neodolatelný člověk. Kamkoliv vejdete, díky své osobnosti strhnete pozornost na sebe. Vyzařuje z vás sebevědomí, energie a ve společnosti se díky vám vždy zvedne nálada.

Máte rádi, když vám lidé vrací vaši vydanou energii zpět smíchem či potleskem. Potom sršíte ještě větší energií a váš humor díky tomu v ničem neutuchá.

Lidé vás rádi zvou do společnosti, na různé večírky či akce, jelikož jsou si jisti, že díky vám bude zábava v plném proudu a nikdo se nebude nudit. Vždy vymyslíte něco originálního. Jste schopni uspořádat zábavný program pro přátele i pro cizí lidi. V těchto chvílích se cítíte jako rybka ve vodě a jste opravdu šťastní.

Je možné, že už jste uvažovali nad tím, že by vám mohla být blízká i prkna, co znamenají svět. Možná už jste divadlo hráli anebo se na pódiu vyskytujete poměrně často.

Jste společenští a jste velmi rádi obklopeni spokojenými lidmi, kteří poslouchají váš program a smějí se mu. Nemáte rádi zbytečné složitosti života. Proč se nebavit, když je to tak jednoduché? Jste výjimečný člověk, protože umíte šířit úsměv, dobrou náladu a nedovolíte, aby byli lidé ve vašem okolí smutní. A to je velmi záslužné umění.

Jste velmi rádi obklopeni spokojenými lidmi, kteří poslouchají a smějí se, Zdroj: Ivanko80 / Shutterstock

Máte vytříbený vkus. Pěkně a vkusně se oblékáte, máte dokonale vyšperkovaný domov a umíte správně nakombinovat materiály a barvy tak, aby k sobě krásně ladily. Estetiku a krásu máte v krvi a dokážete ji ze sebe nechat vyzařovat. Rádi poznáváte novinky a snažíte se jít vždy s dobou.

Jste pozorní a citliví k potřebám druhých lidí. Dokážete je vyslechnout, podpořit a zároveň na ně přenesete kousek svého vnitřního dobra takovým způsobem, že se lidé hned cítí lépe.

Jste bezprostřední a snadno můžete na své povinnosti zapomínat. Při jejich řešení se prostě nudíte. Nezapomeňte na to, že byste si tím, že povinnosti neplníte, mohli způsobit spousty problémů, kterým se dá jednoduše vyhnout. Zatněte zuby a pracujte na tom.

Jste hraví, dokážete se vyjádřit ke každému tématu a velice snadno hledáte vhodná slova. Milujete život, uznáváte dobré jídlo, dobré pití a dobrou společnost. Jste otevření, velmi přátelští a neuvěřitelně pohotoví lidé. Na každou narážku či otázku dokážete ihned volit vtipnou a smysluplnou odpověď. Jste tolerantní, dokážete lidem vyjít vstříc a vlastnostem, jako je vztahovačnost a sebestřednost, se dokážete od srdce zasmát.  

 

Zdroje: