Co děláte, když se nudíte, podle horoskopu

Co děláte, když se nudíte, podle horoskopu
Pokud dojde na nudu, lidé dělají ledacos, aby se alespoň trochu zabavili nebo projevili svůj nezájem o nynější aktivitu. Přitom to, jak projevujete své znudění, souvisí s datem vašeho narození. Přečtěte si, co dělají jednotlivá znamení zvěrokruhu, pokud jsou znuděná.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se nudíte, jdete se vysprchovat. Vlažná či studená sprcha působí blahodárně na vaši mysl a příjemnou sprchou strávíte nějaký čas, během něhož se rozhodně nenudíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Během nudy se vám rozostřuje vidění, cítíte se unavení. Pokud se tak nechcete cítit, jdete uklízet. Uklidíte celý svůj domov, a to opravdu důkladně. Poté se odměníte nějakým dobrým jídlem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je na vás vidět nervozita. Děláte cokoliv, co vás alespoň na chvíli zabaví. Může to být kreslení či čmárání neidentifikovatelných obrazců či hraní her na vaší oblíbené elektronice.

Rak (22. června – 22. července)

Jedna z možností je, že se snažíte čímkoliv rozptýlit, jen abyste přišli na jiné myšlenky. To je ta lepší varianta. Máte také možnost stěžovat si komukoliv, kdo se kolem vás pohne, nejčastěji vašemu domácímu mazlíčkovi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Snažíte se ve svém okolí udělat zmatek či na něj zapůsobit. Způsobíte rozruch, kdykoliv se cítíte znuděně, nebo můžete pokládat spoustu otázek jen proto, abyste se ve svém nitru alespoň na chvíli zabavili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na veřejnosti se snažíte přesvědčit sami sebe, že se vůbec nenudíte. Pokud to nejde, začnete si psát. Doma, kde vás nikdo nemůže vidět, tančíte na hudbu, kterou máte rádi.

Váhy (23. září – 23. října)

Přes den sníte, což od vás nudu drží dál. Pokud to přestane zabírat, fotíte se při různých příležitostech, což vás alespoň na chvíli přivede na jiné myšlenky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Děláte cokoliv, co by vám mohlo vydělat nějaké peníze. Myslíte si, že nuda tu není od toho, aby vás držela dál od vašich příjmů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nedokážete posedět dlouho na jednom místě, takže nuda se dostaví téměř okamžitě potom, co jste přinuceni zůstat na jednom místě. Sledujete ručičky hodin, abyste se zabavili.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se nudíte, zabaví vás elektronika, například mobil, tablet či počítač. Pokud máte přístup k internetu, máte o zábavu postaráno – neustále něco hledáte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Při nudě usínáte. Děláte vše pro to, abyste se udrželi vzhůru. Nejčastěji se všelijak vrtíte a koušete si své vlastní nehty.

Ryby (19. února – 20. března)

Domníváte se, že za vaši nudu si můžete sami. Proto se často ukládáte ke spánku, kdykoliv se nudíte.

Zdroj článku: