Co si myslíte o náboženství podle vašeho znamení zvěrokruhu

Co si myslíte o náboženství podle vašeho znamení zvěrokruhu
Každý z nás má nějaké náboženské vyznání. Dokonce i ateismus, nevíra v Boha, je považován v náboženské vyznání. Jak se svým náboženským vyznáním nakládáte? Co si myslíte o svém náboženství? A pokud váš partner nesdílí váš názor, nakolik mu předsouváte vaše vyznání?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy jste o náboženství nepřemýšleli více, než je třeba. Vaše náboženské vyznání nemusí být trvalé a nikomu včetně vašeho partnera ho nevnucujete. Raději si vyslýcháte názory ostatních.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše víra je pro vás pevná a v Boha nejspíše věříte. Pokud někdo o vaší víře pochybuje, doslova vás to rozčílí. Pokud partner nesdílí váš názor, vždy, když ho zpochybní, cítíte se, že zpochybňuje vás.

Blíženci (21. května – 20. června)

Zastáváte neutrální názor a s největší pravděpodobností nemáte své vlastní náboženské vyznání. Raději posloucháte názory jiných a přiučujete se o náboženstvích z celého světa.

Rak (21. června – 22. července)

Za svou vírou si pevně stojíte. Pokud věříte v Boha, svému partnerovi to neustále předsouváte, pokud on věřící není. Myslíte to dobře, ale pokud váš partner v Boha nevěří, nenuťte mu ho.

zdroj: Love You Stock/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Nejspíše patříte k ateistům, v Boha nevěříte, pokud vás někdo dostatečně nepřesvědčil, že Bůh existuje. Věříte jen tomu, co vidíte, a podle toho se chováte, pokud s partnerem mluvíte o náboženství.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přestože můžete mít víru v Boha, nemyslíte si, že je to kdovíjak důležité. Nechodíte do kostela, možná tak jednou za měsíc či za rok. Neradi mluvíte o svém náboženském vyznání.

Váhy (23. září – 22. října)

O náboženství se nijak nezmiňujete a neradi o něm mluvíte. Nezáleží na tom, zda člověk, který chce toto téma načít, je váš partner či váš rodič. Náboženské vyznání je pro vás čistě soukromá věc.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Nechcete před lidmi projevovat svou víru a nechcete, aby někdo s vámi mluvil o své víře. Víra ostatních lidí vás nezajímá. Pokud jste věřící, modlíte se čistě v soukromí, nenavštěvujete kostely.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste pozitivní a zajímá vás absolutně všechno. S největší pravděpodobností věříte v Boha. Rádi si o tom povídáte s ostatními, a ještě raději recitujete věty ze Svaté knihy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Náboženství vám osobně příliš mnoho neříká, pokud pomyslíte na Boha. Nicméně vám nevadí se s věřícími lidmi o jejich náboženství pobavit. Rádi posloucháte ostatní, ale v duchu zaujímáte skeptický postoj.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nechcete se o Bohu s nikým bavit. Pokud se bavíte například s křesťanem, snažíte se ho donutit, aby přemýšlel trochu více logicky.

Ryby (19. února – 20. března)

Nevěříte v Boha, ale také nepopíráte jeho existenci. Pro vás nic není nemožné a v rozhovoru jste otevřeni všem náboženským vyznáním.

Zdroj článku: