Mayský horoskop na rok 2023: Čekají vás změny a finanční pohoda

Mayský horoskop na rok 2023: Čekají vás změny a finanční pohoda
Budete mít tento rok klidnější než ten předchozí? Čeká vás něco speciálního? Pojďme se podívat pod pokličku Mayského horoskopu. Osud každého člověka leží v jeho rukou.

Chcete být připraveni na to, co vás v roce 2023 bude čekat a s čím se budete muset smířit? Připravit se na všechny pasti, které pro vás rok 2023 nachystá, a naopak se těšit z nových velkých věcí? Co vás čeká a nemine?

Ch'en (2. 1. – 21. 1.)

Rok 2023 bude plný emocí a nebudete se jich moct zbavit. Podaří se vám ale získat nové kontakty a nová přátelství, a tak pro vás nebude ani tak složité ty emoce ovládat. Noví přátelé, které poznáte, vás budou hnát vpřed.

Nebude to nikdo, kdo by vás ve vašich snech brzdil a nad kým byste se museli pozastavovat. Moc příjemné to ale nebude v zaměstnání, kde budete muset řešit určité problémy a bude to znát i vaši psychice. Nebudete se cítit moc dobře, ale musíte se udržet a přemoct. Jen tak totiž dojdete k úspěchu. Dejte si ale pozor na své zdraví. Nepodceňujte pravidelné lékařské prohlídky!

Yax (22. 1. – 10. 2.)

Díky vašim dobrým komunikačním schopnostem dokážete domluvit vše, co si pro vás rok 2023 připraví. Všichni vám budou tuto vlastnost závidět a vy se s ní můžete trochu i chlubit.

Díky této vlastnosti můžete totiž získat nějakou novou práci nebo povýšení, a to se následně odrazí na vašich finančních možnostech. Pokud máte v plánu nějaké přestavby, projekty a podobně, tento rok bude nejideálnější pro jejich dokončení. 

Zac (11. 2. – 2. 3.)

Rok 2023 si pro vás připravil spoustu změn, a to ve všech možných oblastech vašeho života. Nebraňte se tomu. Mnohé změny vás mohou posunou vpřed tam, kam jste si to vždy přáli. Buďte tedy otevření novým možnostem.

Letos se také budete moct obrátit na své přátele. Budete obklopeni hodně lidmi, ale budete přesvědčeni o tom, že se nemusíte bát, že by vás někdo z nich ranil. Neměli byste provádět rychlá rozhodnutí. Radši si vše pořádně promyslete. 

Keh (3. 3. – 22. 3.)

O zkoušky v tomto roce nebude nouze. Život si jich pro vás připraví spoustu, ale nesmíte se nechat zastrašit. Zvládnete to. Jen se musíte pořádně nadechnout. Podle toho, jak se rozhodnete, bude probíhat i zbytek celého roku, a tak není na škodu si věci pořádně promyslet.

Budete netrpěliví a budete chtít mít vše hned, ale to vám nepřinese nic dobrého. Dejte si pozor na svůj jídelníček. Měli byste se na něj trochu více zaměřit. 

Mak (23. 3. – 11. 4.)

Začátek roku, zimní měsíce, vám nepřinesou nic dobrého. Deprese, úzkosti a špatné psychické rozpoložení. Váš organismus dostane zabrat. Pokud to bude možné, volno v práci bude ideální na to, abyste se pořádně nadechli a načerpali energii.

Bude jí potřeba. Celý rok byste si měli všechny věci pořádně naplánovat, aby vás nemohlo už nic jiného překvapit. Budete se snažit být více uzavření, ale to nebude dobré pro váš vztah s vašimi nejbližšími. Ti to mohou brát jako malou zradu. 

K'ank'in (12. 4. – 1. 5.)

Letos se vám bude dařit. Vše, o co jste minulý rok přišli, dokážete dostat zpět. Bude jen záležet na vašem postoji ke všem situacím. Je potřeba, abyste měli trochu více optimističtější pohled na svět. To vás bude držet nad vodou.

Budete přesně vědět, čeho chcete dosáhnout, a půjdete si za tím. Dejte si jen pozor na to, komu co říkáte. Ne každý je schopný udržet věci v tajnosti, a plno věcí by se tak mohlo obrátit i proti vám. 

Muwan (2. 5. – 21. 5.)

Rok 2022 nebyl nic moc a vy si to plně uvědomujete. Rok 2023 ale bude přece jen trochu jiný. Přináší vám novou naději, novou vůli něco dokázat. Držte se toho. Do vašeho života přichází konečně klid a vy si to budete užívat.

Pohodový bude hlavně začátek roku, kdy budete v euforii. Překážky. které se před vás postaví, zvládnete bravurně. Dejte si pozor na to, jak moc se posouváte vpřed. Mnoho z nás má cíle, ale je lepší trochu zpomalit, než se do všeho hrnout po hlavě. 

zdroj: sunsinger / Shutterstock

Pax (22. 5. – 10. 6.)

Hned na začátku roku si musíte ujasnit, co vlastně chcete. Jen to vás dokáže udržet na nohách po celý rok. Kráčíte správným směrem, ale podívejte se také za sebe, zda jste tam něco nenechali. Budete sledovat obrovský posun a budete mít radost.

To je sice fajn, ale dejte si pozor na to, abyste se nezačali přizpůsobovat okolí. Každý má svůj vlastní život a každý to musí hrát podle sebe. Držte se toho, co máte před sebou. Neohlížejte se za ostatními. 

Kayab (11. 6. – 30. 6.)

V první čtvrtině roku vás čeká pár změn. Brzy ale pochopíte, že bylo potřeba udělat tato zásadní rozhodnutí. Naučíte se díky tomu plno nových věcí, které vás posunou zase o trochu vpřed a budou se vám do budoucna hodit.

Povede to i k vašim budoucím úspěchům, které na vás budou čekat nejen v práci, ale i v osobním životě. Budete sice trochu líní, ale okolí vás do toho dokope a budete jim za to následně vděční. 

Kumk'u (1. 7. – 20. 7.)

V roce 2023 vás čeká finanční pohoda. Budete na tom o hodně lépe než rok minulý. Nemusíte se ničeho obávat. I když si pro vás život připraví pár nepříjemností, zamáváte s nimi jak s kouskem provázku. Bude potřeba zachovat si optimistickou náladu a vyhýbat se určitým emotivním rozhodnutím. Protože právě ty by vás mohly po psychické stránce trochu rozložit. Na žádné hádky tedy ani nemyslete.

Wayeb (21. 7. – 25. 7.)

Na začátku roku se bude dít spousta věcí, kterým nebudete moc rozumět. Vše se ale brzy vrátí do starých kolejí a vy nakonec zvládnete vše ještě lépe, než byste čekali. Čeká vás také nějaký pracovní posun nebo lépe placená práce. Máte se zkrátka na co těšit. 

Pop (26. 7. – 14. 8.)

V prvním čtvrtletí roku vás budou čekat nemilé problémy jak ve vztahu milostném, tak ve vztahu pracovním. Až v půli roku se dočkáte trochy klidu a začnete být opět spokojení. Dávejte si ale pozor na vaše zdraví, které bude tento rok velice křehké a dejte radši na rady odborníka. Neuzavírejte se do sebe.

Wo (15. 8. – 3. 9.)

Budete mít hodně energie a elánu a budete připraveni překonat všechny výzvy, které si pro vás rok 2023 nachystá. Dosáhnete všeho, čeho dosáhnout chcete, a i okolí bude mít radost za vás. Dejte si ale pozor na pomluvy. Nebude jich z vašeho okolí málo, ale nenechte se odradit.

Sip (4. 9. – 23. 9.)

Od půlky roku vás čekají náhlé změny, které pro vás ale budou přínosné. Značně vás to posune a zaznamenáte také kariérní růst. Na závěr roku vás čeká milé překvapení. Po celý rok buďte ale opatrní a ve střehu, abyste nepřehlídli něco, co by vás mohlo stát později hodně nervů.

Sotz (24. 9. – 13. 10.) 

Ujasníte si pár věcí a uvědomíte si, v čem jste opravdu dobří. Čeká vás spousta nových zážitků a příležitostí, ale také povinnosti, kterým se budete muset trochu postavit. Významné změny můžete očekávat ke konci roku, ale dejte si pozor na to, abyste moc neurychlili řešení různých věcí. Nevyplácí se to!

Sec (14. 10. – 2. 11.)

V tomto roce budete mít spoustu příležitostí k rozvoji vašich sociálních a profesních vazeb. Bude se vám dařit a uvidíte tento rok samá pozitiva. Peníze se vám budou hromadit do kasičky, a to i bez velkého úsilí. Nezačínejte ale nějak investovat, o své peníze byste mohli přijít. 

Xul (3. 11. – 22. 11.)

Budete mít spoustu času pro sebe, a tak budete moct dohnat všechny resty, ve kterých jste v roce předchozím neuspěli. Dostanete spoustu příležitostí v práci a doma to bude jako v pohádce. Pokud jste se minulý rok o něčem dohadovali, nemusíte se bát toho, že by to v roce 2023 pokračovalo.

Yaxk'in (23. 11. – 12. 12.)

Jako student můžete mít určitý problém ve škole. Nebude se vám dařit, nebudete se chtít na nic soustředit a do učebnic, ze kterých se můžete připravit na plno testů, se ani nepodíváte. Jako podnikatel také nebudete úplně na vrcholu, a tak vás to po celý rok bude trápit. Musíte se ale snažit tento stres nějak překonat, protože pokud polevíte, zpět se už nedostanete. 

Mol (13. 12. – 1. 1.)

Hned ze začátku roku budete řešit nějaké problémy a jen se utvrdíte v tom, že si štěstí musíte opravdu zasloužit. Na konci roku budete mít už vše za sebou a budete spokojení, že jste vše zvládli a překonali. Utrácejte své vydělané peníze s rozmyslem. Můžete se dostat do finanční krize.