Horoskop pro samotáře na září 2022: Pro Vodnáře bude září měsícem splněných přání, Střelci si samotu užívají

Horoskop pro samotáře na září 2022: Pro Vodnáře bude září měsícem splněných přání, Střelci si samotu užívají
Někdo je samotářem z vlastního přesvědčení a potřeb, jiného k tomu donutily okolnosti. Ať už patříte do kterékoli z těchto dvou skupin, zajisté vás zajímá, co si pro vás připravil měsíc září. 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

Jako samotáři si svou samotu a svobodu užíváte a partnera/partnerku ani nehledáte. Nezapomínejte ale, že máte také rodinu. A udržovat kontakt s rodinou je pro vás velmi důležité. Naplánujte si třeba společný rodinný výlet nebo pozvěte rodinu na oběd. I o rodinné vztahy musíme pravidelně a s láskou pečovat. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

V září na vás čeká nějaká pěkná nová příležitost. Nemusí se jednat jen o příležitost pro nový vztah. Štěstí se na vás může usmát také v pracovní oblasti. Tyto dvě oblasti se ale nemusí vylučovat. I v nové práci můžete poznat člověka, který vás z vašeho samotářství vytáhne. 

 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

V září se zaměříte sami na sebe. Velmi důležitá pro vás bude detoxikace. Pokud chcete změnit svůj životní styl, září pro to bude jako stvořené. Můžete se zaměřit nejen na vyváženou stravu, pitný režim a pohyb, ale vyčistit si můžete také hlavu. Soustřeďte se na činnosti, které vám dělají dobře a které vás naplňují. Hlavu si skvěle pročistíte také při procházkách nebo meditaci.   

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Občas se cítíte jako v okovech. Cítíte se svázáni očekáváním druhých i svých vlastních. V září se konečně dočkáte osvobození od zajetých stereotypů a pomalu začnete žít život, jaký jste si vždy přáli. Konečně se budete moci volně nadechnout a dělat to, co vás baví, naplňuje a posouvá dál.   

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

V září na vás čeká nějaké nové místo, které vám přinese spoustu štěstí a pozitivních změn. Může se jednat o změnu bydliště. Stěhování nemusí být nijak daleké, ale přesto pro vás může být velmi zásadní. Velkou roli také muže hrát poznávání nových míst. I dovolená nebo krátký výlet vám může změnit život k lepšímu.   

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Máte sklony ulpívat v minulosti. Tato pouta k minulosti vás ale brzdí a kvůli nim se nemůžete posunout dál. Září vám přinese několik situací, které vám pomohou, abyste se dokázali konečně odpoutat od minulosti a začali žít přítomným okamžikem. Tím se vám otevřou nové cesty a možnosti, jak změnit svůj život k lepšímu. 

 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

V září budete mít velkou potřebu vyjádřit své emoce a pocity. Slovy to ale mnohdy nejde tak dobře. Zkuste pro vyjádření nejniternějších pocitů využít hudbu. Můžete si doma zazpívat, zatančit nebo třeba sedět a zaposlouchat se do těch krásných tónů. Při té příležitosti si můžete skvěle uvědomovat, jaké pocity ve vás hudba probouzí a urovnat si tak své myšlenky.  

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

V září se ve vás začne probouzet vaše vnitřní dítě. A to je jenom dobře. Budete ve velmi hravé náladě, budete si plnit své sny a užívat si život. Nezapomínejte ale, že s vaším vnitřním dítětem mohou také vyplavat na povrch nepříjemnosti z dětství, které mohou s vaší psychikou zahýbat, a je velmi důležité tyto nové emoce a prožitky dobře zpracovat.   

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Svou samotu si umíte užít a vlastně vám to tak i vyhovuje. V září vám ale vaše samotářství naruší osoba, která by se mohla stát v budoucnu i vaší láskou. S tímto člověkem si budete velmi rozumět a budete toužit po jeho společnosti. S tímto člověkem můžete zažít krásné chvíle plné radosti a štěstí. Nebraňte se tomu.   

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

V září si budete užívat život plnými doušky. Nebudete se dívat na to, co od vás druzí očekávají a co je vhodné, a budete dělat to, co baví vás, co vás naplňuje a posouvá v životě dál. Budete se věnovat sobě a nemusíte se bát ani vyhodit si trochu z kopýtka. Myslete na sebe a udělejte si radost.   

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Září pro vás bude měsícem splněných přání. Může to začít úplnou náhodou, kdy se vám nějaký váš sen splní bez vašeho přičinění. To vás ale navnadí a vy aktivně začnete pracovat i na dalších vašich snech. A to je to nejlepší, co pro sebe můžete aktuálně udělat. Dělejte si radost. Zasloužíte si to.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V poslední době je toho na vás už moc. Stres se na vás valí ze všech stran a vy se o své starosti nemáte ani s kým podělit. Ideálním řešením by pro vás v září mohla být dovolená. Pokud už vám v práci příliš volna nezbývá, můžete klidně vyrazit alespoň na víkendový relaxační pobyt nebo pořádnou túru do hor.   

Zdroj článku:
  • autorský text