Co čeká samotáře v prosinci 2022? Kozorozi se zaměří na odpočinek, Vodnáři budou velmi společensky naladěni

Co čeká samotáře v prosinci 2022? Kozorozi se zaměří na odpočinek, Vodnáři budou velmi společensky naladěni
Někdo po vztahu nijak netouží a užívá si výhody single života. A je to naprosto přirozené a pochopitelné, protože takový život přináší také mnoho výhod. Někdy nás ale osud překvapí a ukáže nám, že má s námi zcela jiné úmysly. Co si připravil pro jednotlivá samotářská znamení na prosinec 2022?

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Milujete svůj volný čas a příliš lidí ke svému životu nepotřebujete. V prosinci se ale přece jen více zaměříte na svou rodinu a je to jen dobře. Adventní čas je totiž ideální chvílí, kdy můžete napravit vaše vztahy. Povídejte si s rodinnými příslušníky a užijte si společný čas. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

V prosinci potěšíte své smysly. Budete si užívat vše, co je krásné, a bude vám to dělat velmi dobře. Užít si můžete nejen procházky zasněženou krajinou, ale také vánoční atmosféru nebo třeba krásný adventní koncert. Tyto aktivity můžete dělat sami, nebo je sdílet s rodinou. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Vánoce jsou spojeny s návštěvami a společenskými událostmi. Vám se ale do nich v prosinci příliš chtít nebude. Vaše okolí na vás ale může poněkud tlačit. Nedejte se a raději poslouchejte své pocity. Nějaké společenské návštěvě se nejspíš nevyhnete, ale myslete především na sebe.

flirt
Zdroj: BAZA Production / shutterstock | flirt

Rak (22. 6. 22. 7.) 

V prosinci si budete užívat krásnou atmosféru a možná se rozhodnete vyrazit i na nějaký pěkný adventní koncert. A právě tady můžete potkat člověka, který vás vytrhne z vaší samoty, a vy zatoužíte po jeho blízkosti.

Lev (23. 7. 22. 8.) 

V prosinci nejspíš tak úplně sami nebudete. Můžete potkat člověka, se kterým se budete cítit velmi dobře, a to především po fyzické stránce. Nejspíš se z toho vážný vztah nevyklube, ale tento člověk ve vás probudí velmi příjemné pocity. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V prosinci zjistíte, že samota nemusí být nevýhodou. Díky vzniklým situacím, které se vám podaří bravurně vyřešit, zjistíte, že jste silnější, než jste si mysleli. To vám nejen zvedne sebevědomí, ale posune vás to v životě zase o krok dále. 

Váha (23. 9. - 23.10.) 

Prosincový shon a přemíra aktivit ve vás vyvolá touhu po klidu a ztišení. Nebraňte těmto touhám a dopřejte si dostatek času, který budete trávit tak, jak se líbí vám. Potřebujete si urovnat myšlenky a pořádně si odpočinout. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

V prosinci se vám bude dařit naprosto skvěle. Budete pozitivně naladěni a začnete si plnit své sny a přání. Váš život bude v harmonii a dařit se vám bude ve všech oblastech vašeho života. Možná dokonce i v oblasti lásky. 

 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

V prosinci se vám podaří pořádně si zvednout sebevědomí. Čeká na vás velké množství náročnějších úkolů, které ale snadno zvládnete. Díky tomu si budete více věřit a začnete pomalu otvírat i své srdce. Bude to pro vás velmi významný životní krok. 

Kozoroh (22. 12.  20. 1.) 

V prosinci se zaměříte na odpočinek a pozvolné tempo. Lidem se sice bránit nebudete, ale stejně tak si budete užívat chvíle v pohodlí domova u zapálené svíčky a pěkného filmu. Nenuťte se do společenských akcí a užijte si svátky podle vlastních představ. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Tento měsíc budete velmi společensky naladěni. Budete si užívat společnost svých kamarádů a rodiny a budete pravidelně vyrážet do společnosti. Poznáte zde mnoho nových lidí a vzniknou také nová krásná přátelství. Dokonce můžete potkat i novou lásku. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

V prosinci se může sblížit s osobou, které vaše srdce patřilo již dříve. Staré rány jsou zahojeny a vy opět najdete společnou řeč. Promluvíte si o křivdách, které byly napáchány, a pomalu začnete váš vztah zlepšovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text