Horoskop na pondělí 4.10.2021: Štíry ovlivňuje silná sexuální energie. Vodnáři zazáří se svým šarmem a komunikativností!

Horoskop na pondělí 4.10.2021: Štíry ovlivňuje silná sexuální energie. Vodnáři zazáří se svým šarmem a komunikativností!
Ubývající Luna tento týden působí zejména na Blížence, kteří by neměli ignorovat některé varovné signály. Na další znamení působí i mocná síla Slunce či Venuše! Co čeká vaše znamení, na co si máte dát pozor nebo na co se naopak těšit, se dočtete v dnešním horoskopu.

Beran

Je pochopitelné, že máte starost o svou rodinu. Členové domácnosti však mohou vaši péči pochopit až příliš asertivně. Zkuste se dnes méně projevovat, aby nedošlo ke zbytečným hádkám. Neklaďte na vaše blízké vysoké nároky a vaše impulsivní nápady raději nechejte na vhodnější dobu.

Býk

Uran, který právě vstupuje do znamení Býka, vždy přináší velké změny. Takové změny se mohou dnes udát především ve financích, ale můžete přinést nové poznatky či podnětné náměty do pracovní oblasti. Ale pozor si dejte na zvraty ve vztazích, které mohou během dneška nastat. Nepouštějte se do něčeho, u čeho si nejste jisti, zda to opravdu chcete. 

Blíženci

Při pondělku se nepouštějte do žádných náročných úkolů. Pokud se plánujete pouštět do náročnějších projektů, můžete se setkat s tím, že vaše nervy dnes nebudou v nejlepší kondici. Pozor si proto dejte na stresové situace a raději buďte v klidovém režimu.

Rak

Jste velmi citlivé osoby, avšak tuhle svou stránku nechcete dávat mnoho najevo. Pozor, abyste na ostatní nepůsobili až příliš tajemně a nečitelně. Nebojte se více otevřít ostatním, dnes to určitě ocení. Okolí pochopí vaši emocionální stránku a nebudete na ostatní působit tolik záhadně a natolik rezervovaně. 

Lev

Dnešní den pro vás není předpokladem pro velké úspěchy, a proto se držte svých běžných standardů. Nenakládejte si na sebe příliš mnoho práce, kterou byste dnes neměli zvládnout. Do větších akcí se raději pusťte v jiné dny, dnešek by vám mohl plány spíše narušit. 

Panna

Je u vás opravdu obdivuhodné, že si pevně stojíte za svými názory. Je pravda, že vaše názory jsou často správné, jelikož se vždy držíte stanoveného řádu. Dejte si však pozor, abyste na okolí nepůsobili příliš despoticky. To, že si za každou cenu obhajujete vlastní názory, dnes nemusí každý ocenit.

Váhy

Slunce, které vstupuje do znamení Vah, přináší mnoho pozitiv. Máte výborné možnosti pro rozvoj vaší osobnosti. Společnost vás přijme zvláště milosrdně. I vaše typická nerozhodnost dnes nikoho příliš nevyvede z míry. Máte jednoduše výborné dispozice pro veškerá jednání.

Štír

V těchto dnech můžete nejvíce vnímat silnou sexuální energii! Síla Venuše, která zasahuje do znamení Štíra, přináší zejména sexuální přitažlivost. Vaši sexuální energii bude vnímat snad každý jedinec opačného pohlaví. Dnešní den je tak jako stvořený pro nová seznamování!

Střelec

Neměli byste se pouštět do žádných větších akcí. Dejte si nejvíce pozor na případná nedorozumění či konflikty zvláště v zaměstnání. Dnes by se vám mohl jakýkoli hrubý tón nečekaně vymstít.      

Kozoroh

Vaše stabilní povaha ukrývá rozvahu v oblasti finanční situace. S vaší dobrou finanční situací, ve které se nyní nacházíte, se nemusíte bát pustit se dnes do větších obchodů či investic. Dnešek je jako stvořený pro jakékoli financování a jistotu s uzavíráním obchodů.  

Vodnář

Nyní vstupuje do znamení Vodnáře mocný Jupiter, který vám pomáhá formovat vaši osobnost. Dnes můžete na okolí zazářit svým šarmem a vytříbenou slovní zásobou. Vaši obdivuhodnou komunikativnost a spolupráci s lidmi vaše okolí velice ocení.

Ryby

Neptun ve znamení Ryb vám dodává obrovskou sílu! Máte předpoklad pro splnění jakéhokoli cíle či přání. Důvěřujte více vlastní intuici a víře, která vás dovede k vytouženému snu. Stačí pevná víra a dobré úmysly, výsledky poté přijdou sami, když to čekat nebudete. 

Zdroj:

  • autorský text