Horoskop na 1. prosincový víkend: Blíženci budou hledat svobodu, Berany ovládne fantazie

Horoskop na 1. prosincový víkend: Blíženci budou hledat svobodu, Berany ovládne fantazie
Tento víkend bychom měli začít s pořádným nádechem na čerstvém vzduchu, nebude se jednat o nic příjemného kvůli tomu, že Neptun má na nás stále svůj vliv. Po celý víkend hrozí hádky s ostatními lidmi. Doporučuje se nevstupovat do záležitostí ostatních lidí. Jak jste na tom Vy? Přečtěte si horoskop na tento víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Již od pátku dostanete spoustu skvělých nápadů, které když uskutečníte, zjistíte, že tak skvělé nejsou. V sobotu bude Vaše fantazie ještě zvýšena, což bohužel má za následek, že od všech budete požadovat příliš. V neděli zjistíte, co je pro Vás nejdůležitější, a toho se budete držet, což u Vás vyvolá štěstí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Peníze se Vám v pátek nebude dařit udržovat, což z Vás udělá naprosto hádavého člověka, co se týče pátku a části soboty. Budete mít svou hlavu a svůj názor, což nebude dvakrát ideální. Později v sobotu a v neděli se Vám začne dařit v kariéře i v jiných oblastech života, Vaše výbušnost zcela zmizí.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek budete mít pocit, že se Vám nedostává takové svobody, jíž byste si tolik přáli mít. Hlavní viník jste Vy – zbytečně se omezujete. Dobrá zpráva je, že se Vám v sobotu odpoledne začne dařit v kariéře. V neděli zjistíte, jaké kroky byste měli přesně udělat, aby se Vám více dařilo.

Blížencům přijde, že nemají dostatek svobody, Zdroj: Rachaphak/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Poslední týden jste zažili tolik zklamání, že v pátek nebudete mít na nic náladu, budete zamlklí. Pokuste se relaxovat. Vaše smůla se blíží ke konci. Od soboty odpoledne totiž změníte své názory téměř na vše, uvědomíte, jak hodně jste se v některých věcech mýlili.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na svou intuici se nespoléhejte v pátek ani velkou část soboty. V tu dobu totiž budete zamlklí a budete předpokládat, že všichni lidé umí číst Vaše myšlenky. Vaše intuice i schopnost rozumně komunikovat se vrátí v sobotu v pozdním odpoledni a vydrží i po celou neděli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete se chtít v pátek zachovat tak, abyste značně zlepšili svou budoucnost. Pokud si nedáte pozor, docílíte pravého opaku. Sobota je podobná, vše, co se dozvíte v tento den, se nebude zakládat na pravdě. V neděli se dozvíte, kde stojí pravda, a přehodnotíte své názory.

Váhy (23. září – 23. října)

Stejně jako po celý týden, ani tentokrát si nebudete moci vybrat mezi péčí o sebe a pomáháním druhým. Hlavně v sobotu budete mít problém soustředit se na své zdraví a psychickou pohodu. Nechte ostatní lidi si říkat, co chtějí, a nesdílejte jejich pesimismus, jedině tak budete tento víkend šťastní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek budete mluvit s mnoha lidmi, ale Vaše názory budou naprosto odlišné od těch jejich. Máte dar naslouchat, nezapomeňte na to. V sobotu zatoužíte po vášni, ale zároveň budete o lásce pochybovat. Pokud odoláte svým myšlenkám, strávíte pěkný zbytek víkendu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S těmi, kteří to s Vámi budou myslet dobře, se v pátek pohádáte. Budete mít za sebou těžký týden a to se odrazí na Vaší psychice. V sobotu si všimnete, že jste zanedbávali Váš domov, a pořádně ho vylepšíte – uklidíte či zakoupíte nějakou dekoraci. Vaše nálada se značně zlepší, když svůj plán dokončíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek budete velice zamlklí, nebude s Vámi kloudná řeč a ani se Vám nebude chtít o ničem mluvit. To se změní již v sobotu odpoledne, kdy se Vám výrazně zlepší nálada. Pokud jste se rozhádali s rodinou, přáteli či kolegy z práce, sobota a neděle jsou ty pravé dny na omluvu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

První dva víkendové dny se budete hodně nudit. Pokud to s nudou přeženete, stanete se opravdu nepříjemnými k ostatním lidem i k sobě. Najděte si zábavu. Nejpozději v sobotu odpoledne se zabavíte a opět se stanete tím milým, nápomocným člověkem. Také finanční stránka se zlepší.

Ryby (19. února – 20. března)

Pátek je posledním dnem, kdy se Vám nic nedaří nehledě na to, kolik píle jste do daného cíle vložili. Od soboty si můžete začít plnit své plány, ne však příliš brzy, moudré je začít odpoledne, kdy se Neptun již odvrací. Vše se Vám začne dařit.

Zdroj článku: