Horoskop pro citlivé: Předurčuje Vás Vaše znamení ke sklonu k citlivosti?

Horoskop pro citlivé: Předurčuje Vás Vaše znamení ke sklonu k citlivosti?
Děláte si starosti s tím, co se kolem Vás děje, jak se daří lidem ve Vašem okolí či zda právě děláte tu správnou věc? Jste mnohdy tak upjatí a pod tlakem okolí, že si nestíháte užívat života? Možná se naleznete ve všem, co je výše zmíněno a možná vůbec ne. Jak se k Vaší citlivosti vyjadřují hvězdy?

Beran 

Tito lidé jsou vysoce citliví a mají také tendence se až přes míru stimulovat vnějším prostředím. Naopak názory jiných lidí je příliš nezajímají. Když má Beran něco na srdci, řekne to přesně tak, jak myslí i za cenu toho, že druhé straně ublíží. Rádi se zamýšlejí nad svými minulými činy a jejich důsledky, což jim může působit značný stres. 

Býk 

Býk velmi nerad ukazuje svoji citlivou stránku a raději ji nechává skrytou. Někde uvnitř jsou to duše velmi citlivé. Bývají empatičtí a soucitní. Pokud vidí, že jejich okolí potřebuje podat pomocnou ruku, tak neváhají přispěchat.

Blíženci

Blíženec má tendence brát si všechno osobně. Jsou k sobě velmi kritičtí a hledají vinu za “všechno” především u sebe. Umí se vžít do pocitů ostatních, a proto neradi dělají nebo říkají něco, co by ostatním mohlo ublížit. Zároveň je pro ně složité rozhodování, protože se snaží vyhovět všem, kterých se to týká. 

Rak 

Člověk ve znamení Raka je chodící koule emocí. Je ze všech znamení nejemotivnější a má tendence se obávat, jak na něj budou ostatní reagovat. Jsou až extrémně empatičtí a starostliví a dokáží hluboce cítit bolest ostatních. 

Lev

Lvi jsou citlivější, než by se mohlo zdát. Pokud k někomu chovají hlubší city, mají velkou starost o to, co si o nich dotyčný myslí. V případě, že toto mínění není pozitivní, umějí se tím dlouho trápit. Naopak názory lidí, které Lva nezajímají, jsou mu naprosto jedno. 

Panna 

Znamení s vysoce citlivým vnímáním. Slabostí Panny je především vlastnost, kdy dokážou vidět negativitu i tam, kde není a dlouho se pro ni trápit. Berou si věci osobně a neustále analyzují názory ostatních.

Váhy

Jsou jedním z vysoce citlivých znamení. Rozhodování pro ně není jednoduchý proces a trvá jim déle než ostatním. Zvažují každý možný výsledek, který může nastat. Pokud je jejich rozhodnutí špatné, mají tendence se za to neustále kritizovat. 

Štír 

Štír je znamení velmi intuitivní a často jedná tak, jak je mu v konkrétní situaci přirozené. Nechávají se lehce strhnout děním kolem sebe. I když to na venek není příliš znát a snaží se své city před okolím skrýt, jsou ve své podstatě emotivním znamením. 

Střelec 

Střelci příliš citliví nejsou, rádi vtipkují na účet druhých a je jim jedno, jestli se dotyčný cítí ve společnosti hloupě. Ne proto, že by byli zlí, ale protože jednají bezmyšlenkovitě. Říkají věci přesně tak, jak jsou a jak je cítí. 

Kozoroh 

Kozorozi jsou citliví především vůči svému okolí. Jejich přáním je dobré smýšlení ostatních, o nich samotných. Pokud se ztrapní nebo vyřknou špatnou myšlenku, je to pro ně k zbláznění. Nemají rádi kritiku a touží po dokonalosti. 

Vodnář

Jako Vodnář příliš citliví nejste, zvlášť co se týče ostatních lidí. Nejsou empatičtí a vžít se do role druhého, je pro ně nadlidský výkon.

Emoce jejich okolí pro ně nejsou důležité a snaží se vyhnout jakémukoli citovému rozrušení. 

Ryby

Lidé ve znamení Ryb jsou velice citliví a mají předpoklady k tomu, zkoumat věci až do jejich hluboké podstaty. Jsou mnohem citlivější než ostatní znamení zvěrokruhu a názory ostatních jim nejsou lhostejné. Jsou až neuvěřitelně soucitní, umí být laskavými pečovateli svému okolí. 

 

Zdroj:

  • autorský text