Podpora a rozmazlování – flirtující Ryby se na Vás doslova přilepí, aby Vám pomohli kdykoliv

Podpora a rozmazlování – flirtující Ryby se na Vás doslova přilepí, aby Vám pomohli kdykoliv
Člověk narozený ve znamení Ryb rozhodně není partnerem pro každého, a to hlavně kvůli jeho přílišné přecitlivělosti, hned jak se objeví problém. Jakmile však najdou někoho, s kým by chtěli sdílet svůj život, ukážou hlavně své světlé stránky. Jak vypadá flirt s Rybami?

Je tu vždy pro Vás, abyste si měli s kým popovídat

Zamilované Ryby jsou někdy příliš vtíravé. Neustále za Vámi chodí, zda nepotřebujete někoho, s kým byste si mohli popovídat opravdu o všem. Takto začíná Rybí flirt. Být hodný či hodná, to je způsob, jak někomu říci „Líbíš se mi“, pokud se někdo narodil v tomto hvězdném znamení. Také se Vám bude chtít svěřit se spoustou zkušeností ve svém životě, ale jen čeká na to, až Vy sami ho požádáte o radu. Nechce nic zkazit uspěcháním flirtu, proto se posouvá po malých krůčcích, aby Vás náhodou nevyděsil.

Nezdravě Vás rozmazluje

Peníze pro ně nejsou vůbec důležité. Jakmile se Vám něco líbí, koupí Vám to. Chcete ochutnat pokrm ve vyhlášené, ale drahé restauraci? Žádný problém. O všechno se postarají. Dokonce nemusejí být fér k ostatním lidem, jakmile se s někým dostanete do potyčky. Postaví se za Vás. Jinými slovy Vás tento člověk přehnaně rozmazluje, protože již jste jeho sladký miláček, akorát o tom ještě nevíte.

Podporuje Vás ve všem, co děláte

Rybám můžete říci naprosto cokoliv a ony Vás v tom podpoří. Pokud se chcete naučit něco nového, ale zároveň nevíte, zda na to opravdu máte dispozice, sdělte to Rybám a ony Vám řeknou tisíc důvodů, proč byste se do toho měli pustit po hlavě. Motivují Vás k tomu, abyste se nebáli začít s něčím novým. Vědí, jak těžké jsou začátky, a pokud byste to nezvládali sami, Ryby Vám nabídnou pomocnou ruku, aniž by chtěly něco na oplátku.

Silnou stránkou Ryb je romantika, Zdroj: George Rudy / Shutterstock

Naplno projeví svou romantickou stránku

Další z Rybích praktik flirtování je romantika. Pro některé z nás možná trochu přehnaná. Neustále Vám budou kupovat květiny, ale jelikož Ryby jsou snad to nejvíce kreativní znamení zvěrokruhu, mohou vymyslet něco opravdu originálního, něco, co Vám vyrazí dech. To je již silný posunek, že k Vám něco cítí, a Vy byste si již měli uvědomovat, že by s Vámi chtěly strávit zbytek života.

Snaží se být co nejvíce ve Vaší blízkosti

Jako magnet či jako Váš ocásek – říkejte tomu, jak chcete, nicméně faktem zůstává, že pokud s Vámi Ryby flirtují, je téměř nemožné se jich zbavit. Ony si samy řeknou, kdy je čas flirtování ukončit. Pokud je odmítáte, většinou to berou jako vtip nebo si myslí, že svou stávající přítomností Váš názor změní. Chtějí Vám ukázat, že chtějí být Váš partner a plně Vás podporovat i v horších časech.

Zdroj článku: