Chodit oblečená jako princezna je snadnější, než si myslíte

Chodit oblečená jako princezna je snadnější, než si myslíte
Miliony lidí sledují princeznu Kate, vévodkyni z Cambridge, manželku korunního prince Williama. Kate Middleton se stala ikonou módního stylu daleko za hranicemi Velké Británie a vytvořila si velkou skupinu fanoušků, kteří sledují každý její pohyb, každé oblečení, které na sebe vezme.

Jednoduchost a elegance

Na vzhledu Kate je vše důležité a inspirující, od klasické elegance, přes barevné kabáty až po účes. Pozornosti neujdou dlouhé večerní šaty, ani volnočasové oblečení. A co teprve velká záliba princezny, kterou je nošení originálních klobouků.

Kate je milovaná a obdivovaná pro svou jednoduchou eleganci a smysl pro detail. Její příjemné chování omladilo anglickou monarchii a svým půvabem předčila princeznu Dianu.

Manželka Williama má úctu k tradici a monarchistické etiketě, ale už se naučila využívat různé situace ve svůj prospěch.

Napodobit módní styl princezny nemusí být nijak složité, ani drahé:

• Kate velmi ráda nosí oblečení ležérního stylu, zejména pokud cestuje na venkov. Má také ráda námořnický styl a typicky pruhovaná trička patří k jejím nejoblíbenějším. Není těžké si vzít „slim“ džíny, opravdu hodně upnuté, jako to má mladá dáma ráda, pruhovaný svetr a mokasíny. To vše doplněné o černé sluneční brýle.

• Pro formální příležitosti má Kate elegantní, ale střízlivý vzhled, bez zbytečných ozdob a doplňků. Jednou z oblíbených kombinací je černá a bílá. Má také velice ráda modrou barvu, a to ve všech odstínech. Nejvíce si potrpí na jednoduše střižené šaty těsně nad kolena, k tomu tmavé boty a kabelku a jeden světlý detail, například hodinky.

• Šedá barva se nehodí pro každého, ale princezna jí ráda využívá pro její „formálnost“ a snadnou kombinovatelnost s doplňky.

• Pokud patříte k milovníkům vzorovaných šatů, můžete zkusit jednoduché střihy a jako vzor například puntík. Takové šaty se snadno dají zkombinovat s jednobarevným sáčkem, botami a kabelkou v jedné barvě.

Móda pro každého

Oblékat se „Kate stylem“ není ani zdaleka tak finančně náročné, jak by se mohlo zdát. Princezna často nakupuje v běžných obchodech s konfekcí. Ve Velké Británii tím vždy vzbudí trochu rozruch, protože daný model je bleskurychle vyprodaný.

Stejně je to i s dětským oblečením. Malá princátka už jsou na každé akci sledovaná a všechny kousky z šatníku, které děti předvedou na veřejnosti, patří okamžitě k nejžádanějšímu zboží.

Princezna nakupuje ráda v malých obchodech, které se rozjíždí, což jim výrazně pomáhá najít si klientelu.