Andělský horoskop: Berani, co pro vás chystá Archanděl Ariel na rok 2022?

Andělský horoskop: Berani, co pro vás chystá Archanděl Ariel na rok 2022?
Energie archanděla Ariela je čistá jako sama Matka země. A není to jen tak náhodou. Tento anděl byl Bohem pověřen, aby dohlížel na zvířata a přírodu, zároveň však také aby trestal ty, kteří těmto hodnotám ubližují.

Úzká spojitost Ariela se čtyřmi přírodními živly mu dává nesmírnou sílu, kterou dokáže využít ve váš prospěch, pokud jeho pomoc budete potřebovat. Dalším velkým úkolem, který Ariel nosí na svých křídlech, je táhnout ty, kteří svým egem poletují až příliš vysoko, zase blíže zemi. A není to jen proto, že je se zemí spřízněn svou andělskou podstatou.

Ariel umí být asertivní a pokud jste jeho „svěřencem“, dokáže vás ochránit i před vámi samými, což se vám bude v roce 2022 rozhodně hodit. Umí zchladit jako voda, rozproudit jako oheň, dát schopnost růstu jako země a popostrčit kupředu jako vítr. Má vás podle data narození Ariel pod svými andělskými křídly? Pojďte to zjistit.

Andělský horoskop a původ Ariela

Stejně jako jsou znamení zvěrokruhu předurčena astrologickými objekty a jejich polohou, s datem narození souvisí též přidělení andělského strážce samotným Bohem. Podle toho, v jakém měsíci a v jaké jeho části jste se narodili, nad vámi stoji ochránce, jehož nebe opatřilo potřebnými schopnostmi právě pro vás. V židovských písemnostech byl Ariel označován za anděla, který trestá démony.

Později jej pak označovali za „velkého pána země“. Sv. Tomáš Akvinský rozděloval anděly do charakteristických skupin, přičemž Ariela zařadil mezi tzv. „ctnosti“. Ti mají lidi inspirovat k velkému umění a objevům v oblasti vědy. Zároveň mají povzbuzovat a přinášet božské zázraky do lidských životů.

Jak dokáže Ariel v roce 2022 pomoci

Archanděl Ariel je patronkou všeho zemského, a tak je její náruč otevřena všem Božím stvořením a životnímu prostředí. Je léčitelkou zvířat a pokud se chcete propojit s přírodním či elementárním světem, bude vám v letošním roce na této cestě nápomocna.

Svými promluvami prostřednictvím nenápadných znamení bude vracet vaši zbloudilou mysl zpět ke klidné a krásné přírodě, a tím vám ukáže, jak je důležité se na chvíli zastavit a vnímat čas, který kolem nás plyne rychleji, než se zdá. Pokud je Ariel vaším archandělem, nemusíte se pro tento rok bát problémů v partnerských vztazích, protože vás tento strážce navede vždy do rovnovážného stavu. Vzájemnou lásku lidí usměrňuje díky své odvaze napravit vše, co se ještě napravit dá. A byť se vám tedy bude zdát, že jste v roce 2022 s někým nenávratně zpřetrhali pouto, dokáže jej svým působením opět spojit, jen je potřeba naslouchat jeho rad a věřit stejně, jako věří on.

Ariel vám bude nápomocen také při nedostatku materiálních zdrojů, neboť je, jakožto pán živlů, schopen poskytnout nápady, jak tyto síly efektivně využít ku svému prospěchu. Pokud budete potřebovat pomoci se zvýšením příjmů a zlepšení životního standardu, nebojte se na něj obrátit. A odvrátíte-li se snad od toho, co je v životě důležité, dokáže vás navrátit zpět. Vtiskne vám obrazy a pocity, které vaši mysl spojí s těmi, které milujete, a popostrčí vás k tomu, na čem opravdu záleží. Stejně jako nám Matka příroda dává a zároveň umí i přijímat, bude Ariel v roce 2022 na rovnováhu mezi těmito vlastnostmi dohlížet i u vás.

Lidské ego se často uchýlí k tomu, že začne pouze přijímat, pro druhé už však nic na oplátku nemá. Pokud se tímto špatným směrem v roce 2022 vydáte, archanděl přírody využije své asertivní povahy a poposune vás k uvědomění si ceny druhých, nejen té své.

Odvahu, kterou on sám disponuje, vám (jako svému lidskému svěřenci) propůjčí zase ve chvílích, kdy vás víra v sami sebe bude opouštět, k čemuž letos opravdu může dojít. Dodá vám energii a přiměje vás jít si za svými cíli. A co je hlavní, přesvědčí vás, abyste se nevzdávali. Své propojení s živly využije Ariel také k dočerpání síly v momentech, kdy budete mít pocit, že se vám vaše životní energie pomalu vytrácí. V neposlední řadě se archanděl bude snažit dohlédnout na životní prostředí a vést vás k tomu, abyste mu byli v tomto směru nápomocni.

Které znamení zvěrokruhu Ariel opatruje  

Určitě není žádným překvapením, že archanděl Ariel je propojen s berany. Jestli jste beran, nebo někoho takového ve svém okolí máte, Ariel nad vámi bude vždy stát. V charakteristice beranů často dominují prvky sebestřednosti a egoismu, a právě proto vám byl přidělen zrovna Ariel, který nadřazenost dokáže utlumit a navést zpět k základu.

Kdykoliv se jako beran obrátíte na svého archanděla, bude se vám snažit poskytnout pomocnou ruku. Jestliže jste zrovna zjistili, že Ariel ochraňuje právě vás, buďte otevřeni jeho znamením. Naleznete je v čemkoli, co souvisí s přírodou a jejími živly. A co je důležité, žádné znamení jen tak nepřecházejte. Ariel se vás totiž snaží navést na tu správnou cestu. 

 

Zdroje: