Andělská poselství na neděli: Býci, jezte zdravěji, Váhy, učte se vytrvalosti

Andělská poselství na neděli: Býci, jezte zdravěji, Váhy, učte se vytrvalosti
Obavy, strach i různé fobie. Kdybychom neměli špatný pocit z ničeho, tyto stavy bychom nikdy nezažívali. Jenže špatný pocit podle andělů pramení ze špatných zkušeností. Mohou být způsobeny zkušenostmi z minulosti či dokonce zažitými pudy. Je dobré je mít, či špatné?

Andělé mají jasno. Špatný pocit potřebujeme, abychom se vyhnuli nebezpečí. Na druhou stranu bychom měli odbourávat ty pocity, které k životu nepotřebujeme, které nám pouze škodí. Těch je více než těch potřebných. Sami musíme poznat, co změnit, abychom byli spokojenější a vedlo se nám lépe. Jaká jsou andělská poselství na dnešní den?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hledejte povzbuzující slova, kdykoli si myslíte, že nemůžete dosáhnout svého cíle. Buďte optimističtí, abyste našli dobrý způsob, jak změnit svůj život a najít jeho pravý smysl, s nímž budete spokojení. Podporujte sami sebe a zjistíte, že na všechno stačíte sami.

Andělská rada: Naplánujte si výlet s lidmi, kteří jsou pro vás důležití, na místo, které vyvolává příjemné vzpomínky. Takto si všichni uvědomí, že nezapomínáte na chvíle strávené s nimi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přejídání působí neblaze na vaši psychiku. Jezte pokrmy, které vám nezpůsobí únavu z přeplnění žaludku. Je lepší jíst častěji a méně než docílit špatné nálady a sebeobviňování kvůli tomu, že jste se opět neovládli. Všeho s mírou.

Andělská rada: Využijte schopnost asertivity, abyste si odepřeli potraviny, které vás činí nešťastnými. Držte alespoň pár dní dietu – vaše tělo to potřebuje.

Blíženci (21. května – 21. června)

Uvědomujte si, v jak dobré kondici vlastně jste. Nesnažte se na někoho zapůsobit tím, že se strhnete. Vaše zdraví je mnohem důležitější než dobré skutky – ty můžete začít konat, až se vy osobně budete cítit mnohem lépe. Odpočiňte si, potřebujete-li.

Andělská rada: Dělejte všechno pro to, abyste se cítili v psychické podobě. Neexistuje nic, co by se nedalo oddálit, pokud se necítíte dobře.

Rak (22. června – 22. července)

Máte spoustu přátel, kteří dokážou ocenit vaši spořivost i vaši touhu pomáhat všem ostatním. Nezapomeňte, že jakkoli krutým se vám váš život nyní jeví, vždy se objeví světélko, které vás dovede na tu správnou cestu. Vaše snaha bude odměněna, vaše problémy brzy zmizí.

Andělská rada: Zajděte za svou rodinou, pokud už nevíte, kudy kam. Spousta vašich blízkých je připravena vám pomoci, oplatit vám vaše dobré srdce. Nebojte se požádat o pomoc, když ji potřebujete.

Pokud si nevíte rady, nepojte si požádat o pomoc v rodině.
Pokud si nevíte rady, nepojte si požádat o pomoc v rodině. | Zdroj: lisafx / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vše se dá vyřešit tak, aby všichni vaši známí byli spokojení. Stačí udělat jedno. Popovídejte si s nimi a zjistěte, jak by si přáli, aby byly spory vyřešeny, a poté popřemýšlejte, jak byste se mohli zachovat, aby to vyhovovalo naprosto všem.

Andělská rada: Možná budete muset chvilku přemítat, co udělat, abyste naplnili očekávání všech vašich známých i vás samotných. Jste chytří, takže na to po chvilce přijdete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nepomýšlejte na hodně temnou budoucnost. Tyto myšlenky pramení z vaší nespokojenosti s minulostí. Tíží-li vás minulost, navštivte lidi, kterým jste ublížili, a omluvte se. Pokud někdo ublížil vám, vydejte se za tímto člověkem a vyříkejte si to s ním.

Andělská rada: Nevyřešená minulost nikdy neopustí vaši mysl. Je důležité chtít změnu, toužit po ní a něco udělat pro to, aby nastala. Uzavřete svou minulost a světlejší budoucnost již nebude pouhým snem.

Váhy (23. září – 23. října)

Nehledě na to, jak hodně si myslíte, že jste vytrvalí, učte se být vytrvalejší. Právě trpělivost s ostatními a nekončící honba za vašimi cíli vám pomohou skutečně dosáhnout vytouženého výsledku. Také se zaměřte na vztahy, v tomto ohledu zatím nejste příliš šťastní.

Andělská rada: Buďte připraveni na vše, co vás může potkat. Právě šok z nečekané události vás nutí jednat neuváženě a zastrašit lidi, kteří k vám přišli v dobrém.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne všechno se dá řešit penězi. Buďte k ostatním upřímnější ohledně toho, co si o nich myslíte. Na druhou stranu je nemoudré jít za ostatními jen proto, abyste jim vyčetli všechny jejich prohřešky. Nezapomeňte se také zmínit o dobrých vlastnostech každého člověka, se kterým mluvíte.

Andělská rada: Neveďte rozhovor směrem, na jehož konci se vyzdvihnete nad někoho jiného. Takový rozhovor je zbytečná ztráta času, lidé budou mít tendenci vypouštět vaše slova.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je dobré se soustředit na váš cíl, přestože si myslíte, že jste na dobré cestě a nic se nemůže pokazit. Vždy je co zkazit, proto buďte opatrní i nadále a pečlivě zvažte každý váš krok. Až se objeví výzva, buďte připraveni a neutíkejte před ní. Dokažte, že jste silná osobnost.

Andělská rada: Více si věřte ve všem, co děláte. Nedovolte, aby někdo jiný vedl váš život. Máte svou hodnotu, kterou nikdo nemá právo podkopávat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chovejte se ke každému člověku jako k sobě rovnému nehledě na to, jak hodně vás urazil nebo zklamal. Máte plné právo být naštvaní na lidi, kteří vás nerespektují, ale nemůžete v takovémto stavu setrvat až do konce svého života. Naučte se více odpouštět.

Andělská rada: Lidé dělají chyby, ale dokážou se z nich poučit. Nemusíte neustále omílat, že někdo je pro vás velkým zklamáním. Je zde velká pravděpodobnost, že se již změnil k lepšímu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebojte se realizovat své nápady, jakkoli nerealisticky vám zní. Každý nápad je dobrý nápad, zejména dnes, kdy vaše kreativita vám dovoluje započít cestu, na jejímž konci budete opravdu šťastní. Nehleďte na slova ostatních lidí, jsou pouze náladoví.

Andělská rada: Není to tak, že by vám vaši nejbližší nepřáli štěstí. Vždy je tu možnost, že si špatně vykládáte jejich slova a tón, kterým je pronesou.

Ryby (19. února – 20. března)

Stabilizujte svůj život, jak jen to je v této chvíli možné. Máte co pilovat, stejně jako ostatní lidé. Spojte se s těmi, kteří se chtějí změnit stejně jako vy, a postupujte společně, bok po boku. Své myšlenky a zkušenosti si můžete navzájem vyměnit.

Andělská rada: Hlavní je necítit se, že vám nikdo nerozumí. Hlavně proto byste měli komunikovat o svých pocitech, ideálně s empaticky vysoce vyvinutými lidmi.

Zdroj článku:
  • Autorský text