Andělská poselství na neděli: Lvi, nebojte se riskantních změn, Raci, sdílejte své obavy

Andělská poselství na neděli: Lvi, nebojte se riskantních změn, Raci, sdílejte své obavy
Občas je moudré si o svých problémech pohovořit s někým dalším. Dostane se nám totiž mnoho rad, které můžeme použít k vymyšlení vhodného řešení. Na druhou stranu bychom si podle andělů měli dát pozor, komu co svěřujeme. Náš dobrý nápad dostat radu totiž nemusí dopadnout podle našich představ.

Přátelé jsou od toho, aby si pomáhali. Ne vždy tomu tak je. Proto bychom měli pečlivě vybírat, kdo se stane naším přítelem. Lidé, kteří nemyslejí jen sami na sebe a mají jen pár přátel, zato dobrých, jsou ti nejlepší lidé, se kterými bychom mohli sdílet své starosti. Tito jedinci totiž nemají nutkání naše problémy sdělit spoustě dalším lidem. Co ještě pro sebe či pro ostatní můžete dnes udělat? Přečtěte si andělská poselství připravena na poslední den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Upozornit na to, že i vy máte své problémy, může být dobrý způsob, jak se vypovídat a obdržet radu. Nicméně pokud se k tomuto kroku rozhodnete, svůj výstup formulujte tak, aby si lidé nemysleli, že si příliš stěžujete nebo že si dokonce hrajete na oběť. Všeho s mírou.

Andělská rada: Najděte člověka, kterému můžete vylíčit všechny své obavy, který si na vás vždy udělá čas. Čím blíže k této osobě momentálně máte, tím lépe pro vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Více než na ty nejhorší scénáře se zaměřte na to, abyste udělali všechno, co můžete, abyste těmto myšlenkám předešli. Je jednoduché si stěžovat na život, praví bojovníci jdou přímo na bitevní pole. Vyjděte proto svým problémům vstříc a zjistíte, že nebyly tak závažné, jak jste se původně domnívali.

Andělská rada: Chcete-li se někomu se svými obavami svěřit, směle do toho. Díky tomu zjistíte, že nejste jediní, kdo vaši situaci prožíval, ale že spousta jiných lidí se občas cítí stejně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Negativní zkušenosti se dělí na problémy a nehody. Pokud někdo něco omylem rozbije či vám jinak nevědomě ublíží, nebuďte na něj naštvaní celý den. Užívejte si zbytku víkendu, nad touto drobnou nepříjemností mávněte rukou a předstírejte, že se nic nestalo.

Andělská rada: Pokud se to stane zrovna vám, nekritizujte se za to, co jste způsobili. Místo toho si tuto událost zapamatujte a příště buďte trochu opatrnější. Také je dobré neříkat všechno, co si myslíte.

Rak (22. června – 22. července)

Rozhovory se nemusejí vždy ubírat správným směrem, a než se nadějete, máte pocit, že z vás lidé pouze tahají informace nebo se vám snad chtějí vysmívat. Nemusíte skrývat své obavy o budoucnost jen kvůli domnění, že budete vypadat jako někdo slabý. Nebudete, naopak se dozvíte, kolik lidí sdílí vaše obavy.

Andělská rada: K těm nejbližším buďte mnohem otevřenější, sdělujte jim své myšlenky a plány. Obdržíte hodnotný názor někoho staršího a můžete si z něj odnést ponaučení.

Vemte si k srdci rady starších
Vemte si k srdci rady starších | Zdroj: SimpleFoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste více schopní, než si myslíte vy sami či lidé ve vašem bezprostředním okolí. Nebojte se nastolit změnu, která se zdá být příliš riskantní. Pro začátek pomáhejte jiným lidem, a až budete vědět, co máte dělat v krizových situacích, se zaměřte na svůj vlastní úspěch.

Andělská rada: Jakkoli nudné se vám vaše současné úkoly zdají, pusťte se do nich bez otálení. Budete je mít dříve za sebou a navíc se můžete zaměřit na zlepšení sebe sama.

Panna (23. srpna – 22. září)

Využijte svou zvídavost, abyste ostatní přiměli být šťastní. Zaměřte se na to, jak ostatní vnímají vaši lásku, kterou jim dopřáváte někdy více, než je třeba. Nelíbí-li se vám, jak s vámi jiní lidé zacházejí, vyjednejte několik kompromisů, které budou výhodné pro obě strany.

Andělská rada: Vnímejte hranice svých nejbližších a plně je respektujte. Je jednoduché se pro něco nadchnout, opravdové umění je najít řešení, které bude vyhovovat oběma stranám.

Váhy (23. září – 23. října)

Spousta lidí vás zklamala a ještě více jich vás ještě v životě zklame. Existují ale i tací, kteří si plně váží vaší ochoty. Proto jim nezazlívejte, když si na vás jednou neudělají čas. To neznamená, že nechtějí prožít zbytek života po vašem boku. Nechte je strávit den bez vás, oni vás potom vyhledají.

Andělská rada: Nenechte minulost, aby ovlivňovala vaši budoucnost. Každý člověk, který vstoupí do vašeho života, je jedinečný, proto ho neporovnávejte s těmi, kteří vás již opustili.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Víte, o čem mluvíte, když se rozhodnete zahájit konverzaci. A to je dobře. Jen si dejte pozor, abyste nemluvili příliš zaujatě. Lidé mohou nabýt dojmu, že ze sebe děláte příliš velkého chytráka. Sdílejte své zkušenosti, které máte, ale nenechte lidi, aby si mysleli, že se jen chlubíte.

Andělská rada: Nejen ve svých slovech, ale také v plánech najděte ty části, které by mohly někomu ublížit, a nahraďte je něčím, co pomůže ostatním.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nehádejte se s lidmi kvůli penězům. Obzvláště rodina či jiní spolubydlící to nesou hodně těžce. Každý člověk včetně vás má svou slabší oblast, ohledně které není důslední. Pro vás možná přílišné nakupování je naprostá zbytečnost, jiný jedinec v něm může najít zálibu.

Andělská rada: Pokud chování jiného člověka vyloženě neškodí přímo vám, není důvod se rozčilovat. V opačném případě hledejte kompromis, kdy daný člověk něco udělá a za odměnu si může koupit něco malého.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rodina je pro vás hodně důležitá, některé problémy by ale měly zůstat mimo vás. Místo rýpání do ostatních se můžete postarat sami o sebe, neboť budete na různé podněty citlivější než obvykle. Pokud vám někdo chce něco říci, udělá to sám, nenuťte ho do vylití srdíčka násilím.

Andělská rada: Někoho může potěšit, že se zajímáte o mentální pohodu ostatních, některým to ale přijde otravné. Nemůžete-li vyřešit problém kvůli nedostatku informací, prozatím to nechte být.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevěřte všemu, co kde slyšíte. Spousta těchto informací je předávaná z člověka na člověka hned několikrát a není přesná, někdy dokonce jde o čistý výplod lidské mysli. Nedělejte žádné ukvapené závěry, nechcete-li se pohádat s člověkem, který by vám nikdy neublížil.

Andělská rada: Ne všechny špatné zprávy jsou tak špatné. Většinou je šíří jedinci, kteří vám chtějí nějakým způsobem ublížit. Nad každým slovem se zamyslete, než ho přijmete jako hotovou věc.

Ryby (19. února – 20. března)

Obavy vám mohou lehce zkazit jinak příjemný den. Nepodceňujte své schopnosti, ale na druhou stranu nepřeceňujte svůj bankovní zůstatek. Problémy se nedají vyřešit přílišným utrácením za nepotřebné věci, naopak si ještě přihoršíte. Raději svým problémům čelte a v budoucnu se budete mít lépe.

Andělská rada: Máte spoustu možností, jak vést spokojený život. Nekombinujte je mezi sebou, místo toho si vyberte jednu možnost a té se držte.

Zdroj článku:
  • Autorský text