4 znamení zvěrokruhu, která lze snadno ovládat

4 znamení zvěrokruhu, která lze snadno ovládat
Lidé by neměli šikanovat a ovládat druhé. A přesto se to děje. Podle astrologie naše chování je ovládáno znamením, v němž jsme se narodili. My se dnes nezaměříme na znamení, která ovládají jiné lidi, nýbrž na znamení, která jsou nejlépe zmanipulovatelná a lze je snadno ovládat.

Někdo může být ovládán z různých důvodů. Pohybují se od osobnostních rozdílů až po prosté bytí ve špatnou dobu na špatném místě. Lidé, kteří nejsou příliš obeznámeni se společenskou etiketou, kteří jsou mnohem chytřejší a produktivnější než kdokoli jiný ve skupině, nebo lidé, kteří jsou velmi stydliví, s největší pravděpodobností ovládnuti nebo ponižováni, ať už kvůli tomu, aby si lidé mohli vybít svůj odpor vůči osobě nebo jako způsob, jak zničit psychiku osoby.

Odpovědnost za dominanci vždy leží na bedrech dominátora, nikoli na bedrech oběti. Nicméně existují 4 znamení zvěrokruhu, která se často stávají cílem lidí, kteří dominují.

Ryby (19. února–20. března)

Jste empatičtí: jste tak citliví na emoce ostatních lidí, že nesnesete pomyšlení, že byste někomu jinému ublížili „jen tak pro zábavu“. Jste známí svou emocionální citlivostí, laskavostí a emočním uvědoměním. Když Vás ostatní lidé ovládnou, pocítí ohromující pocit pasivní agresivity.

Rak (22. června – 22. července)

Jste často považováni za starostlivé, citlivé a ochranitelské, ale Vaše tendence potlačovat své pocity a myšlenky ostatní lidi překvapí, když zažijete silné změny nálad a extrémní hněv. Vaše pozornost není zaměřena na sebe, ale na ostatní a jejich blaho. Často jste považováni za samozřejmost a jiní si často připisují zásluhy za Vaši práci a nakonec ovládnou Vaši psychiku.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste tím člověkem, který skočí do boje a pokusí se přimět všechny, aby to projednali. Jste přirozený diplomat, který se vždy snaží prosazovat mír a spravedlnost. Zajistíte, že poskytnete stejnou spravedlnost pro všechny. Někdy to funguje, zatímco jindy jste označeni za poslední oběť násilníka. Skončí to tak, že se necháváte utlačovat ostatními.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste mírní a snadno se dáte ovládat, ale problém s Vámi je, že se Váš hněv poté změní v bolest. Jste mistři v držení zášti a s potížemi odpouštíte nebo zapomínáte. Nemáte rádi, když jste podvedeni nebo zrazeni, takže pokud se to stane, pravděpodobně to budete držet proti pachateli po zbytek svého života. Pokud je někdo jednou zrádce, zůstane zrádcem navždy.

Lidé nemusí vždy hlasitě říkat, že jsou ovládáni nebo šikanováni. Ale pokud je někdo obětí, je třeba pomoci cíli, aby si o tom s někým promluvil, a říct násilníkovi, aby přestal.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com