3 dvojice znamení zvěrokruhu, která tvoří ty nejlepší přátele. Jste mezi nimi i vy a vaši kamarádi?

3 dvojice znamení zvěrokruhu, která tvoří ty nejlepší přátele. Jste mezi nimi i vy a vaši kamarádi?
Astrologie kromě našich vlastností, zvyků a chování ve vztazích může prozradit i to, jaká znamení se k nám hodí. Některé dvojice k sobě však jdou o něco lépe než jiné a tvoří tak dokonalý a vyvážený vztah, který je k dobrému přátelství potřeba. Najdete se s vašimi přáteli mezi těmi třemi nejlepšími?

Střelec a Vodnář

Tomuto inovativnímu a energickému duu se nikdo nemůže rovnat. Společně jsou totiž neporazitelní a dokáží se navzájem pochopit a podpořit za každé situace. Navíc si spolu užijí i spoustu dobrodružství a zábavy. Střelec si na Vodnáři nejvíce váží jeho inteligence a svobodomyslnosti, zatímco Vodnář na Střelci obdivuje jeho dobrodružnou povahu a radost ze života.

Každý z nich je jiný, ale zároveň toho mají hodně společného. Oba jsou nezávislí a originální, ale každý svým vlastním způsobem. Mohlo by se zdát, že když si obě znamení tolik cení své svobody a volnosti, tak jejich vztah nemůže moc dlouho fungovat. Opak je ale pravdou, protože se díky tomu oba mnohem lépe chápou a od začátku vědí, do čeho jdou. Také spolu umí skvěle a efektivně spolupracovat a mohou proto být dobrými parťáky i v podnikání. 

Uzavřenější Vodnáři i nezastavitelní Střelci jsou navíc oba odhodlaní pro své přátelství udělat cokoliv a skutečně spolu dokáží překonat i ty nejtěžší překážky.

Lev a Váhy

Vyrovnané a harmonické Váhy s vášnivými a charismatickými Lvi tvoří, navzdory svým mnoha odlišnostem, nenahraditelnou dvojici. Skvěle se navzájem doplňují a jejich největší výhodou je komunikace. Ta je pro fungující přátelství opravdu potřebná a Lev s Váhami se vždy bez problémů dokáží domluvit. Jejich vzájemné rozdíly jim ani zdaleka nestojí v cestě k jednomu z nejlepších přátelství. Dokáží totiž navzájem přijímat své chyby a obdivovat přednosti toho druhého. Díky jejich společnému nadšení a horlivosti do života, jsou navíc přímo k nezastavení.

Nikdy s nimi není nuda, umí jeden druhého rozesmát a navzájem si pomáhají. Když je potřeba, brání jeden druhého, protože ani jeden z nich nemůže vystát, když nejsou dostatečně respektováni a když s nimi někdo jedná nespravedlivě.

Překvapivě je tedy toto nesourodé duo perfektně vyvážené a společně tvoří opravdu trvalé přátelství plné zábavy a nezapomenutelných zážitků.

Býk a Rak

Přátelství Býka a Raka je neuvěřitelně spolehlivé a stabilní. Nikdy by se nedokázali zradit, protože jim to jejich povaha ani nedovoluje. Oba berou své přátelství naprosto vážně a když něco slíbí, vždy se to snaží dodržet. Navzájem se o sebe starají a dávají na sebe pozor, protože si jeden druhého neskutečně váží. Bezchybně se doplňují, protože Býk do jejich vztahu vnáší jistotu, klid a bezpečí, které Rak potřebuje. Rak přátelství zase doplňuje o emoce a komunikaci a s radostí Býkovi věnuje svou péči. 

Býk Raka díky své stabilitě dokáže uklidnit a ten ví, že se na něj může kdykoliv obrátit. Rak se naopak do tvrdohlavého a trochu neohrabaného Býka dokáže vcítit, díky čemuž se mu nebojí více otevřít a svěřit se i s těmi největšími tajemstvími. Opravdu se totiž nemá čeho bát, protože důvěra je v jejich vztahu na prvním místě a oba vědí, že se na sebe mohou ve všem spolehnout.

Zdroje: