Znamení, kterým hodně záleží na vzhledu. Patříte mezi ně?

Znamení, kterým hodně záleží na vzhledu. Patříte mezi ně?
Každý máme nějakou svou menší posedlost, ať už je to čtení, kreslení, nakupování nebo třeba hraní videoher. Tato 4 znamení zase hodně dají na svůj vzhled a dokážou se v zrcadle prohlížet několik minut. Někdy to možná až moc přehánějí, ale kdo by jim to mohl vyčítat? Najdete mezi nimi i sebe?

Býk

Býci se rádi zkrášlují, protože když vypadají dobře, stejně dobře se i cítí. I když si zrovna prochází něčím stresujícím a náročným, nezapomenou se na každou příležitost pořádně vyfiknout. Potrpí si ale také na pohodlí, a tak u oblečení hodně zohledňují i tuto praktickou stránku. I doma si ale oblékají své nejhezčí tepláky, protože se díky tomu zkrátka cítí příjemněji.

Býci si život umí vychutnávat, a tak na oblečení moc nešetří. Důležité pro ně však nejsou značky, ale spíše funkčnost a pohodlí. Luxus ale samozřejmě nikdy neodmítnou, takže pokud k tomu mají prostředky, umí se oblékat za statisíce. I v takových případech ale nakupují spíše neutrální a nestárnoucí kousky, než nějaké praštěné módní výstřelky, které si obléknou jednou za život.

I když to nechtějí přiznat, touží po tom, aby si jejich vkusu a vytříbeného vzhledu někdo všiml, a tak si dávají obzvlášť záležet na tom, aby měli pořád rovná záda, upravené vlasy a aby se jim nekrabatilo oblečení. 

Lev

Lvi jsou středem pozornosti téměř v každé společnosti. Chtějí být těmi, kteří udávají módní trendy a svým výběrem ovlivňují druhé. To se jim také velice často daří, protože s jejich charismatem na nich vše vypadá úchvatně. Vědí, že si jich druzí všímají, a patřičně si to užívají. Proto si na svém vzhledu také dávají tolik záležet a dělají to hlavně proto, že chtějí zapůsobit. Nejsou ale jen povrchní. Díky tomu, že někoho zaujmou, se s ním totiž také dají do řeči a budou mít příležitost se s ním sblížit.

Rozhodně se nevyhýbají extravagantním a šokujícím kouskům, ale hlavní pro ně je, aby se v oblečení cítili sami sebou. Z pohledů druhých si nic nedělají a odbydou to tím, že určitě jenom žárlí na jejich skvělý vkus.

Panna

Panny chtějí udělat dobrý první dojem a od toho se odvíjí i jejich prezentování a vyjadřování. Vědí, že lidé soudí alespoň částečně podle vzhledu, ať si nalhávají, co chtějí. Proto svůj vzhled pořádně vyšperkují, než se vydají na nějakou důležitější schůzku.

Jsou také přirozeně hodně hygienické a čistotné, a tak špinavé a neupravené oblečení ani nesnesou. Péče o pleť, nehty a celé tělo je pro ně milovaným rituálem, který nemohou za žádné situace vynechat. Právě proto u nich nikdy neuvidíte neupravené vlasy, nehty nebo špinavé boty. Všímají si totiž i drobností, které by jiné nechávaly úplně chladnými.

Váhy

Znamení Vah symbolizuje krásu a lásku, čímž se tyto osobnosti řídí. Mají dobrý vkus, jsou kreativní a mají smysl pro estetiku. To všechno jejich módnímu vkusu jen prospívá. Každý den se tedy oblékají, jako by právě mířily na přehlídkové molo, a tak je ve staré teplákové soupravě zkrátka nikde nezahlédnete.

Hodně se starají i o make-up a nehty, které pečlivě ladí do podobných odstínů. Navíc jsou vybavené na všechny příležitosti, takže když si zlomí nehet nebo rozmažou řasenku, nemusí se ani chvíli strachovat. Vše potřebné určitě mají s sebou. Pokud je tedy chcete nachytat, když nejsou perfektně upravené, pravděpodobně se vám to nepodaří.

Zdroje článku: