Specifický typ muže, do něhož se zamilujete podle vašeho znamení

Specifický typ muže, do něhož se zamilujete podle vašeho znamení
​​​​​​​Znamení, v němž jsme se narodili, ovlivňuje řadu věcí. Jedna z nich je to, jaký typ partnera se nám primárně líbí. Tento článek je určen především pro ženy, jelikož se podíváme na specifický typ muže, do něhož se zamilujete, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přejete si mít muže, který se nevzdá při první překážce, bude vás neustále bránit a bude mít soutěživého ducha. Muž, který není domácí povaleč, má u vás velké plus.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete někoho, kdo by vám stál za zády, když budete potřebovat oporu. Pokud vás muž zahrne krásnými, ale také jemnými dárky a bude vědět, jak vypadá fuchsie, má u vás vyhráno.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vybíráte si muže především podle jeho charakteru. Pokud se s ním nenudíte, pobaví vás vtípky a dokáže si s vámi dlouhé hodiny povídat, bude pro vás přitažlivý i po padesáti letec

Rak (22. června – 22. července)

Muž, který vás dokáže finančně zabezpečit a bude se k vám chovat jako otec k dítěti, má u vás vyhráno. Zažili jste již hodně vztahů se špatným koncem, proto je tento typ muže typem vašich snů.

Raci vedle sebe potřebují otcovský typ, Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste hodně charismatičtí, proto se zamilujete do partnera, který má podobné vlastnosti. Musí být velmi populární, abyste si ho všimli a někam si s ním vyšli. Pochopitelně musí vypadat skvěle.

Panna (23. srpna – 22. září)

Muž, který si nemele to své pořád dokola a dokáže respektovat hranice, jež nesmí překročit, je mužem vašich snů. Zároveň s ním musí být kloudná řeč a být kreativní.

Váhy (23. září – 23. října)

Zábavný, společenský a milý muž je přesně ten, koho hledáte. Je vysoce pravděpodobné, že se zamilujete do muže narozeného ve znamení Vah, poněvadž si budete rozumět nejlépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rajcují vás muži, s nimiž můžete bojovat o titul pána domu, který bude mít plnou moc nad tím druhým. Pokud je muž trochu násilný, s radostí se s ním seznámíte. Milujete nebezpečí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Filozoficky zaměřený muž se smyslem pro dobrodružství a delší cestování je ten, kterého hledáte, a pokud ho najdete, okamžitě se do něj zamilujete. Láska k životu je to, co od muže očekáváte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pracovitý partner je partner vašeho očekávání. Musí mít zároveň smysl pro rodinu. Musí mít ambice. Pokud toto splňuje, nezáleží vám na jeho věku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nudný přítel je to, co rozhodně nechcete dopustit. Pokud potkáte muže, který je příliš nepředvídatelný, okamžitě se do něho zamilujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš ideální partner musí dávat více, než bere. Musí chápat vaše potřeby a být k vám mírný, když vás popadne váš slavný záchvat sebelítosti.

Zdroj článku: