4 znamení zvěrokruhu, která zůstávají nejistá a špehují své partnery

4 znamení zvěrokruhu, která zůstávají nejistá a špehují své partnery
Nezáleží na tom, kolik důvěry do partnera vkládáme a jak hodně ho přesvědčujeme činy, že bychom ho nikdy nezklamali, někteří lidé si nedají říci a někteří dokonce špehují své partnery, aby zjistili tu pravdu, která jim utkvěla v hlavě. Špehujete svého partnera i vy? Zde jsou čtyři znamení zvěrokruhu, která zůstávají vždy nejistá a svého partnera špehují.

Rak (22. června – 22. července)

Máte nereálné představy o tom, jak má pravá láska vypadat, a vy to víte velmi dobře. Jste hodně emocionálně založení, ovšem na druhou stranu jste hodně nejistí, co se týče lásky. Častokrát to zachází tak daleko, že zaplatíte soukromého detektiva, aby vašeho partnera sledoval a hlásil vám všechny jeho podezřelé aktivity. K tomu se uchýlíte zejména v případě, že si všimnete změny chování vašeho partnera. Věříte v hlubokou lásku a bojíte se rozchodu, proto se chcete dozvědět pravdu co nejdříve.

Lev (23. července – 22. srpna)

Buďte k sobě upřímní, jste hodně majetničtí a ještě více žárliví. Nedělá vám problém skončit v práci dříve jen proto, abyste se mohli ubezpečit, že váš partner za vašimi zády nedělá nic strašného. Ačkoliv se to nemusí zdát, jste hodně povahově emocionální a myslíte srdcem, nikoliv myslí. Máte ze zklamání takový strach, že si vymyslíte spoustu falešných situací, kdy vám partner zahýbá nebo k vám není upřímný. To vás nutí odposlouchávat telefonáty vašeho partnera a všímat si sebemenších změn v jeho chování. Pokud se vrátí domů vystresovaný z práce, má na talíři mnoho otázek, proč se chová tak divně.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste hodně impulzivní a lásce tolik nevěříte, a proto se od vás dá předpokládat, že budete nejistí, co se týče lásky, a budete svého partnera špehovat. Přestože se ve vztahu můžete nacházet již několik let, je pro vás těžké svému partnerovi důvěřovat. Navíc jste strašně zvědaví, což vám na důvěře své lásce příliš nepřidá. Nedůvěřivě posloucháte slova milovaného člověka a hledáte v nich každý detail, který by mohl potvrdit vaši teorii o údajné nevěře, o níž přemýšlíte celý den.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte nejistou povahu a místo toho, abyste pracovali na zlepšení, tuto špatnou vlastnost prohlubujete, kdykoliv se naskytne příležitost. Chcete být milováni a nechcete být využíváni, proto svého partnera stavíte před kruté zkoušky. Jednou z nich je jeho důvěryhodnost. Přestože váš partner může být hotový anděl, vy si vždy najdete myšlenku, která toto vyvrátí. Častokrát se stane, že svého partnera sledujete celý den, ovšem opatrnost je u vás na prvním místě. Chcete se vyhnout i mizivé pravděpodobnosti, že by vás přistihl, jak ho pozorujete.

Zdroj článku: