Znamení seřazená podle toho, jak hodně jsou důvěryhodná

Znamení seřazená podle toho, jak hodně jsou důvěryhodná
Jak hodně jste důvěryhodní? Většina z nás si myslí, že hodně, přestože opak může být krutou pravdou. Naši důvěryhodnost nejlépe neposoudíme my, ale naše okolí. Zde jsou znamení zvěrokruhu seřazená podle toho, jak jsou důvěryhodná, tudíž se můžete přesvědčit, zda jste na tom dobře.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Každé své slovo berete naprosto vážně a co slíbíte, to splníte. Neexistuje, že byste se na někoho vykašlali pouze proto, že vám do toho něco přišlo. Lidé vám bezmezně věří.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé se na vás mohou spolehnout, ale pouze v případě, že pro vás něco znamenají. Udržení tajemství není problém, stejně jako vaše pomoc, pokud vás o ni někdo z vašich blízkých požádá.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud věříte, že děláte správnou věc, jednáte tak, jak vás ostatní lidé požádají. Jste dobrý přítel v nesnázích i milující partner, který by nikdy nebyl schopen nevěry. Na lidi působíte důvěryhodně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na vás se lidé mohou kdykoliv spolehnout. Jediné, co vaši důvěryhodnost v očích ostatních může snížit, jsou vaše občasná jedovatá slova, avšak upřímnost ji opět vyzdvihuje.

Štíři patří i přes jedovatá slova k důvěryhodným znamením. Zdroj: FrankHH/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud vám na někom záleží, vždy si najdete čas, abyste vyřešili jeho problémy a dodali mu pocit, že není na tomto světě sám. Celkově rádi pomáháte lidem a oni se k vám chodí svěřovat se strastmi.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jednáte pro dobro celé společnosti – alespoň takto o sobě mluvíte vy. V menšině případů uděláte podraz na člověka, který vám věřil, ale s důvěryhodností jste na tom stále dobře.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste důvěryhodní přibližně z padesáti procent. Jste loajální k lidem, k nimž máte blízko, ale sami o sobě jste hodně nedůvěřiví a také tvrdohlaví, což snižuje vaši reputaci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud vás někdo o něco požádá, patrně se setká s neúspěchem. Chcete dotyčnému za každou cenu pomoci a vymyslíte plán, jak to podrobně udělat, jenže se nesoustředíte natolik, jak by bylo vhodné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš problém je, že ne vždy dodržíte to, co jste slíbili, což značně snižuje vaši důvěryhodnost. Často jste také náladoví a lidé nevědí, co by od vás měli čekat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dobrá zpráva je, že dokážete udržet tajemství. Pokud však potřebujete zvýhodnit svou rodinu a přátele před ostatními lidmi, obrátíte se k nim zády a můžete je dlouze kritizovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste tak trochu sobečtí. Nezáleží vám na ostatních lidech, pouze na vašich cílech, které se rychle mění. Lidé vám příliš nevěří. Nejhorší je, že si nedokážete svou sobeckost připustit, nevidíte ji.

Ryby (19. února – 20. března)

Téměř nic nedotáhnete do konce, což je špatná zpráva pro vaše spolupracovníky. Pokud nejste ve vztahu šťastní, raději se rozejdete. Vaše mysl je zahlcena nereálnými myšlenkami.

Zdroj článku: