Znamení, která ráda vedou děti k disciplíně

Znamení, která ráda vedou děti k disciplíně
Někteří rodiče (a těch je naštěstí málo) se o své děti vůbec nezajímají a je jim jedno, jestli něco dodržují a jak se chovají na veřejnosti.

Tato znamení zvěrokruhu naštěstí nejsou tento případ a ráda vedou k disciplíně děti nejen své nebo jim svěřené, ale snaží se převychovat i děti, které vůbec neznají. Podívejte se, jestli k vysoce zodpovědným znamením patří i to vaše.

Lev (23. července – 22. srpna)

Velice si zakládáte na názorech ostatních, a proto trváte na tom, že vaše děti musí patřit k těm nejdisciplinovanějším dětem z celého širého okolí. A ačkoliv jim koupíte všechno, co si zamanou, abyste v jejich očích byli ti nejlepší, jakmile nastoupí puberta, vaše láska ke svým dětem se změní v tvrdou převýchovu.

Je to proto, že děti v pubertě začínají mít svou vlastní hlavu, a proto je učíte zodpovědnosti, ať již v domácím prostředí nebo v kariérní oblasti. Víte, že až vaše děti budou mít svůj vlastní život bez vašeho vlivu, pochopí, proč jste na ně byli přísnější. Nakonec vám za to poděkují. To je vaše odměna za ty roky přísnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Podle astrologie je to právě vaše znamení, které je nejvíce slučováno s dětmi. Milujete děti a přejete si, aby byly v životě úspěšné. Pokud nemůžete mít vlastní děti, s největší pravděpodobností je vaše povolání chůva nebo zdravotník v dětském oddělení nemocnice.

Rozmazlujete děti, to ano, ale také je vedete k disciplíně. Ačkoliv chcete, aby vaše dítě či dítě někoho jiného mělo dokonalý život, rozmazlujete ho, a sice jako odměnu za dobře odvedenou práci či správné chování. To je váš vlastní způsob, jak učit děti disciplíně, a ve většině případů to opravdu pomáhá.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud jste ty správné Ryby, nebudete své děti rozmazlovat, ale vychovávat je pevnou rukou. Děti ale nestrádají, dáváte jim veškerou lásku, jakou může dospělý dítěti dát. Máte radost, pokud jsou děti disciplinované a dobře vychované, a proto vedete děti k disciplíně již od raného věku. Děti, o něž se staráte, jsou slušně vychované a umí poprosit i poděkovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ve vašem nitru musí existovat přísná disciplína. Jste příliš tvrdí i sami na sebe a v podobném duchu vychováváte i děti. Požadujete, aby byly děti vychovávány tak, aby na sebe měly přísné nároky. Tuto svou myšlenku se snažíte prosazovat už od raného dětství.

Pokud máte své vlastní děti, určitě jste od nich už nejednou zaslechli stížnost, že vaše nároky na ně jsou přehnaně vysoké. V jednom kuse od vás totiž slýchávají, že musíte být důslední, abyste uspěli v osobním i kariérním životě. Vaše děti nepatří mezi ty nejšťastnější, ale s největší pravděpodobností si na vás v dospělosti vzpomenou.

Zdroj článku: