Výklad tarotových karet na tento víkend: Panny čeká víkend plný lásky a něžností, Štíry čeká příjemná zpráva

Výklad tarotových karet na tento víkend: Panny čeká víkend plný lásky a něžností, Štíry čeká příjemná zpráva
Podzim je definitivně tu a s ním i tolik vytoužený víkend! Vy se tak můžete pustit do všeho, co se vám jen zlíbí. A tento víkend má rozhodně co nabídnout. A pokud si nejste jistí s výběrem aktivity, podívejte se společně s námi do tarotových karet, které vám poodhalí, co se o víkendu bude dít!

Beran

Nechejte své pracovní problémy za sebou a zkuste si odpočinout. V neděli večer se pak zamyslete nad prací a na zadané pracovní povinnosti se zkuste podívat jinými očima. Šestka mečů symbolizuje změnu pohledu na věc, využijte toho a uvidíte, že v pondělí nastoupíte do práce s novými kreativními nápady!

Býk

Velekněz vám radí, abyste poslouchali své vnitřní já. Zajisté máte povinnosti, které musíte splnit, ale je také nesmírně důležité, abyste si odpočinuli a věnovali čas i sami sobě. Řekněte si, co vás těší a z čeho máte radost, a udělejte to! Kdy jindy než o víkendu? Tak neváhejte!

Blíženci

Sedmička holí vám dodá odvahu vypořádat se se vším, co vám víkend přinese. Karty vám předpovídají zábavu s rodinou a vašimi blízkými. Dejte si však pozor na přehnanou soutěživost, mohlo by to ublížit vám, i vašim přátelům. Prostě si den užijte, nezáleží přece na tom, kdo bude vítězem!

Rak

Tento víkend se rozmazlujte, vždyť vám vyšla karta Rozkoš –⁠ a vy si ji zasloužíte. Odhoďte všechny problémy za hlavu a naplánujte si víkend snů. S partnerem vyzkoušejte něco nového, nemějte zábrany, ani strach, uvidíte, že to váš vztah prohloubí. Buďte opravdu spolu, oba to totiž potřebuje, nejen vy…

Lev

Pokud vyrazíte do společnosti, dávejte si pozor na ty, se kterými se bavíte. Visí nad vámi totiž karta Rytíř mečů, která varuje před lstí a zákeřností. Zvlášť pokud potkáte někoho nového, prověřte si ho, než k němu získáte důvěru. Z nově navázaného vztahu však budete mít radost.

Panna

Víkend plný lásky a něžností, to čeká na vás, milé panny. Karta Milenci je vášnivým tarotem, upřímně projevujte své city a buďte s tím, koho opravdu milujete. Nezadaní by určitě měli vyrazit do společnosti, zejména v sobotní večer, štěstí si vás tu najde, tak neseďte doma a jděte mu naproti.

Zdroj: ViDI Studio / shutterstock

Váhy

Nemá cenu se hádat. Zkuste vše o víkendu promyslet a ukončit všechny spory. Pokud to nevzejde od vás, protistrana to patrně nikdy neudělá. Víte, jak se to říká –⁠ moudřejší ustoupí. Karta Příměří je s vámi a ve všech těchto krocích vás podrží.

Štír

Dny volna vám utečou jako voda. Čeká vás nějaká novinka, příjemná zpráva, ze které se budete upřímně radovat. Osmička holí vám přinese také nečekané události, kterých určitě využijte, obohatí vás a možná se začnete v budoucnu věnovat novým věcem.

Střelec

Eso pohárů je šťastnou kartou zejména pro všechny, kteří nejsou zadaní. Ideálně odjeďte se svými přáteli na výlet mimo vaše místo bydliště a poznávejte nové lidi. Seznámíte se s osobou, která pro vás bude velmi důležitá. Karta vám přinese nové začátky…

Kozoroh

Tento víkend byste měli být tvořiví a pracovití. Ve všem se vám bude díky Kolu štěstí dařit a práce vám půjde od ruky. Strůjcem svého štěstí se ale stáváte pouze vy sami, takže když jen budete sedět a nic nedělat, štěstí vám samo do klína nespadne. Jděte mu naproti!

Vodnář

Karta, které se všichni vždy děsí –⁠ Smrt. Tento tarot ale neznamená, že se máte bát o svůj život. Symbolizuje konec něčeho a začátek něčeho nového. O víkendu se vzdáte nějaké věci či vztahu, věřte ale, že to tak má být a vy se tím neskutečně očistíte!

Ryby

Pětka disků vás varuje před krizí ve vztahu. O svém partnerovi se dozvíte něco nepěkného, což vás uvede do pochmurné až depresivní nálady. Uvědomte si však, že se to stalo již dávno a nemá cenu se tím trápit.

Zdroj článku:
  • autorský text