Výklad tarotových karet na druhý červencový týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na druhý červencový týden pro jednotlivá znamení
Právě nastal čas dovolených, klidu a pohody. Také si však začínáte klást otázku, co se bude dít v následujících dnech? Zeptejte se tarotových karet, které používali již lidé ve starověku.

Tajuplné obrazy na kartách dodnes fungují jako zrcadlo vaší duše a mysli. Využijme tedy pradávnou symboliku těchto karet a pojďme se společně podívat na to, co jednotlivým znamením přinese druhý červencový týden.

Beran

Milí berani, v červenci vás čeká spousta lásky, jelikož vám v tarotových kartách vyšla Královna pohárů. Královna nás učí opravdovosti, nic před nikým neskrývejte a buďte sami sebou, jen tak si vás láska najde. Pokud již máte dlouhotrvající vztah, budete svým blízkým příjemně překvapeni.

Býk

Býci budou v druhém červencovém týdnu nabiti čerstvou energií, ale zároveň i lehkovážností, jelikož vám vychází karta Páže pohárů. Dávejte si tedy pozor na to, komu věříte. Karta se totiž váže k určité osobě, která pravděpodobně v tyto dny vstoupí do vašeho života. Tarot však může znamenat i nějaký vzkaz či poselství.

Blíženec

Díky kartě Eso disků bude pro vás tento týden velmi úspěšný a sami dokážete smysluplně propojit příjemné s užitečným. Tato karta navozuje pocit stavu, kdy se člověk cítí bohatý a ani si nedokáže představit, že by tomu bylo jinak. Nemusí se však jednat pouze o materiální hodnoty, ale zejména o vnitřní potřeby a natavení.

Rak

Tarotové karty vám na tyto dny slibují nerozhodnost. Stojíte před nějakou těžkou otázkou? Zkuste trochu vyjet ze starých kolejí a rozhodnout se jinak, než je u vás obvyklé, karty vám jsou příznivě nakloněny. Zkusíte tedy malou změnu?

Lev

Karta Desítka disků vám slibuje hojnost, v následujících dnech se vám určitě vyplatí chytře investovat, vše se vám zadaří. Tato tarotová karta vám totiž říká, že v následující dny se budete mít opravdu velmi dobře zejména po finanční stránce. Co si třeba na zkoušku zakoupit los? Karty vám jsou příjemně nakloněny.

výklad karet zdroj:SeluGallego / Shutterstock

Panna

Vše se následující dny bude točit kolem vaší rodiny. Problémů se ale nebojte, vychází vám totiž Císařovna, která je vám příznivě nakloněna, a tak si užijte příjemně strávený čas se svými nejbližšími. Samotná císařovna totiž symbolizuje bezpodmínečnou lásku, která je v rodině nejdůležitější.

Váhy

Ne vždy se vše podaří tak, jak bychom si přáli. Tarotová karta Sedmička disků vás donutí, abyste ze sebe dostali maximum. Tato karta je zároveň poslední kartou tarotu a bohužel s sebou nese negativní vlivy a neúspěch. Věci, které jste měli na tyto dny, budete muset sice přeplánovat, ale nezoufejte, bude lépe.

Štír

Máte pocit, že jste v poslední době zavaleni prací a již jste z toho všeho unavení? Bohužel ani následující dny si moc neodpočinete, tarotové karty vám slibují dlouhodobou práci, která vám však přinese slušný zisk. Dovolenou tyto dny tedy nečekejte, ale tvrdá práce se vyplatí!

Střelec

Střelci by měli využít každých příležitostí, které se jim v tyto dny naskytnou, jelikož karty jim slibují úspěch. Vychází vám také, že budete potřebovat logické myšlení, a tak raději každou novou věc dobře promyslete, abyste si pak nepřidělali další zbytečné starosti.

Kozoroh

Druhý červencový týden se pro vás nese ve znamení očisty. Zkuste se zbavit všeho starého, ať už se jedná o věci, které již nepotřebujete, nebo o špatné vztahy, které vás již léta tíží. Vadí vám něco na sobě? Již dlouho odkládáte životní změny? Teď je ten nejlepší čas pro nové začátky!

Vodnář

Karta spravedlnost vám předpovídá, že byste již konečně měli vyřešit věci, které si s sebou dlouhou dobu nesete na svých bedrech. Dávejte si také pozor, zda nedáváte lidem kolem sebe víc, než se vám zpětně dostává. V budoucnu by vás to mohlo pěkně potrápit.

Ryby

Kolo štěstí vám v červenci přinese úspěch. Snažte se na svět dívat s nadhledem a myslet pozitivně. Tato karta je kartou s magickou energií a propojuje nás s něčím vyšším, než jsme my sami. V pracovním životě vám je tato karta příznivě nakloněna a přímo vybízí k velkým změnám, ve vztazích vám přinese pocity nebývalého štěstí.

Zdroj článku: