Výklad tarotových karet na tento víkend: Kozorozi na vás čeká tento víkend láska,

Výklad tarotových karet na tento víkend: Kozorozi na vás čeká tento víkend láska,
Panny, zkuste být o víkendu klidní a rozvážní, bude se vám to hodit. Váhy čekají v následující dny problémy a Střelce bude víkendem provázet láska. Co si ale tarotové karty připravily pro další znamení?

Beran (21.3. – 20.4.)

Karta Ďábla vás tento víkend varuje před zlem a překážkami. Raději buďte opatrní a nikomu nic nevěřte, něco nepěkného vás může překvapit i od lidí, od kterých byste to nikdy nečekali. Karta vás také nabádá k tomu, abyste si velice pečlivě hlídali své věci, jelikož krádeže se na tuto kartu také pojí. 

Býk (21.4. – 20.5)

Hned po ránu si vyčistěte hlavu a vše řešte s klidem a rozvahou. Víkend je díky Esu pohárů přímo stvořený k tomu, abyste si vyřešili všechny domácí neshody. Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu a intuici, povede vás správně a vy tak můžete učinit rozhodnutí, které vás již delší dobu trápí.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Karta Rytíře holí vám dodá pocit sebevědomí, díky kterému budete mít chuť zkoušet nové věci. O víkendu buďte také přátelští k ostatním lidem, uspořádejte například posezení s rodinou či přáteli, užijete si to a příjemně se odreagujete.

Odreagujte se při posezení s přáteli
Odreagujte se při posezení s přáteli | Zdroj: loreanto/ Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Pokud se vám o víkendu bude někdo chtít omluvit, nebuďte tvrdohlaví a tohle smířlivé gesto přijměte s pokorou a povděkem. Díky Dvojce mečů je ideální čas k tomu, abyste zakopali válečnou sekeru a udobřili se s těmi, se kterými vám to již delší dobu neklape.

Lev (24.7. – 23.8.)

Najděte svou vnitřní sílu a překonejte všechny překážky, které před vás osud položil. Sedmička mečů vám do hlavy bude vkládat vtíravé otázky typu proč tu vůbec jsem, co mám dělat se svým životem apod. Zkuste tento nepříjemný pocit zahnat něčím, co vám dělá radost a pokračujte dál.

Panna (24.8. – 23.9.)

Zkuste být za každé situace o víkendu klidní a vyrovnaní, dopomůže vám k tomu karta Spravedlnosti. V partnerském životě zkuste vykročit ze stereotypu a pusťte se do nových věcí a vytvořte si nové společné zážitky.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Smrti není negativním tarotem. Ano, něco nám skončí, ale pro vás to tento víkend bude něco jako vaše druhá šance začít znovu a možná i lépe. Dávejte si ale pozor na ustrnutí a stereotyp v životě, mohlo by vám to uškodit.  Víkend je díky této kartě také skvělou příležitostí k tomu, skoncovat s nějakým svým zlozvykem.

Štír (24.10. – 22.11.)

Čtyřka mečů vám radí, abyste si dali menší přestávku a trochu si odpočinuli. Teď není úplně nejlepší čas k tomu, abyste se pouštěli do nových projektů, raději se stáhněte a naplánujte si své příští kroky. Uvidíte, že když budete odpočatí, vše vám půjde lépe.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Láska vás bude provázet tento víkend. Pro nezadané je to nejlepší okamžik, kdy poznat svého budoucího partnera. Čeká vás osudové setkání s velkým citovým vzplanutím, a tak jděte svému štěstí naproti. Eso pohárů obecně přináší nové věci, a tak vás čeká i nějaká novinka či nová zkušenost.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

I na vás čeká tento víkend láska. Pod ochranou Milenců se nebojte svěřit se se svými city. Nic v sobě nezadržujte a ukažte ostatním, že vám na nich opravdu záleží. Buďte zamilovaní a tento pocit si užívejte naplno.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Karta Hvězdy s sebou přináší naději, že vše se nakonec vydaří. Pokud máte rozdělaný nějaký projekt brzy ho dokončíte a budete z něj mít obrovskou radost. Naděje tento víkend přijde i do vašeho partnerského života a v pracovní sféře na vás bude čekat úkol, díky kterému získáte odměnu.

Vodnáři se dočkají odměny
Vodnáři se dočkají odměny | Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Ryby (21.2. – 20.3.)

V oblasti financí a majetku se vám poslední dobou daří, všeho máte dostatek, a to i díky kartě Rytíř disků. Zkuste se tedy začít věnovat i více sami sobě a rozvíjejte se po duševní stránce. Začněte se plně soustředit na své sny a cíle.

Zdroj článku:
  • Autorský text