Výklad z tarotových karet na měsíc únor: Berani se zaměří sami na sebe, Raky potrápí pocity smutku a osamění

Výklad z tarotových karet na měsíc únor: Berani se zaměří sami na sebe, Raky potrápí pocity smutku a osamění
Tarotové karty nám dávají velmi jasnou představu o blízké budoucnosti. Na co se podle nich mohu těšit jednotlivá znamení v únoru? Dočkáte se krásných dnů, nebo se musíte mít na pozoru? 

Chcete vědět, co Vás v měsíci únor čeká? Potom jste tady správně. Zeptali jsme se tarotových karet, co si pro Vás tento měsíc připravil. Poradíme Vám, na co si máte dát v nadcházejících týdnech pozor, ale také na co se máte těšit. Tarotové karty jsou velmi oblíbený způsob výkladu budoucnosti, který je prověřen již po staletí. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

V únoru se hodně zaměříte sami na sebe. Budete rekapitulovat svůj život a také své dosavadní úspěchy. A zjistíte, že máte právem být na co hrdí. Dopřejete si dostatek času, abyste se mohli věnovat nejen svému tělu a práci, ale také své duši. Bude to mít na Vás zázračné účinky. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Tento měsíc si budete užívat krásné dny s rodinou. Budete cítit opět vzájemné silné pouto a naplní Vás to novou energií. Zároveň se ale budete občas potřebovat stáhnout do ústraní a trávit nějaký čas jen se svými myšlenkami. A to je naprosto v pořádku a žádoucí. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

V únoru budete hodně přemýšlet, zda rozhodnutí, která jste v minulosti udělali, byla opravdu správná. Zjistíte, že kořeny tohoto rozhodnutí nebyly zase tak pevné, jak jste si mysleli. Nakonec se rozhodnete začít znova bude se Vám dařit opravdu skvěle. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Tento měsíc Vás pořádně potrápí pocity smutku a osamění. Uvědomíte si, že nežijete život, jaký jste si přáli a přiznáte si, že takhle už dále žít nechcete. Začnete také více vzpomínat na minulost, kdy jste se cítili mnohem lépe. Pokusíte se napravit své chyby. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

V únoru budete velmi usilovně pracovat na svém štěstí. Zapracujete na pracovní oblasti, zdraví a nevyhnete se ani vztahům. Kroky to sice nebudou nijak velké, ale přesto budou pro Váš život velmi důležité. Postupujte krůček po krůčku a nebojte se drobných překážek. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

V první polovině měsíce se zahloubáte více do sebe. Uvědomíte si, co je pro Vás důležité a co opravdu chcete. A začnete se podle toho konečně i řídit. Přestane zavírat oči a smiřovat se s málem a budete brát pouze to, co je pro Vás nejlepší. 

Váha (23.9. -23.10.) 

V únoru potkáte člověka, který Vás okouzlí a bude Vás neskutečně přitahovat. Nepůjde jen o fyzickou přitažlivost, ale bude mezi Vámi fungovat i určitá magie. Dejte si ale na tohoto člověka pozor. Nemá s Vámi zrovna nejlepší úmysly a mohl by ohrozit Vaše rodinné a osobní štěstí. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Buďte tento měsíc realisti. Budete mít sklony lítat hlavou v oblacích a nebudete příliš přemýšlet nad následky svých činů. Situaci by Vás ale nakonec donutila otevřít oči a řečení následků může být velmi náročné. Kromě srdce naslouchejte také hlavě a intuici. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

V únoru na Vás čeká jedna výrazná změna. Uzavřete věc, která Vám už nic dobrého nepřináší a začnete se konečně zase radovat. Najdete svou vnitřní sílu a odvahu přijmout odpovědnost za svůj život a štěstí

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

V minulosti jste měli smůlu v oblasti vztahů. Věřili jste člověku, který Vaši důvěru zradil. V únoru se Vám konečně podaří přenést se přes toto zklamání a znovu otevřete své srdce. Díky tomu se sblížíte s osobou, se kterou budete zase šťastní. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

V únoru se budete cítit trochu jako na houpačce. Na jednu stranu budete prožívat nádherné chvíle budete šťastní, na druhou stranu ale budete cítit, že Vám v životě pořád něco chybí. Dejte si dostatek času a urovnejte si své priority. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Únor si pro Vás připravil důležitou křižovatku. Zůstat v situaci, která je pro Vás známá, ale nepřináší Vám radost, nebo se vrhnout do neznáma, riskovat a zkusit to, po čem toužíte a může Vám zajistit velké štěstí? Konečně najdete sílu a rozhodnete se odejít od toho, co Vás nenaplňuje.  

Zdroj článku:
  • Autorský text