Výklad tarotových karet na tento týden: Střelcům tyto dny přinesou zklamání, Ryby se dostanou do sporu

Výklad tarotových karet na tento týden: Střelcům tyto dny přinesou zklamání, Ryby se dostanou do sporu
Chtěli byste nahlédnout do budoucnosti, ale nevíte jak? Pojďme se společně podívat na výklad tarotových karet, který je určený přímo pro vaše konkrétní znamení. Čeká vás láska, úspěch, peníze, či to bude nějaké trápení?

Beran

Následující dny jsou přímo určené k tomu, abyste se posunuli ve svém životě dál. Královna holí představuje zralost a osobní rozvoj. Možná je právě teď ten správný čas udělat za vším tlustou čáru a vydat se novým a neprobádaným směrem…

Býk

Pohyb je tím nejdůležitějším slovem tohoto týdne! Stejně tak jako vaše dominantní karta Kolo štěstí, i vy budete stále v jednom kole. Za únavou a neustálou prací ale stojí štěstí a úspěch. Pilnost a tvořivost se vám několikanásobně vrátí, navíc vás práce bude bavit a naplňovat.

Blíženec

V práci se do všech úkolů pusťte s nadšením a spolupracujte se svými kolegy, klidně jim nabídněte i pomocnou ruku, někteří z nich to tento týden budou potřebovat a na vaši pomoc nezapomenou. Devítka pohárů vám v tyto dny přinese radost ze života, užívejte si volné chvilky se svými nejbližšími a radujte se z maličkostí.

Rak

Zkuste se trochu osvobodit od toho, že vše musí být podle vás. Buďte flexibilnější a otevření i novým návrhům a nápadům. Královna mečů vám s tím pomůže pouze ve chvíli, kdy i vy sami to tak budete chtít. Odhoďte svou masku a ukažte všem, co ve vás je!

Lev

Tento týden se nese ve znamení zisku. Devítka disků vám jej nabídne hned v několika podobách. Může se jednat o materiální zisk v podobě finanční odměny, zabrat byste měli ale zejména v práci, jelikož bez práce, nejsou koláče. Získat však můžete i nové přátelství, které bude pro vás přínosné.

Panna

Karta Hvězda je kartou plnou naděje. Pokud máte něco rozpracováno nebo naplánováno v osobním životě, nastává čas, kdy byste to měli dotáhnout až do úplného konce, jelikož karty jsou vám příznivě nakloněny. V partnerském životě pocítíte splynutí a hlubokou lásku, užijte si společné chvíle spolu a naplánujte si třeba romantický večer.

Váhy

Bohužel tento týden se vám nebude moc dařit, ale nezoufejte, i porážky k životu prostě patří a vy se ze svých chyb poučíte a posílí vás. Pětka mečů vám radí, abyste se místo kopání kolem sebe raději stáhli a promysleli si následující kroky pěkně v ústraní. Někdy se vyplatí počkat si na příznivější období.

Štír

Měsíc je opakem zářivého Slunce, a tak vám tato karta radí, abyste se na svůj život podívali kritickým pohledem. I když si to možná nechcete přiznat, nastává čas změny. Kde to cítíte nejvíce? V práci? Ve vztahu? Ve svých cílech? Nepřemýšlejte nad tím a rovnou konejte, jelikož jinak se v tom stále budete jen utápět.

Střelec

Pětka pohárů vám tyto dny přinese zklamání. Něco se vám nepovedlo a bude vás to trápit. Nemá cenu s tím bojovat, co se stalo, stalo se a nejde to vzít zpět. Pokud to tak cítíte, klidně to oplakejte, ale pak zatím udělejte tlustou čáru a začněte znovu. Bude se vám zdát, že vás nečeká nic dobrého, ale nebojte se, vaši přátelé vás v tom nenechají.

Kozoroh

Buďte sami sebou a osvoboďte se od všeho, co vás svazuje! Karta Chtíč vám k tomu dá potřebnou sílu. Úspěch zažijete zejména ve vztazích. Pokud jste single, vydejte se do společnosti. Možná právě v tyto dny potkáte tu pravou osobu. Zadaní by se měli snažit být více smyslní, vaši partneři to ocení.

Vodnář

Desítka pohárů představuje zejména citovou rovinu, zaměřte se tedy na vaše blízké a přátele. V rodinném kruhu pocítíte pohodovou atmosféru, klid a harmonii. Dívejte se také kolem sebe, velmi pravděpodobně úplně náhodou potkáte osobu, která vám v minulosti byla blízká. Opět navážete na vaše přátelství.

Ryby

Dostanete se do sporu, který můžete vyřešit jedině s čistou a klidnou hlavou. Královna disků vám k tomu dopomůže, je totiž kartou symbolizující zralost, trpělivost a přiklání se k logice a rozumným argumentům. Díky tomu všechny spory hravě vyhrajete.

Zdroj článku:
  • Autorský text