Velký novoroční horoskop k 1. 1. 2022 bude pro mnohá znamení přelomový

Velký novoroční horoskop k 1. 1. 2022 bude pro mnohá znamení přelomový
V novoročních horoskopech často hledáme cestu, která by nám měla prozradit, jak budeme v nadcházejícím roce žít. Často k tomuto horoskopu upínáme svůj zrak ještě na zlomku roku starého a věříme v lepší zítřky. Co čeká jednotlivá znamení v magickém roce 2022?

Beran

Máme pro vás výbornou zprávu, jelikož se v roce 2022 stanete naprostými miláčky celého zvěrokruhu. Čeká vás totiž poměrně činorodý a úspěšný rok, který je jako stvořený pro vaše nové projekty i snové plány. Saturn s Jupiterem vám na vaši cestu svítí průzračným světlem, které vám pomůže spojit vytrvalost s nadšením a vy tak všechno skvěle zvládnete.

Býk

Rok 2022 pro vás bude plný velmi pozitivních změn.

Dostanete nové nápady, vyzkoušíte různé přístupy i způsoby jednání a dovolíte si také vybočit z vaší komfortní zóny, což vám přinese kýžené ovoce. I přesto, že máte stereotyp poměrně rádi, v roce 2022 uděláte výjimku a často budete jednat tak, jak vám říká vaše srdce.

Blíženci

V roce 2022 budete velmi často přemýšlet o zcela praktických věcech. Splníte si některé vaše sny a také si ujasníte, kde jsou vaše priority. V momentě, kdy už budete mít všechno vyřešené, vaše cíle získají jasné obrysy a vy uděláte cokoliv, abyste jich dosáhli.

Rak

V roce 2022 se bude Rakům dařit především v pracovní sféře. Maličko vykouknou ze své ulity a dají všanc svou rodinou a domácí pohodu. Budete chtít totiž zjistit, co vám přichystal v novém roce váš osud. Jelikož budou vaše pracovní úspěchy velmi slibné, budete se celý rok 2022 usmívat.

Lev

Zažijete poměrně aktivnější roky, než byly ty předchozí. Ve hvězdách je totiž vepsáno, že honit se za úspěchem je pro vás zbytečné a namísto ambicím byste se raději měli věnovat své rodině, seberozvoji a také si trochu odpočinout. Zjištění, že jste to měli udělat už dávno, pro vás bude mít ozdravný efekt.

Panna

V roce 2022 zažijete hned několik úspěchů. Hned 1. ledna na vás bude možná čekat žádost o ruku či jiná mimořádná zpráva. V práci budete úspěšní a všechno, do čeho se pustíte vám půjde od ruky. V materiální a také kariérní sféře se vám tak bude dařit naprosto skvěle. Ovšem bude to chtít také trochu vaší iniciativy a rozhodnosti.

Váhy

Pro vás bude rok 2022 velmi šťastným rokem. Bude se vám dařit takřka ve všech oblastech vašeho života. Budete mít dostatek energie a stanete se velmi aktivními lidmi. Čas úspěchů je právě tady. Váš talent se konečně dostane ke slovu a vás čeká spousta příjemných překvapení.

Štír

V roce 2022 vás čeká hodně dobře promíchaná nadílka. Některé planety vám totiž mimořádně přejí. Nenechte se však odradit střídáním pádů a vzestupů. Díky nim budete moci konečně vyrůst, což je pro vás skutečně dobrá zpráva.

Střelec

V roce 2022 vás potká štěstí ve zcela drobných věcech. Budete se totiž řídit svými zkušenostmi z minulých let a díky tomu se budete mít čím řídit v nově vzniklých situacích. V tomto roce budete mít příležitosti napravit svá chybná rozhodnutí z minulých let a vyvodit z nich důsledky.

Kozoroh

Rok 2022 pro vás bude naprosto dokonale výjimečný. Budete se totiž cítit naprosto skvěle a spokojeně. V životě totiž naleznete skutečné štěstí a také spokojenost. Bude vám přát štěstí a postupně si také uvědomíte, že překážky na cestě k vašemu úspěchu nejsou až zase tak veliké, jak na počátku vypadaly.

Vodnář

Stojíte na prahu nových a téměř neomezených možností. Čeká vás velmi úspěšný, aktivní a také šťastný rok, kdy budete mít pod svou ochranou především Saturn, který vás bude vaším znamením doprovázet. Dařit se vám bude především v květnu a také v říjnu, kdy na vás čeká celá řada příjemných překvapení.

Ryby

Nový rok pro vás bude velmi významný. Budete totiž stát na prahu svého osobního růstu a celkově vás bude čekat celá řada důležitých rozhodnutí. Máte se tedy skutečně na co těšit.

 

Zdroj: