Velký horoskop štěstí pro jednotlivá znamení na měsíc březen: Ryby čeká nový začátek, Býci využijí své dovednosti

Velký horoskop štěstí pro jednotlivá znamení na měsíc březen: Ryby čeká nový začátek, Býci využijí své dovednosti
Štěstí znamená pro každého něco jiného. Dobré zdraví, práci a kvalitní partnerské a mezilidské vztahy totiž za štěstí považujeme téměř všichni. Jaké štěstí si pro nás chystá březen? 

Štěstí je tu pro každého z nás. Někdy se sice dostaneme do situace, která nás trápí, ale nakonec se vždycky kolo štěstí otočí a my se máme zase dobře. Neberme ale štěstí jako samozřejmost. Važme si každého dne, který nám dá příležitost k úspěchu. Tarotové karty nám prozradily, jaké velké štěstí čeká v březnu na jednotlivá znamení. A máte se opravdu na co těšit. 

Beran (21.3. - 20.4.) -  Velekněz 

V březnu se dočkáte nádherného svazku a a spojení s člověkem, který je vašemu srdci velmi blízký. Pro některé z vás to může znamenat dokonce nabídku k sňatku. Pokud si nebudete vědět rady, nechejte si poradit od velmi moudrého muže z vaší rodiny. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Osmička pentaklů

Tento měsíc budou vaše intelektuální schopnosti a důvtip na velmi dobré úrovni. Díky tomu se Vám podaří rozjet nový projekt, který má velkou šanci na úspěch. Využijte všechny své dovednosti a zkušenosti. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Rytíř holí

V březnu budete muset riskovat. Nebude Vám to ale dělat žádný problém. Ke všem situacím budete přistupovat s odvahou a neskutečnou energií. Díky tomu si vysloužíte velký obdiv svého okolí a budete opravdu šťastní. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Eso mečů 

V březnu se rozhodnete pro velký krok a opřete se do nového projektu. Sami sebe překvapíte svou rozhodností a schopností zvolit jednoznačné a účinné řešení. Budete plní energie a s chutí se pustíte do dobrodružství, které Vás bude velmi naplňovat. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Dvojka pentaklů

Možná se sice v březnu setkáte s drobnými překážkami, ale nemusíte se bát, že byste se jimi nechali nějak rozhodit. Naopak k nim přistoupíte zvesela a přijdete s velmi hravým řešením. Díky tomu se dočkáte příjemných a harmonických změn ve vašem životě.

nemine vás zdolávání překážek, ale půjde vám to hravě
Lvi nemine vás zdolávání překážek, ale půjde vám to hravě | Zdroj: David Pereiras/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Desítka holí 

Je konec. Konec těžkým bojům a náročným zkouškám. Poslední dobou jste byly velmi pod tlakem, ale obstáli jste a díky tomu jste teď mnohem silnější. Konečně věříte více sami sobě a víte, že se na sebe můžete opravdu spolehnout.

Váha (23.9. -23.10.) - Trojka mečů

Nedávno Vám ublížil člověk, od kterého jste to vůbec nečekali. Pokusil se na Vás hodit vlastní chyby a neúspěchy. V březnu ale vyjde pravda najevo a rychle se ukáže, že Vy nejste ten, kdo pochybil. Nejen, že tak o nic nepřijdete, ale ještě získánáte uznání svého okolí. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Měsíc

V březnu pojede Vaše fantazie na plné obrátky. Budete snít a zatoužíte splnit si alespoň některá svá přání. Rozhodnete se poslouchat svou intuici a to bude tím nejlepších krokem, jaký můžete udělat. Dovede Vás k vašim snům. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Devítka holí

V březnu se někdo pokusí ohrozit vaše štěstí. Vy se ale nedáte a jeho zradu včas odhalíte. Díky tomu se Vám podaří to, na čem Vám doopravdy záleží ochránit a ubránit si své štěstí.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Král pentaklů

Tento měsíc se Vám podaří uzavřít skvělý obchod, nebo partnerskou dohodu. Budete muset přistoupit k určitým kompromisům, ale finální podoba dohody bude nakonec ke spokojenosti obou stran. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Osmička mečů

Dlouho jste se cítili velmi svázaní a nedělali to, po čem Vaše srdce prahne. V březnu se ale rozhodnete vzít štěstí do vlastních rukou a začít zase dělat to, po čem doopravdy toužíte a co Vás naplňuje. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Poslední soud

Blížíte se do cíle. Období, kdy jste váhali, jak se zachovat, je za Vámi. Udělali jste konečné rozhodnutí a převzali zodpovědnost. Nyní na Vás čeká nový začátek, na který jste se tolik těšili. Tato změna pro Vás bude velkou úlevou a radostí. Nebojte se a prožijte tento krok s pozitivním očekáváním.

Zdroj článku:
  • Autorský text