Velký horoskop na březen: Lvům pomůže meditace, Váhy budou jak na houpačce

Velký horoskop na březen: Lvům pomůže meditace, Váhy budou jak na houpačce
V březnu nás bude provázet mystika, planety budou totiž v přímém pohybu skrz znamení Ryb. Budeme plni kreativity a budeme také hodně snít. Příchod jara se nese ve znamení změn a transformací, je třeba využít možnosti k novým začátkům a růstu. Kolem poloviny měsíce bychom se také měli zaměřit na zrod naší budoucí zahrádky a začít pěstovat sazenice pro novou sezónu.

Beran (21.3. - 20.4.)

Budou s vami zmítat emoce, proto vás i přes mnoho nových příležitostí bude přepadat úzkost. Přesto budete plní aktivity a dostatečně výřeční, jak jste zvyklí. Drobné potíže ve vztahu pomůže překonat čas, který si s partnerem věnujete. Společné chvíle pomohou překonat mnohé. Dejte si také pozor na drobné zdravotní komplikace, časem by mohli vytvořit větší problém s horšími následky.

Býk (21.4. - 20.5.)

Ackoli většinou vyznáváte pomalejší tempo, v březnu vás může stíhat netrpělivost. Věřte své intuici a neopomínejte své přátele, kteří vás mají rádi. Březnové výzvy budou doprovázeny mnoha vzestupy i pády, láska a kariérní růst vás přesto neminou. Nenechte se vykolejit návaly nervozity, zbytečně vám bude snižovat sebevědomí a zhoršovat schopnosti komunikace.

Blíženci (21.5. - 20.6.)

Noční sny o lepší kariéře vam mohou vnuknout skvělé nápady, zvlášť když je doplníte svou kreativitou. Třeba konečně najdete možnost, jak proměnit své hoby v nový finanční příjem. V lásce vás čeká nový vztah, pokud už nějaký máte, najdete řešení potíží. Dávejte si pozor na zdraví a také na peníze. Ty sice nejsou v žádném ohrožení, ale neplýtvejte s nimi mimo plán. 

Rak (21.6. - 22.7.)

V práci vás čekají změny, možná i nové začátky, ale jistě budou pozitivní, stejně tak vztahy čeká rozuzlení problémů a tím i jejich posílení. Okolo poloviny března pak budete doslova zářit, budete mít také chuť cestovat a poznávat něco nového. Koncem měsíce pak budete stát před rozhodnutím, které bude vést k dalším změnám, ve hře bude i možné stěhování. 

Raky čeká v březnu v práci nějaká změna, která bude pozitivní
Raky čeká v březnu v práci nějaká změna, která bude pozitivní | Zdroj: TarasMalyarevich / Depositphotos

Lev (23.7. - 22.8.)

Rozšiřte svůj pohled a naslouchejte intuici. Díky tomu vás ve druhé polovině měsíce čekají pozitivní změny v pracovním prostředí. Abyste uspěli, budete muset překonat pochybnosti, hlavně ty o sobě. Láska se také poveze na dobré vlně, ať už poznáte někoho nového nebo upevníte nynější vztah. Koncem měsíce příliš neutrácejte své peníze, abyste nepřišli o stabilitu. V péči o duševní zdraví vam prospěje klid, harmonie a chvilky pro meditaci.

Panna (23.8. - 22.9.)

Partner vás svými nápady přivede k pozitivním změnám a stejně tak i celý měsíc se ponese v dobrých příležitostech. V lásce upřednostněte emoce před rozumem, domácí pohoda vám pomůže překonat potíže v práci okolo poloviny měsíce. Konec se ale ponese opět v dobrém duchu. I finance by se mohly množit. 

Váhy (23.9. - 22.10.)

Čeká vás dynamický a nepředvídatelný měsíc, kdy se u vás budou střídat nadšení a deprese. To bude mít i vliv na práci, pokud jí ale dáte plné soustředění, dobře to dopadne. Jen si dejte pozor na autority. Přesto vás potká i romantika, nové výzvy a příležitosti. Vyhněte se riskovat, a to jak s penězi, tak se svým zdravím. 

Štír (23.10. - 22.11.)

Některé dávné vzpomínky vám nyní mohou pomoci, a to hlavně v osobní rovině života. Přichází k vám transformace nejen v osobním životě, ale i v tom profesním, kde budete poutat pozornost a následně i pozitivně růst. Pomuze vám obětavost a silná vůle. Nesnažte se v březnu příliš utrácet za svůj zevnějšek, zaměřte se spíše na své nitro. Sebepoznání je jednou z cest k úspěchu. Vyzkoušejte například psaní deníku nebo nějakou arteterapii. 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte chuť na zlepšování. První to zkuste v práci, víte, kdy se ozvat s dobrým nápadem. Pak bude čas zvelebit I vlastní domov. Dostatek práce vám pomůže vyrovnat se s tím, že radost a štěstí střídají pochyby a nejistota. Pozitivní myšlení a udaný cíl zúročí energii, která vás bude provázet. Rutina vás udrží ve správném směru. Ve vztahu pak může dojít k posunu, na který čekáte. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.)

Budete výřeční a budete zářit, atmosféra kolem vás povede k úspěchu, a to nejen v práci. Zažijete romantiku i vášeň, vaše energie bude nezdolná. Jen při rozhodování nebuďte příliš impulsivní a v klidu vse promyslete. Nezapomínejte na péči o sebe, nejvíce to bude potřebovat vaše pokožka. 

Vodnář (20.1. - 19.2.)

V březnu si raději své kroky první promyslete, není čas na zbrklost. Také se nesnažte babrat v minulosti, hleďte dopředu a najdete stabilitu a harmonii. Bude potřeba se soustředit a všímat si svého okolí, pak budete růst ve všech rovinách. Možná přijde i nápad na nové zisky.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Začátek měsíce bude náročný, ale pozitivní myšlení a vaše představivost vám pomůže se pres to přenést. Po úplňku přijde nový začátek. Vyhněte se nákupům na splátky a raději investujte do sebe. Dodržování pravidelných návyků přispěje k harmonii těla i duše. Koncem měsíce vás bude lákat cestování, zasloužíte si odpočinek. 

Zdroje článku: