Vánoční horoskop pro nezadané

Vánoční horoskop pro nezadané
Čas Vánoc je nejen obdobím duševního rozjímání, ale i navazování nových vztahů, například prostřednictvím večírků, mší a přípitků. I když jste právě nezadaní, neztrácejte víru, nechte události volně plynout a ten pravý se ve správný čas objeví, jen buďte otevření novým možnostem.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Rok 2021 byl pro vás obdobím přijetí své individuality a naučení se samostatnosti. Adventní čas vám nabídne mnoho příležitostí pro seznámení se a vy díky celoroční práci na své komunikaci budete připraveni. Očekávejte však, že váš vztah bude spíše, než na vášnivosti postaven na duchovním splynutí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)                                   

Celý rok jste vynakládali spoustu energie na budování kariéry a na další oblasti života vám nezbylo moc času. Táhne vás to k lidem, kteří vám mohou pomoci s postupem v práci nebo s finanční situací. Zamyslete se však nad tím, zda od vztahu nečekáte něco víc a zkuste se seznámit s člověkem z jiné oblasti, než ve které se normálně pohybujete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zatmění Slunce 4. prosince přinese do vašeho života změnu, a to i v lásce. Abyste však využili příležitosti a navázali vážný vztah, buďte upřímní a ujasněte si, co opravdu chcete. Vánoční atmosféra vám umožní trochu polevit v ostražitosti a být sami sebou. Budete poté přirozenější v seznamování a konverzace vám půjde sama.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

I když jako raci dbáte na tradice, Vánoce pro vás chystají jednu z nejzvláštnějších romantických zkušeností, jakou jste kdy zažili, a vy zatoužíte zariskovat a vrhnout se do vzrušujícího dobrodružství.

Jen si dejte pozor, ať neuváženým rozhodnutím nespálíte mosty za svými blízkými.

Prázdniny a konec roku vás nabijí energií.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

S koncem roku budete čím dál více cítit nátlak okolí, které vás bude přesvědčovat o tom, abyste si našli partnera. Protože jste neradi tlačeni ke zdi, nátlak odradí vaši snahu o hledání protějšku a budete od sebe případné milostné příležitosti odhánět. Prospěje vám, pokud si ujasníte, po čem toužíte a prosadíte si své postoje navzdory ostatním.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Prosinec pro vás bude obdobím lásky. Příležitost navázat milostný vztah očekávejte po 16. dni měsíce. Na nic však nespěchejte, nejprve odstraňte všechna podezření, která si ve vztahu vytvoříte a probuďte svoje sebevědomí. Jistota a důvěra je pro vás hlavní prioritou v jakémkoliv vztahu. Pevný svazek potřebuje čas.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Využijte vánoční nálady a uvolněte svoji mysl. Oprostěte se od starostí a nechte planetární síly přivést do vašeho života novou známost. Může se vám zdát, že se vztah vyvíjí příliš pomalu, ale nechte tomu čas a uvidíte, že i vám pomalejší tempo nakonec sedne, alespoň budete mít dostatek příležitostí druhého poznat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Prosinec přichází s příslibem nových milostných setkání a obzvláště jedno ve vás zažehne jiskru touhy. Užívejte si lásku takovou, jaká přijde, a nebojte se dát najevo emoce, vaše přání budou vyslyšena. Možná budete muset čelit několika obtížným situacím, ale jakmile je překonáte, jste na dobré cestě k pevnému základu nového vztahu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Je pro vás složité rozhodnout se mezi romantikou a logikou, protože láska je často nelogická. Láska však zvítězí, neboť potkáte někoho, komu budete moci věřit a kdo bude věrný svým slibům. Vztah se začne vyvíjet pomalu, ale po 19. prosinci se vášeň začne rychle stupňovat. Vztah vám bude dodávat energii a spokojenost.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Poslední měsíc přinese několik nečekaných okolností, které ale skončí dobře. Zapracujte na svém sebevědomí a konec roku pro vás bude ve znamení lásky. Během třetího týdne v měsíci s velkou pravděpodobností potkáte někoho, kdo změní váš život. S novým partnerem vás čekají kouzelné chvíle a láskyplné okamžiky způsobí, že se do vás silně zamiluje.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Začátek měsíce pro vás bude emočně náročný, ale během prvních deseti dnů se zklidníte a naladíte na Vánoce. Ač některé věci nejdou podle vašich představ, nepropadejte panice a nechte je přirozeně plynout. V první polovině měsíce budete ze vztahů frustrovaní, když však začnete žít v souladu se svými přesvědčeními, přitáhnete k sobě i správného partnera.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V první polovině prosince vás bude přitahovat někdo, kdo není normálně váš typ, důležité je, abyste zůstali nohami pevně na zemi a zamysleli se nad tím, zda nejde pouze o momentální vzplanutí bez šance na budoucnost. Ujasněním si svých priorit začnete přitahovat i vhodné protějšky a štěstí se na vás usměje po 16. prosinci.

 

Zdroje: