Úplňkový horoskop: Vodnáři budou přemýšlet nad majetkem, Býci nad svými vztahy

Úplňkový horoskop: Vodnáři budou přemýšlet nad majetkem, Býci nad svými vztahy
31. srpna nastane skutečně okouzlující a silná událost: superúplněk v Rybách.Tento měsíc, je to již druhý úplněk s výrazným dopadem na všechna znamení.

Tento měsíc úplňkem začíná i končí. 1. srpna ovlivnil naše životy úplněk ve Vodnáři, nyní přichází superúplněk v Rybách. Krása této události spočívá v tom, že umocňuje typické zážitky spojené s úplňkem. Superúplněk, zejména v astrologii a ezoterické spiritualitě, představuje příležitost uvolnit minulost a zbavit se toho, co nám brání přijmout nové příležitosti s obnovenou jasností. Zvláštností tohoto úplňku je, že se odehrává ve znamení Ryb, které je posledním znamením zvěrokruhu. Přináší tedy hlubokou, přemýšlivou a zralou energii.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, na tento úplněk se raději trochu připravte. Může vás totiž trochu zaskočit. Proč? Protože se objevuje v oblasti vašeho života, která se týká podvědomí, duchovna a božství. Tato oblast souvisí s duševní pohodou, duchovními vazbami, představivostí a léčením. Čeká vás tedy trocha introspekce. 

Býk (20. dubna - 20. května)

S blížícím se úplňkem možná pocítíte, že z hloubi vašeho srdce vyvěrají emoce. Tyto pocity souvisejí s interakcemi ve vašem společenském kruhu. Tato lunární událost v sobě nese potenciál pomoci vám zmírnit jakákoli podezření či obavy ohledně toho, jak si stojíte s lidmi, s nimiž jste spojeni. Úplňky mají talent odhalovat pravdy a tento není výjimkou.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Tento úplněk je jako světlo reflektorů, které se zaměřuje na vaši veřejnou image a na to, jak vás lidé vnímají - a ano, to přímo souvisí s vaší kariérou. Možná se ocitnete na křižovatce a budete mít pocit, že se nacházíte na místě, kde byste raději nebyli. Co je na tomto úplňku opravdu fascinující, je jeho potenciál napojit se na vaši intuici. Je jako kosmické sérum pravdy, které odhaluje vaše skutečné pocity ohledně vašeho současného snažení a toho, jak vás vnímá svět.

Rak (22. června - 22. července) 

Připravte se uvolnit a zbavit se obav, které vás možná brzdí. Přesto, že vám to asi bude proti srsti, je načase vystoupit ze své komfortní zóny. Tento úplněk se nachází v té části vašeho života, která se týká duchovna, víry, osobní filozofie, morálky a velkých vizí, které máte na své životní cestě. A právě zde se odehrává ono kouzlo. Je důležité překročit hranice, které jste si stanovili.

Lev (23. července - 22. srpna)

Při tomto úplňku se do hry dostávají hranice. Zamyslete se, jak si můžete stanovit zdravé hranice s těmi, kteří jsou vám nejbližší. Zajistíte tak, abyste do sebe nevstřebávali negativitu, kterou byste raději nenesli. Vytvoření těchto hranic navíc podporuje pevné porozumění mezi vámi a ostatními ohledně toho, co vám vyhovuje.

Panna (23. srpna - 22. září)

A tak tu máme úplněk, který osvětluje vaše partnerství, vztahy, manželství, právní dokumenty, smlouvy a sliby. Tento okamžik je především o vyhodnocení dohod, které jste uzavřeli, a o tom, zda pro vás stále platí. 

Váhy (23. září - 22. října)

Tento úplněk vás vyzývá, abyste se zaměřili na každodenní rutinu, práci, zdraví - na všechny věci, které často zůstávají bez povšimnutí, protože jsou jen součástí každodenního života. Tento úplněk má také také potenciál vrhnout světlo na vaše sklony k prokrastinaci, které se mohou objevit u významných úkolů nebo projektů v práci.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři, připravte se na blížící se úplněk, který se promítne do té části vašeho života, která je spojena s vaší kreativitou, zábavou, romantikou a v podstatě se vším, co se týká vašich tvůrčích sil.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Nadcházející úplněk si posvítí na oblasti vašeho života, které se točí kolem domova, rodiny, výchovy a celkového bezpečí. Během této lunární události byste si měli položit jednu klíčovou otázku: Jaké věci v mém životě mi skutečně poskytují pocit opory a útěchy? A naopak, co může způsobovat nestabilitu nebo mi bránit v pocitu opravdové jistoty?

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Při tomto úplňku je čas podívat se pozorněji na své okolí. A to konkrétně ty zdánlivě všední aspekty života: místa, která navštěvujete, sociální média, kterými se zabýváte, způsoby komunikace a každodenní interakce s rodinou, přáteli i kolegy. Ale jde to ještě dál - zamyslete se nad tím, jak využíváte své základní dovednosti, talenty a vlastnosti. 

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnáři, nadcházející úplněk osvětlí oblast vašeho hmotného majetku, financí a všech věcí, které mají ve vašem životě význam a hodnotu. Je čas se nadechnout a zamyslet se nad tím, co vlastníte a čeho si vážíte.

Ryby (19. února - 20. března)

Během tohoto úplňku se vaše pozornost přesouvá na sebeuvědomění a přijetí nového pohledu na sebe sama. Je to skvělá příležitost k zamyšlení a uvolnění zastaralých představ o své identitě a potenciálu. Energie úplňku ve vašem znamení vás vybízí k tomu, abyste převzali odpovědnost za to, jak se prezentujete světu. Jde o to zbavit se starých představ a vnímání, které již nejsou v souladu s tím, kým jste se stali.

Zdroje článku: