Výklad tarotových karet na druhý dubnový týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na druhý dubnový týden pro jednotlivá znamení
Chcete vědět, co tarotové karty říkají o vašem druhém dubnovém týdnu? Pokud ano, jste na správném místě, protože jsme pro vás připravili výklad karet speciálně pro každé znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Možná byste tento týden měli dát do pořádku dům. Mohli by se u vás zastavit nečekaní návštěvníci. Bez varování můžete servírovat oběd nebo večeři desetičlenné skupině! Nepropadejte panice. Právě pro takovou příležitost byl vytvořen systém Take-out.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Přátelé nebo kolegové z práce by vás mohli seznámit s oborem, který vás zaujme. Jste připraveni na něco nového ve svém životě a cyklus přednášek, který vám byl navržen, by mohl poskytnout přesně ten stimul, který potřebujete. Vaše tvůrčí šťávy jsou v plném proudu a vy je budete chtít náležitě využít. Psaní, malování a fotografování jsou pro dnešek dobrou volbou.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Tenhle týden vás čeká cestování. Mohlo by jít o náhlý výlet s přítelem. Pravděpodobněji se bude jednat o sérii krátkých výletů blíže k domovu. Mohli byste navštívit přátele. Vaše činorodá mysl pojme nejrůznější nápady na vylepšení vašeho domova. Po skončení pochůzek se vraťte domů a podívejte se na svůj prostor novým pohledem.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Pravděpodobně obdržíte zprávu, která vám zlepší vyhlídky do budoucna. Může se stát, že vám domů zavolá šéf a naznačí, že vás čeká povýšení, nebo že váš partner dostane přidáno či neobvykle vysoké prémie. Ať už se jedná o jakoukoli zprávu, vězte, že vaše finanční situace začne vypadat výrazně lépe než doposud.

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Můžete očekávat, že se váš život změní poměrně dramatickým způsobem. Změna může být zpočátku nenápadná, ale s odstupem času budete na tento den pravděpodobně vzpomínat jako na klíčový. Mohli byste obdržet zajímavou zprávu, která vám zamotá hlavu nápady. Možná jste přemýšleli o založení vlastního podniku a dnes máte nápad.

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

Srdce vás svrbí po změně. Potíž je přijít na to, co vlastně chcete ve svém životě dělat. Dobrým prvním krokem by bylo promluvit si s lidmi. Zjistěte, co se jim na jejich kariéře líbí, a co ne. Využijte knihovnu a internet. Udělejte si profilový test, například Myers-Briggsův, abyste zjistili, jaké typy kariéry se hodí k vaší osobnosti.

Váhy (24. 9. –⁠ 23. 10.)

Budete mít hodně práce, ale budete šťastní. Je pravděpodobné, že projekt, na kterém pracujete již delší dobu, náhle přinese pozitivní výsledky. Nemůžete si pomoci, ale budete mít radost, protože tento úspěch přichází v době, kdy jste pochybovali o svých schopnostech. Už o tom nepochybujte. Je jasné, že se pro tuto konkrétní práci hodíte.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Mohli by jste být pozváni na dobrodružství, které se odehraje na poslední chvíli. Rozhodně se chopte příležitosti! Určitě jste připraveni na změnu a tato příležitost by se mohla ukázat jako to, v co jste doufali. Dobrodružství volá. A ať už se jedná o cestu nebo přednášku, zjistíte, že rozšíří váš svět přesně tak, jak jste doufali.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Láska a romantika jsou rozhodně na pořadu dne. Měli byste se cítit vřele, vášnivě a obzvlášť sexy. Pravděpodobně budete také vypadat docela přitažlivě a romantičtí partneři nebo potenciální partneři by vám mohli připadat obzvlášť atraktivní. Tento den je skvělý pro nákupy nového oblečení, úpravu vlasů nebo přípravu večeře při svíčkách pro někoho výjimečného.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Teď můžete mít nečekaně napilno. Je možné, že jste si naplánovali strávit den úklidem a reorganizací domácnosti. Změna plánů by mohla znamenat, že většinu týdne strávíte v kanceláři, kde budete řešit jednu krizi za druhou. Možná vám zavolá přítel, který potřebuje vaši pomoc.

Vodnář (21. 1. –⁠ 19. 2.)

Je těžké si představit svět bez počítačů. Technologie jsou pro váš profesní život klíčové a v budoucnu budou pravděpodobně ještě důležitější. Očekávejte, že se váš příjem v tomto roce výrazně zvýší v důsledku technologické inovace. Mohli byste se podílet na jejím vývoji nebo, což je pravděpodobnější, najít pro ni kreativní využití.

Ryby (20. 2. –⁠ 20. 3.)

Dnes by vám mohl zavolat nebo napsat milenec či blízký přítel, který je momentálně mimo město. Z celého srdce si budete přát, aby byl doma! Do té doby budete mít pravděpodobně dost práce. Tvůrčí projekty, aktivity ve vašem okolí nebo obojí by vás mohlo zaměstnat natolik, že vám nikdo nebude příliš chybět.

Zdroje článku: