Střelci: Andělský horoskop na leden archanděla Raguela

Střelci: Andělský horoskop na leden archanděla Raguela
Není lepší způsob, jak vstoupit do roku 2022, než s humorem. V tomto směru vás podpoří i archanděl Raguel neboli „přítel Boží“, který vám nedovolí pustit k sobě černé myšlenky. Zároveň vás však usměrní, pokud vaše vtípky budou už přes čáru.

Jak dokáže Raguel v lednu 2022 pomoci

Konec minulého roku se sice nesl v duchu společenských setkání, ani to však nenaplnilo touhu Střelců po sociální interakci. Vaše záliba ve společnosti lidí bude i v lednu natolik silná, že zatímco ostatní se budou snažit trochu od kontaktu s lidmi odpočinout, pro vás bude první měsíc roku skvělou příležitostí k seznámení se. A protože Archanděl Raguel této zálibě naprosto rozumí, neboť společnost je pro něj taktéž jednou z nejdůležitějších oblastí, kterou ve vašem životě pozoruje, bude se snažit, abyste při komunikaci s ostatními nebyli až příliš iniciativní.

Zatímco vy se cítíte v lednu plni energie i motivace do nového kalendářního roku, jiní mohou být spíše unaveni z toho předchozího a potřebují pomalejší start. Raguel dává pozor na to, abyste svou neutichající veselou povahou nezpůsobovali svému okolí nepříjemné pocity. I to, co se vám totiž zprvu bude zdát jako vhodné odlehčení napjaté lednové atmosféry, může být ve výsledku spíše úder kladivem na hřebík. Vnímejte rovněž znamení Raguela, kterými se vám snaží říci, že svou uspěchaností a přílišnou motivací můžete způsobit problém sobě i lidem kolem vás.

Jestliže vám Raguel naznačí, že pro začátek roku 2022 by bylo vhodné trochu zpomalit, poslechněte ho a předejdete tak nepříjemnostem, které z vaší energičnosti mohou vyplynout.

Budete-li se v prvním kalendářním měsíci roku 2022 cítit, že pokud se vám nepodaří během dne někoho rozveselit, jako by byla vaše existence naprosto zbytečná, rozhodně takové pocity nechte plavat. V takovém okamžiku se určitě obraťte na svého archanděla a věřte mu, když vám skrze sny říká, že jste pro ostatní přínosem mnohem více, než si myslíte. A nejen svou schopností vytvářet dobrou náladu i v lednu, kdy jsou ostatní z hromady nových úkolů tak trochu deprimováni.

Vaše osobnost je velmi laskavá stejně jako ta Raguelova a ač vám to nemusí být na první pohled zcela zřejmé, i drobná gesta pomoci, která nyní uděláte, si ostatní budou pamatovat do konce roku a možná i mnohem déle. Nemějte tedy obavy, že by maličkosti, kterými se snažíte přispět ke štěstí druhým, nebyly potřebné.

Je to totiž přesně naopak a budete-li o tom během ledna 2022 pochybovat, Raguel vám to skrze svá znamení velmi rád potvrdí. Jen je potřeba, abyste se jim nebránili a svému archandělu důvěřovali.

Jak poznat lednové signály Raguela

Nový rok pro vás znamená také nové zážitky a právě Raguel se snaží dohlédnout na to, abyste během vaší lednovou honbou za nimi příliš neriskovali, protože jako Střelec máte k riskování značné sklony. Jste také velmi zdatní v navazování nových přátelství a vztahů. První měsíc roku 2022 vám jich může přinést tolik, že pro vás bude obtížné tento nátlak ustát. A v některých případech by vám to mohlo dost zkomplikovat dosavadní fungující vztahy. Když už budete cítit, že vám situace přerůstá přes hlavu, obraťte se v duchu na Raguela a on vám ukáže, jak z takového kolotoče ven.

A protože je Raguel také velmi energickou osobností, bude v lednu využívat pro znamení objekty, ze kterých vyzařuje velká energie. Plápolající polínko uvnitř krbu pro zahřátí chladných lednových večerů může váš andělský patron využívat velmi často. Pokud se společně se změnou vašich myšlenek bude měnit i intenzita nebo velikost ohně, pak je jasné, že s vámi Raguel skrze oheň skutečně komunikuje.

Raguel s vámi skrze oheň skutečně komunikuje, Zdroj:  Pan_Da / Shutterstock

Andělský horoskop a koho Raguel opatruje

Astrologie, jež charakterizuje znamení zvěrokruhu, je propojena také s posly Božími v podobě andělů. Každé znamení má svého archanděla a protože v křesťanství byl Rageuel označován za „anděla harmonie a spravedlnosti“, náleží jeho pozornost právě Střelcům. Je-li vaše datum narození v období mezi 23. listopadem až 21. prosincem, pak byl „Anděl přátelství", jak jej někdy nazývají, seslán právě vám, neboť se dokáže přesně vcítit do charakteru vašeho života.

Raguel si je zcela vědom, že díky své veselé povaze umíte být okouzlující. Bude-li vám v lednu 2022 hrozit, že se díky svému temperamentu odchýlíte od správné životní cesty, váš andělský strážce vás přivede zase zpět. A pakliže se necháte jeho radami vést, může pro vás být leden skvělým začátkem pro celý rok. Ba co víc, impuls, který vás díky Raguelovi někam zavede, může ovlivnit váš život jako takový.

 

Zdroje: