Ravenův partnerský horoskop na listopad 2022: Váhy budou zažívat spoustu hádek, Střelci, dejte si pozor na vaši tvrdohlavost

Ravenův partnerský horoskop na listopad 2022: Váhy budou zažívat spoustu hádek, Střelci, dejte si pozor na vaši tvrdohlavost
Astrolog Raven Argoni je opravdový profesionál a jeho předpovědi jsou jedny z nejvíce spolehlivých. Proto jsme si pro vás tento měsíc připravili horoskop právě od něj. Z tohoto horoskopu se dovíte, na co se tento měsíc můžete těšit a na co a na koho si dát větší pozor. Ať už jde o lásku nebo o tíživou situaci v životě, Ravenův horoskop je tu pro vás. 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Listopad bude váš měsíc. Vaši milovaní vám budou projevovat svoji lásku ještě více než dříve a vy se budete cítit jako v nebi. Jejich dobrotu a šlechetnost jim ale musíte později bohatě oplácet. Může se totiž stát, že díky vaší tvrdohlavosti a samolibosti s jejich zájmem brzy přestanou.

Nebojte se proto svých citů a dejte ostatním v dostatečné míře najevo, co pro vás znamenají a jak moc je máte rádi. Věřte nám, že se vám bohatě odplatí.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Pozor byste si měli dát ve vztahové oblasti. Vypadá to na spoustu bouřkových mraků, které se budou stahovat nad vaším milostným životem. Bude zde převládat nedostatek komunikace a pochopení. Pokud však budete chtít tento osud zvrátit, je zde ještě naděje. Nezapomínejte na pravidelnou komunikaci, a především svému partnerovi naslouchejte. Uvidíte, že každé srdce roztaje, pokud se mu plně naslouchá.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Tento měsíc bude váš! Osoba, na kterou si již dlouho myslíte a o které sníte, konečně projeví svůj zájem, a vy se tak konečně dozvíte, zda k vám chová stejné city jako vy k ní. Pozor si však dejte na to, abyste svůj vysněný protějšek nezastrašili. Možná to bude těžké, ale dejte si navzájem čas. Opravdové city totiž nejde uspěchat, a pokud toužíte po opravdu silném vztahu, vyplatí se počkat.

Rak (22. 6. – ⁠22. 7.)

Vaše láska ke stálému partnerovi se s největší pravděpodobností otřese pořádně v základech. Do vašeho života vkročí tajemná osoba plná vášně a chtíče, které jednoduše nebudete moci odolat. Na konci měsíce vás tak bude čekat těžké rozhodnutí, zda zůstat u staršího a stálejšího vztahu anebo se nechat zlákat něčím a někým novým.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

V měsíci listopadu bude u vás docházet ke zklidnění vaší jinak divoké povahy a vašeho partnera to s vámi může začít nudit. Ne každý má totiž představu o ideálně prožitém večeru v podobě sezení u televize. Zkuste proto svoji polovičku překvapit a naplánujte pro ni/něj překvapení v podobě výletu na místa, která má již dlouho na svém wishlistu. Slibujeme vám, že se vám bohatě odplatí.

Zdroj: Rido / Shutterstock

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Panny čeká nová láska. Na obzoru se objeví nový člověk, který vás okouzlí natolik, že vám „hrozí“ pocit zamilovanosti. Než se ale zamilujete, ujistěte se, že to váš protějšek cítí stejně. Je zde totiž i určitá pravděpodobnost zlomeného srdce a o to nikdo nestojí.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Neříká se to lehce, ale tento měsíc budete zažívat spoustu hádek a mračen nad vaší láskou, a pokud se nebudete snažit s touto situací něco udělat, může dojít až k rozchodu s vaší milovanou polovičkou. Je zde ale stále naděje na záchranu, proto pokud o svého partnera opravdu stojíte, bojujte!

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Listopad pro vás bude měsícem samoty. Váš vysněný protějšek si najde někoho jiného a vy budete procházet pocity smutku. Toto období vám však bude přát, protože budete mít čas sami na sebe a na svůj rozvoj. A kdoví, třeba se vám na konci měsíce zase poštěstí a najdete někoho, kdo pro vás bude vším.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Střelci, dejte si pozor na vaše chování a vaši tvrdohlavost. Měli byste si dát také velký pozor na sobecké chování. Není nic horšího, než když své lásce nevěnujete dostatek pozornosti, a ona tak strádá až úplně vyprchá.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Tento měsíc budete mít velmi rozmanitý. Bude o vás mít zájem hned několik nových potenciálních partnerů, a vy se tak budete ztrácet v tom, který je pro vás ten vhodný. Rozhodněte se však rychle. Jejich zájem brzy opadne a vy byste mohli skončit opět sami.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Předejděte s partnerem nudě a vyjeďte někam na výlet nebo dokonce na nějakou dobu na dovolenou. Udělá to dobře oběma, a navíc si oba pořádně odpočinete. Věřte tomu, že tento odpočinek pro vás bude to pravé.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Buďte kreativní! Naplánujte překvapení v podobě rande v přírodě nebo například v podobě filmu a objednané pizzy. Výběr je už jen na vás. Hlavní je, abyste předešli nudě. Váš partner však také nezůstane pozadu a za vaši snahu vás náležitě odmění.

Zdroje článku: