Je den vašeho narození 21.–31.? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory

Je den vašeho narození 21.–31.? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory
Podle toho, kolikátého dne v měsíci jste se narodili, lze odhadnout, jakou asi máte povahu, schopnosti, klady i zápory. Nevěříte? Přesvědčte se sami prostřednictvím následujícího přehledu, jenž vám odhalí plno zajímavých informací.

Chápavá jednadvacítka

Přišli jste na svět jedenadvacátého? Dá se předpokládat, že jste citliví a tolerantní. Zorientovat se v situaci, ať je sebenáročnější, vám nepůsobí žádný problém. Jste rození diplomaté, schopní a ochotní vyjít s každým, aniž byste se povyšovali. Máte společenskou duši, a tak je přirozené, že se potřebujete co nejvíce stýkat s lidmi. Vaše osobní kouzlo funguje na ostatní jako magnet.

Vytrvalá dvaadvacítka

Máte vytříbené organizační schopnosti, jste velmi ctižádostiví a necouvnete před žádným cílem. Když toužíte něčeho dosáhnout, také toho dosáhnete, k čemuž vám dopomáhá velká míra intuice, síla a laskavost. Můžete mít problémy s rozhodováním a nízkou sebedůvěrou, pročež je pro vás důležitá podpora ze strany partnera. Přirozená zranitelnost a citlivost vás nutí stáhnout se do sebe, takže někdy působíte odtažitě.

Samostatná třiadvacítka

Prahnete po romantickém vztahu plném lásky a vzájemného pochopení, ale zároveň vyžadujete určitou volnost. Projevy omezování a svazování ve vás rozhodně nevyvolávají příjemné pocity. Rádi si o věcech rozhodujete sami a případné problémy raději smetete ze stolu, než abyste je řešili. Proto k sobě potřebujete tolerantní protějšek.

Přívětivá čtyřiadvacítka

Jste přesně ten typ něžného a starostlivého přítele, který je vždy ochoten pomoci, vyslechnout druhé a být jim nablízku. Máte nejen kamarádskou povahu, ale i velký smysl pro krásu a harmonii, a tak přirozeně vyzařujete přívětivou energii. Rodinný život pro vás představuje prioritu a vaše ohleduplnost a snaha pomáhat jistě najde uplatnění v nadacích a humanitárních organizacích.

Nenáročná pětadvacítka

Narodili jste se dvacátého pátého dne v měsíci? Jste zřejmě nenároční a skromní lidé s mírumilovnou a citlivou povahou, pro něž je nejdůležitější blízkost partnera. Někteří z vás mohou pociťovat touhu po nezávislosti, vzrušení a výzvách. Smysl pro humor je pro vás základ, býváte skvělí komici a rádi se bavíte napodobováním druhých.

Smysl pro humor je pro vás základ, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Vnitřně silná šestadvacítka

Vaše výrazná vnitřní síla vám pomůže zdolat překážky a náročné chvíle. Mentální bystrost, vnímavost a intuice se mohou hodit při snaze dosáhnout nějakého vůdčího postavení. Uplatníte se mezi politiky, v řadách vojska, ale i jako spisovatelé, vědci nebo finančníci. Jste totiž kreativní a máte i skvělý organizační talent.

Svědomitá sedmadvacítka

Pořádnou dávku intuice a senzitivity obdrželi i ti z vás, kteří vykoukli na svět dvacátého sedmého. Máte úžasné pozorovací schopnosti, jste nekonfliktní a poctiví. To vše často vede k tomu, že přejímáte odpovědnost za obtíže jiných lidí. Hluboce se vás dotýká každá necitlivost a křivda. Jste rození učitelé, zajímáte se ale i o alternativní metody, esoteriku, duchovní nauky apod.

Rozporuplná osmadvacítka

Obvykle napřed jednáte a až potom přemýšlíte, protože vás řídí v prvé řadě cit. Teprve později přichází na řadu rozum. Dovedete být pěkně tvrdohlaví, ale máte zdravé ego a smysl pro humor. Rádi o věcech rozhodujete. Líbí se vám, když můžete mít situaci pevně pod kontrolou. Každého úkolu se zhostíte s chutí a zodpovědně.

Nepřehledná devětadvacítka

Dá se říct, že vaše mysl neustále pracuje a pochoduje. Jste tvůrčí a máte výrazné analytické schopnosti, a tak vás nalezneme nejspíše v řadách vědců, profesorů a počítačových mágů. Nuda je výraz, který ani neznáte, jelikož neustále na něčem pracujete a hloubáte. Špetka nadvlády v životě i ve vztahu vám nevadí.

Rázná třicítka

Jste výrazná osobnost s tvůrčí představivostí, vysokým sebevědomím a ctižádostí. Inspirovat a motivovat druhé, to vám jde jako po másle. Máte schopnost rychlého úsudku a potřebujete navazovat kontakty, proto často navštěvujete společenské akce. Někdy trpíte nutkáním věci nafukovat a přehánět. Milujete zábavu a legraci.

Motivující jednatřicítka

Přirozený šarm, komunikativní povaha a příjemné vystupování – vy jste rozhodně člověk do společnosti a dobrý posluchač. Hýříte originálními nápady, při práci postupujete metodicky a kladete na sebe nemalé nároky. Občas vám pokulhává sebedůvěra, ale usilovná práce vás úspěšně dovede ke splnění vašich snů.

Zdroje článku: