Zjistěte, co vám přináší numerologické číslo vašeho příjmení

Zjistěte, co vám přináší numerologické číslo vašeho příjmení
Znáte numerologické číslo svého příjmení, ale nevíte, co znamená? V tomto článku vám přinášíme významy numerologických čísel vašich příjmení. Doufáme, že se o sobě opět dozvíte něco, co jste dosud nevěděli. 

1

Jednička je ze všech numerologických čísel nejsamostatnější, nepotřebuje nic než sebe a svou energii, aby se jí dařilo. Nesedí a nečeká, až se jí naskytne příležitost, ale sama se stará o své štěstí tím, že využívá okolností, které se ostatní možná bojí prozkoumat. Jedničkové číslo nechce ztrácet čas tím, že by se zdržovalo vyjednáváním nebo probíráním plánů. Jít na vlastní pěst umožňuje větší flexibilitu a rychlý, efektivní pohyb.

2

Toto číslo dokáže na velmi hluboké a podvědomé úrovni zachytit energie, které nelze vidět, pouze cítit. Tato vlastnost umožňuje číslu 2 instinktivně vnímat pocity, myšlenky, naděje a obavy, které ostatní ani nevyjádřili, a pak je využít jako příležitost nabídnout partnerovi podporu a soucit. Dvojka v numerologii je mírotvorce, který si je velmi dobře vědom hodnot spolupráce a společné práce. Ve svém jednání je diplomatická, protože cokoli jiného by vytvářelo nerovnováhu. I když stojí proti protikladným energiím, toto číslo vidí, jak se rozdíly mohou spojit a vytvořit něco úplného a celistvého.

3

Trojka je skrz naskrz komunikativní a vyniká ve všech formách vyjadřování. Překypuje myšlenkami, nápady, sny a úvahami a musí je vypustit do světa. Číslo 3 je člověk nápadů a sdílením těchto představ přitahuje podpůrné energie, které mohou jeho nápady proměnit ve skutečné plány.

4

Číslo 4 se pyšní tím, že je spolehlivé, a bude tvrdě pracovat celý den, aby dokázalo svou úroveň odhodlání. Potřebuje stabilní základ, aby se cítila dobře, a proto bude vynakládat velké úsilí na vytváření bezpečných a dlouhodobých vztahů, příležitostí a dohod. Jeho pracovitá povaha znamená, že služba je pro čtyřku přirozená. Ví, že je třeba vynaložit čas a úsilí, aby dosáhli nejlepších výsledků, a proto jsou úkony služby ve vztazích, v zaměstnání, v přátelství i doma nezbytné, aby vše fungovalo hladce. Je to další způsob, jak čtyřka vytváří stabilitu, a ráda se do ní vloží.

5

Numerologické číslo 5, které je opakem tunelového vidění, má 360stupňový rozhled a vše, co vidí, vypadá lákavě. Tato zvědavá povaha ji vede k různým vzrušujícím a poučným novým zkušenostem, které může získat jen málokterý jiný člověk. Pro pětku je nejlepším způsobem, jak se učit, experimentování.

6

Když je potřeba se opřít o rameno, číslo 6 přijde jako první, vybaveno laskavou, jemnou přítomností a upřímnou radou. Nečeká jen na to, až promluví. Skutečně naslouchá a snaží se porozumět, aby mohlo svůj soucit a léčení nasměrovat tam, kde je ho nejvíce potřeba. Bezpodmínečná láska šestky se vztahuje na všechny bytosti a umožňuje jí mluvit za ty, kteří nemají hlas. Tato ochrana se však stává obzvláště silnou, když jde o rodinu. Cokoli, co by mohlo narušit citovou nebo duchovní rovnováhu jeho blízkých, probudí hněv šestky.

7

Sedmička chápe, že vždy existuje něco hlubšího, něco víc, co nevidíme, a to jí dodává velký smysl pro duchovno. Zatímco náboženství je pro toto bezbřehé číslo příliš omezující, velmi osobní, intelektuální spojení s duchovním světem dává jeho zážitkům více tajemství a smyslu. Díky nekonečnému množství otázek, které čekají na odpověď, je svět pro číslo 7 neuvěřitelně poutavým místem. Zajímá se o mnoho témat a snaží se vstřebat co nejvíce znalostí a pochopení. Nezáleží na tom, zda jde o praktické nebo metafyzické otázky, číslo 7 chce vždy vědět víc.

8

Říci o osmičce, že je ambiciózní, by bylo mírné. Žije, aby dosáhla svého! Toto číslo má za cíl dosáhnout co nejvíce cílů a získat co nejvíce úspěchů. Má strategické metody a je oddané svému cíli. Dobré pocity plynoucí z dosažených úspěchů dávají osmičce vše, co potřebuje k tomu, aby stále stoupala vzhůru.

9

Díky životním zkušenostem číslo 9 v numerologii poznalo hodnotu a velikost své vnitřní moudrosti. Nyní je schopno probudit ostatní k jejich vlastnímu vyššímu já. Devítka jde příkladem, ukazuje, jak zvládat těžkosti s grácií a porozuměním, a inspiruje ostatní, aby dělali totéž.

Zdroje článku: