Jaký bude nejšťastnější měsíc roku 2022 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Jaký bude nejšťastnější měsíc roku 2022 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Každý z nás zažívá nepříjemné, ale samozřejmě i příjemné chvíle. Jednotlivá znamení zvěrokruhu ještě jen ty nejšťastnější měsíce čekají, pojďme se tedy společně podívat, jaký je právě váš nejšťastnější měsíc.

Beran (21. března – 20. dubna)

Konečně opustíte svou minulost, aby jste mohli s lehkostí vykročit do budoucnosti. Pokud budete nadále zápasit se starými vzpomínkami, vyprávěními, přesvědčeními a vztahy, které již neslouží vašemu pohybu vpřed, budete se zabývat zbytečným utrpením, kterému se lze vyhnout sebereflexí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Všechno se pro vás vnitřně i navenek posune. K tomuto posunu může dojít pouze tehdy, pokud budete ochotni vyrovnat se se svými nejistotami a omezeními, abyste se ujistili, že vaše nedostatky nemohou být použity proti vám. Tajemstvím, jak se v prosinci stanete nezastavitelným, je plné sebepřijetí a sebepoznání.

Blíženci (21. května – 20. června)

V těchto měsících se konečně budete cítit hodni toho, po čem toužíte. Vaše vztahy se prohloubí, a to jak v rámci vaší kariéry, tak i mimo ni. Budete mít spoustu příležitostí sdílet svůj hlas mnoha různými způsoby, což je to, pro co jste se narodili. Důležité je si zapamatovat, že se nesmíte prodat na krátko tím, že budete sedět ve stínu někoho jiného.

Rak (21. června – 22. července)

Je na čase skoncovat s vysedáváním nad všemi těmi skvělými nápady, a vynést je na světlo. Pokud se dokážete osvobodit z pevného sevření stagnace, prokrastinace a perfekcionismu, bude červen plný požehnání v práci i osobních vztazích.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento měsíc vám přinese veškeré štěstí a bohatství, jaké si jen dokážete představit. Přesto to nebude za každou cenu. Pokud jste ochotni vzdát se své neřesti, na druhé straně vás čeká vše, co jste si kdy přáli. Jste silnější, než si myslíte, ale někdy síla přichází v podobě ticha a odhodlání.

Panna (23. srpna – 22. září)

Září by mohlo být měsícem kdy konečně najdete pravou lásku. Otevřete své srdce myšlence, že můžete najít božskou lásku. Předpokladem pro nalezení pravé lásky je, že se dostanete do správného rytmu, pokud jde o rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, a budete se rozhodovat tak, abyste nasytili svou duši.

Váhy (23. září – 22. října)

Možná jste se cítili trochu zaseknutí v osobních vztazích, ať už jde o přátelství nebo romantické partnerství. To se však změní, ve svých společenských kruzích se už nebudete cítit jako cizinci. Budete cítit pocit sounáležitosti v romantických, přátelských i pracovních vztazích.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Stabilita vám umožní prozkoumat věci, jako jsou romantické vztahy, nové okruhy přátel a kariérní příležitosti. Kromě toho, že se zaměříte na základní prvky, budete sklízet plody své tvrdé práce, protože začnete mít jasnější a silnější pocit vlastního já.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento měsíc bude zaměřen na léčení bolesti z minulosti a rodiny. Pokud se budete i nadále vymlouvat na to, že jste takoví, jací jste, kvůli své rodině, výchově nebo dětství, nikdy si nedáte příležitost vyrůst v novou verzi sebe sama. Dobrou zprávou je, že srpen vám dá příležitost se těchto narativů snadno zbavit. Můžete očekávat, že se setkáte s lidmi, kteří budou pro vaši cestu klíčoví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Květen je vhodná doba na zkoumání svých inovací a nápadů. Zapojení vašeho mozku do práce vám umožní sklízet finanční odměny a získat přístup k životu, po kterém jste vždy toužili. Klíčem k úspěchu je vystřelit výš a jít za cíli, které se vám dříve mohly zdát příliš velké - nyní jsou v ideální výšce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Červenec bude pro vás a váš úspěch klíčový. Přitom si musíte uvědomit, že jste to vy, kdo určuje svůj vlastní úspěch. Může se objevit příležitost k přestěhování nebo nákupu nemovitosti, která vám časem přinese velký užitek. Důležité je pamatovat na to, abyste se nenechali chytit do spleti iluzorních blokád nebo výzev. Jste mnohem strategičtější, než si připouštíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Zdá se, že váš domácí prostor, romantický život a kariéra projdou modernizací. Opusťte staré kapitoly svého života, kvůli kterým jste se cítili nehodní. Prosinec vám pomůže pochopit, že můžete mít skutečně všechno, aniž byste se museli spokojit.

Zdroje článku: