Která planeta ve vesmíru vládne vašemu znamení zvěrokruhu?

Která planeta ve vesmíru vládne vašemu znamení zvěrokruhu?
Znamení zvěrokruhu je ovlivněno nejen každou planetou a vesmírem, ale i třeba určitým typickým chováním. Každá planeta ve vašem znamení něco představuje, ať už jde o dobré, či špatné vlastnosti.

 Planety mimo to, že mají své znaky, dokáží svou ohromnou silou vyzařovat neskutečně velkou energii. A díky tomu ji umíte vydávat i vy!

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Znamení berana nejvíce zastupuje planeta Mars. Jako berani jste velmi vášniví, soutěživí a chcete se vyhnout zbytečnému konfliktu, který by mohl nastat. Pokud se něco vašim kamarádům či blízkým děje, dokážete jim poradit i pomoct. Zkrátka, pokud jde o vaše známé, jdete přes mrtvoly. Váš celý život je obklopen dobrodružstvím a nikdo ve vaší společnosti se s vámi nikdy nenudí.

Právě planeta Mars ve vás vyvolává tu velkou vášeň a ambiciózní chování. Musíte mít vše, co jste kdy chtěli a dokážete si prosadit vždy svůj názor na dané situace. Pokud vás ale někdo začne ignorovat a nejste až tak v centru dění, změní se vaše chování hodného berana na toho agresivnějšího a planeta Mars se projeví víc než jindy. Nejen že srší vášní, ale představuje také oheň a zlobu.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Tomuto znamení vládne planeta Venuše. I díky této planetě je toto znamení vášnivé, romantické a dokáže značně projevit svou lásku a přízeň. Ovlivňuje také vaši krásu, rozum a potěšení. Takže pokud jste jako býci krásní, není se čemu divit. Podporuje také vaši touhu po luxusu.

Nespokojíte se s obyčejnými věcmi, vždy musíte mít před ostatními navrch a to pak dokážete také ve společnosti prodat. Máte skvělé oko. Vidíte vše. Radosti, ale i trable, které se vám chtějí postavit do cesty. A na ty dokážete včas zareagovat. 

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Vaše znamení zastupuje planeta Merkur. Jste typičtí perfekcionisti. Vždy máte všechno promyšlené do posledních detailů a nechcete připustit, aby se něco vymklo kontrole. Máte v srdci velkou touhu po cestování a po poznávání nových věcí a míst a i díky tomu jste velice průbojní v zaměstnání. Chcete totiž finanční nezávislost, abyste si tohle všechno mohli dovolit a tu nebudete mít nikdy jindy, než když budete finančně zajištění.

Jste ale také velmi nervózní a to se projevuje vždy v té nejhorší situaci. Dokážete s tím ale bojovat a jen ukazujete, jací ve skutečnosti jste. Nervózní, ale velmi dobře připravení!

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Vašemu znamení vládne Měsíc. Měsíc, který má vliv na naše roční období, krajinu, přírodní cykly a v neposlední řadě i emoce, které se raka drží. Raci jsou velice náladoví lidé. Dokáží být v jednu chvílí mírumilovní a pro ostatní by udělali všechno a v druhou chvíli se z vás může linout negativní energie. Své emoce neumíte moc ovládat. Když vás chce někdo oklamat. lže vám, vždy na to přijdete. Vidíte prostě i to, co byste nejspíš neměli a ne že by to bylo špatně. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Vám ve znamení lva vládne Slunce. Jste to nejšťastnější znamení ze všech. Cítíte se přirozeně doma, nemáte rádi velké změny ani časté návštěvy. Máte zkrátka rádi svůj klid. Na druhou stranu ale chcete, aby si vás ostatní všímali a pomalu se učíte, jak to udělat, aniž byste se nějak prozradili. Máte obrovskou energii a kreativitu u věcí, do kterých se nadchnete a vždy se to snažíte dostat až do té poslední fáze. Chcete vést lidi, vzdělávat je, pomáhat jim a právě tyto vlastnosti dělají vaše znamení tak dobrým. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Stejně jako blíženci máte ve svém znamení zahrnutou planetu Merkur. Ta ve vás vyvolává pocity objevování a poznávání všeho nového. Za svůj život už jste toho procestovali spoustu a vymýšlíte nová a nová místa, kam byste se ještě chtěli stihnout podívat. Dobře se vám daří také v lásce. Pokud někoho doopravdy milujete, snažíte se mu dát tolik lásky, důvěry a poznání, které si bezpochyby zaslouží. To vás dělá v životě šťastnými. 

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Venuše. Planeta Venuše vás obklopuje stejně jako býky. Tato planeta bezpochyby ovlivňuje nejen vaši fyzickou krásu, ale i tu psychickou. Velmi rádi všem pomáháte, dokážete vždy najít kompromis tak, aby to oběma stranám vyhovovalo. Sršíte velkou touhou po lásce, nechcete si připustit, že byste byli na něco sami. Dokážete se k lásce i probojovat a udělat vše pro to, aby si druhá polovička vybrala zrovna vás. Vše je ale ve hvězdách a ne všechny věci můžete až tak moc ovlivnit. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Štír má v tomto ohledu velice specifické postavení, protože nemá jen jednu vládnoucí planetu, ale má hned dvě. První z nich je Mars. Tato planeta dodává štírům do života obrovskou vášeň, životní sílu a intenzitu. Nikoho se nebojí. Vždy dokáží najít řešení, jak danou situaci vyřešit a ví, že oni  nejsou ti, kteří chybovali. Druhou vládnoucí planetou je planeta Pluto. Ta vládne vaši regeneraci. Vaším odpočinkem je to, když můžete zkoumat, co se dělo kdysi, a tak není divu, že patříte mezi ty nejlepší dějepisce vůbec.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Vašemu znamení vládne planeta Jupiter. Ta poskytuje hojnost, příležitosti a štěstí těm, které ovlivňuje. A to jste právě vy! Díky tomu, že se vám dostává mnoho příležitostí, jste také dobře zajištění v práci. Máte radost ze života, protože se vám daří vše, na co sáhnete. Jsou věci ve vašem životě zamotané? Nevadí, vy si s tím dokážete poradit. Jdete do všeho naplno a tato vlastnost dělá z mnohých z vás dobré podnikatele. Máte také obrovské charisma a všichni kolem vás si toho nesmírně cení. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Saturn je planeta, která vládne ve vašem znamení. Tato planeta mimo to, že představuje překážky, omezení, disciplínu a plno dalších trochu negativních věcí, představuje také povinnost, velké charisma a věrnost. A to je to, co vás dělá speciálními. Dokážete totiž skloubit všechny tyto věci najednou a nebojíte se, že tím někomu ublížíte. Víte totiž, že to umíte udělat tak, aby to bylo jen pro dobro.

Netrpíte žádnými iluzemi. Narodili jste se jako dospělí. Dokážete řešit situace klidně a dobře. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Vám vládne Uran. Máte rádi změny a inovace. Pořád máte nutkání něco vylepšovat, i když víte, že už to třeba ani nejde. Zlepšujete tedy neustále nejen svůj domov a své okolí, ale i vás uvnitř. Znáte sami sebe, víte, že jste od ostatních trochu odlišní. Tuto vlastnost si uvědomujete, ale víte, že je to dobrá vlastnost a že vám nepřináší žádné trable.

Nevěříte v to, že to za vás někdo udělá. Když potřebujete změnu, vrháte se do toho po hlavě.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Stejně jako štír máte dvě vládnoucí planety. Jednou z nich představuje Jupiter. Ten dává lidem ve vašem okolí pozitivní energii a šťastné vibrace. Přináší vám nespočetně mnoho příležitostí, za které se vždy chytnete a dokážete je dovést až do samotného konce.

Druhou planetou je Neptun. Tato mystická a magická planeta vám dokáže otevřít všechny zavřené dveře. Vynikáte ve všem, co se vám připlete do cesty. Vždy věřte sami sobě a ne tomu, co o vás říkají ostatní. 

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.cosmopolitan.com