Horoskop na týden od 22. listopadu: Lvi ve svém živlu, Panny čeká emocionální restart a Štíři na stopě

Horoskop na týden od 22. listopadu: Lvi ve svém živlu, Panny čeká emocionální restart a Štíři na stopě
Tajné informace, důležité zprávy a jasné signály, na to vše můžete v příštím týdnu narazit. Přečtěte si jaký týden vás čeká a jak si následující dny v listopadu můžete zpříjemnit.

Beran

Pokud uvažujete o nějaké změně, vytvořte si seznam požadavků a poté získejte informace, které hledáte. Uvidíte možnosti, které vám dříve zůstávaly skryté a můžete tak rychle docílit požadovaných změn. 

Býk

Podívejte se na omezující přesvědčení ve vašich vztazích a zjistěte, kde by vám prospěla změna. Možná si myslíte, že nejste dost dobří a že si nezasloužíte lepší přístup. Nastal čas tyto omezující přesvědčení zpochybnit.

Blíženci

Chystáte-li se investovat svůj majetek, je výborná příležitost. Vaši přátelé vám budou tento týden vaším zrcadlem. Kdykoli vám někdo z nich rozproudí krev v žilách, zeptejte se sami sebe: “Kdy dělám totéž já druhým?” 

Rak

Tento týden se vám otevírá pole lásky. Můžete se s někým seznámit, přijmout rande “naslepo” nebo se otevřít novému poznání v současném vztahu. Hledejte smysluplnost v každodenních činnostech a naslouchejte jemným signálům vaší intuice. 

Lev

V tomto týdnu budete ve svém živlu, milí Lvi. Snadno na sebe připoutáte pozornost a bude se vám dařit vše na co sáhnete. Objevíte nové cesty v komunikaci s druhými a lehce navážete na minulé rozhovory. Dobré nápady můžete mít také v materiální oblasti. Pokud se potřebujete pustit do předvánočního úklidu, vzhůru do toho.

Panna

V příštích dnech věnujte pozornost tomu, jak se lidé kolem vás cítí a nenechte se strhnout špatnou náladou. Kdybyste přece jen splínům podlehly, máme pro vás dobrou zprávu. Konec týdne vám přinese možnost emocionálního restartu, což vás přivede zpět k vašemu pravému já. 

Váhy

Rádi usilujete o dokonalost i tam, kde by se ostatní spokojili s průměrností. Začátkem týdne se zaměříte na perfektní pracovní výkon. Nezapomínejte, že práce není to jediné na čem záleží a zkuste si vyhradit nějaký čas také na zábavu.

Štír

I když se snažíte získat co nejvíce informací různými i tajnými cestami, lidé k vám v tomto týdnu budou chodit dobrovolně a rádi, aby se o potřebné důkazy sami podělili. Přiznají své chyby achyby,nce vám sdělí i podrobnosti o tom, jak je udělali. Možná vám tyto informace také řeknou něco o vašem přístupu k celé události. 

Střelec

Během tohoto týdne může dojít k setkání s někým významným z vaší minulosti nebo můžete dostat důležitou zprávu. Nechte se vést informacemi, které se k vám dostanou, ale nepropadejte panice, pokud vás zprávy zaskočí. Dejte věcem čas, aby se mohly ukázat v pravém světle.

Kozoroh

Začíná týden dobrých přátelství. Podívejte se kolem sebe a pokuste se upevnit vztahy, na které jste si v poslední době nenašli čas. Máte dobré vztahy s nejbližšími sousedy? A kdy jste naposledy viděli své sourozence? Přivítejte důvěru a pozitivní energii tam, kde už dlouho převládá šeď spěchu a netrpělivosti.

Vodnář

Tento týden využijte svou přirozenou touhu po něčem tajemném. Najděte si v přírodě silné energetické místo a vyšlete všechny své důležité myšlenky do prostoru. Nebo si doma zapalte rituální kadidlo a očistěte prostor kolem vás. Tyto činnosti vám pomohou naladit se na klidnější vlnu. 

Ryby

Vaše názory nezůstanou stranou, chcete být slyšet a postaráte se o to, aby váš hlas vynikl. Zapojte se do problémů vaší komunity, nestůjte v ústraní a pusťte se do akce všude tam, kde máte co nabídnout. V žádném případě nehledejte důvody, proč něco nejde. 

 

Zdroje