Horoskop štěstí na druhou polovinu roku 2023: Lvi jsou nejšťastnější, Vodnáře čeká rozhodování

Horoskop štěstí na druhou polovinu roku 2023: Lvi jsou nejšťastnější, Vodnáře čeká rozhodování
Jak se vám vedlo v první polovině tohoto roku? V polovině druhé to může být lepší. Sepsali jsme pro vás horoskop štěstí, kde se dozvíte, v jakých oblastech se vám bude výjimečně dařit.

Nikdo nemá takovou smůlu, že by se mu nevedlo v ničem, ani takové štěstí, aby se mu zdařilo vše. Každý máme svou silnější životní oblast, v níž se nám v daném časovém úseku opravdu daří. Zjistěte, jaká je ta vaše po zbytek roku 2023. Posypou se k vám penízky nebo můžete čekat štěstí v lásce? Chcete-li dosáhnout velkého úspěchu, primárně své úsilí investujte do své šťastné oblasti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kariéra: Práce se pro vás stane mnohem zajímavější a začne vás více bavit, kariérní postup je nevyhnutelný. V této oblasti zažijete opravdové štěstí.

Rodina: Je vysoce pravděpodobné, že se dočkáte početí potomka. Jste-li žena, máte zvýšenou šanci otěhotnět. Nejste-li sezdaní, je nejlepší čas to změnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Finance: V práci dostanete lépe placené místo, a proto o finance nebudete mít nouzi.

Rodina: Nejste-li sezdaní, manželství bude šťastné, pokud svatbu uspořádáte mezi zářím a prosincem.

Zdraví: Vaše zdraví se nezhorší, buď zůstane stejné nebo se výrazně zlepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Finance: Ke svému hlavnímu příjmu si najdete různé přivýdělky, které vám zajistí slibný přísun peněz. Cokoli si zamanete, to si budete moci dovolit.

Kariéra: Vaše dosavadní tvrdá práce bude náležitě oceněna. Lidé v zaměstnání si vás začnou více vážit.

Rodina: Vaše zpřetrhané vazby s rodinnými příslušníky se opět obnoví.

Vaše tvrdá práce bude odměněna
Vaše tvrdá práce bude oceněněna | Zdroj: djrandco/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Láska: Nehledě na to, zda jste svobodní či zadaní, v lásce se vám bude dařit více než v první polovině roku. Najdete si partnera, s nímž budete šťastní, nebo urovnáte spory ve stávajícím vztahu.

Zdraví: Zůstanete zdraví. Pokud onemocníte, rychle se vyléčíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Štěstí: Ve druhé polovině roku 2023 jste nejšťastnějším znamením celého zvěrokruhu. Jistě, nějaké problémy zaznamenáte, ale poučíte se z nich a jako problémy je tudíž vnímat nebudete. To vám dodá sebevědomí, které značně zlepší váš partnerský, pracovní i osobní život.

Panna (23. srpna – 22. září)

Finance: Očekávejte nečekané zvýšení příjmů. Pokud jste investovali, především do nemovitostí, nyní se vám peníze vrátí. Práce vás též bude bavit, a proto očekávejte nadstandardní bonusy na své výplatní pásce.

Váhy (23. září – 23. října)

Láska: Zamilujete se. A nebude to jen tak ledajaká láska, bavíme se zde o partnerovi na život, pokud jste ho doposud nenašli.

Kariéra: Své plány, jak zbohatnout, rozhodně neberte na lehkou váhu. Může to být poslední plán na získání nové práce, který za svůj život uděláte, na této pozici budete šťastní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zdraví: Po psychické stránce budete nadmíru spokojeni a stres se z vašeho života vytratí – nebo ho alespoň nebudete tolik prožívat. Zjistíte, že jste celý život zastávali špatný názor, a změníte svůj pohled na život. A to přinese vytoužené uzdravení vaší duše.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Láska: Rozhodně nejste ten typ člověka, který by se bezhlavě zamiloval. Nyní ale v dlouhodobém vztahu najdete jen samá pozitiva a s partnerem začnete trávit více času. Také ho můžete požádat o ruku, nastal nejlepší čas.

Kariéra: Pokud podnikáte, nyní se rozrostete a oslovíte vlivné klienty.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kariéra a finance: Jste zvyklí tvrdě pracovat a nepolevíte ani v tomto časovém období. Ba naopak, práce se stane vaší vášní a vaši spolupracovníci vás budou milovat, snadno a rychle vyřešíte každý pracovní problém.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zdraví: Toto časové období pro vaši psychiku bude velmi náročné. Jak ho prožít šťastně? Z každého problému se poučte. Nyní je čas najít správné řešení. Nic nebude ideální, ale vždy mohlo být hůř.

Láska: Přestože partner se k vám nemusí vždy chovat nejlépe, ke konci roku zjistíte, že to s vámi celou dobu myslel dobře a snažil se vám pomoci.

Nic nebude ideální, ale vždy mohlo být hůř.
Nic nebude ideální, ale vždy mohlo být hůř. | Zdroj: puhhha/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Finance: V jejich získávání budete mít štěstí. Pokud nemáte stálý přísun peněz, získáte ho. Nicméně si dejte pozor na utrácení.

Rodina: S partnerem zpečetíte svou lásku manželským slibem, nebo půjdete na nezapomenutelné rande.

Zdroje článku: