Horoskop pro samotáře na říjen: Raci zatouží pustit někoho do svého soukromí, pro Střelce bude říjen poněkud náročnější

Horoskop pro samotáře na říjen: Raci zatouží pustit někoho do svého soukromí, pro Střelce bude říjen poněkud náročnější
Mnoho lidí miluje samotu a hrdě se za samotáře prohlašují. Patříte také do této skupiny lidí? Co si pro vás připravil měsíc říjen? Budete vytrženi ze své komfortní samotářské bubliny?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Mnohdy na svou samotu nadáváte a máte pocit, že ve svém životě někoho chcete. Ve skutečnosti vám ale vaše samotářství tak trochu vyhovuje. Právě proto budete v říjnu hledat na ostatních chyby, a to jenom proto, abyste nikoho nemuseli pouštět do své bubliny. To je ale velká škoda. Dejte si pozor, abyste nepřehlíželi krásné a pozitivní vlastnosti lidí, kteří vás mají opravdu rádi a místo toho nehledali malicherné chyby.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V říjnu si budete svou samotu naprosto užívat. Miluje, když máte pro sebe dostatek času, a nejinak tomu bude i tento měsíc. Svůj volný čas si budete pořádně užívat. Budete bez výčitek dělat to, co vás opravdu baví, a nebudete muset brát ohledy na ostatní. Dejte si ale pozor, abyste se ze společnosti nevyčlenili příliš.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

V říjnu si budete střežit své soukromí a volný čas více než kdy jindy. Nějaký člověk se vám možná bude snažit vetřít do přízně, ale vy rychle poznáte, že tuto osobu ve svém životě nechce. Nepřinesla by vám nic pozitivního.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Není všechno zlato, co se třpytí. Na tuto větu si v říjnu vzpomenete hned několikrát a donutí vás přehodnotit některé své postoje. Dlouho jste měli pocit, že ve svém životě nikoho nepotřebuje a nejlépe vám je, když jste sami. Říjnové události vám ale změní pohled na životy a vy zatoužíte si někoho pustit do svého soukromí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V říjnu se ujistíte, že jste silní a stateční jako lev. Vaše vnitřní síla vás ujistí, že dokáže vše, po čem toužíte. A nikdo vám to nerozmluví. I když možná občas půjdete sami proti proudu, nemějte strach a nenechejte se rozhodit pomluvami a nevyžádanými radami.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V říjnu konečně zase zatoužíte po společnosti blízkých lidí. Prošli jste si obdobím, kdy vám bylo nejlépe o samotě. To se ale změní a vy si budete užívat čas strávený s rodinou a kamarády. Díky tomu přehodnotíte své názory a zjistíte, že i čas strávený s blízkými může být zábavný a krásný.

Váha (23. 9. – 23. 10.)

V říjnu budete čerpat nejvíce energie právě ve své samotě a vlastních myšlenkách. Dopřejete si čas a prostor, abyste mohli duchovně růst a posunout se zase o kus dál. Zaměřit se můžete například na seberozvojovou literaturu, meditaci, procházky a vzdělávání. Tento měsíc vás to bude nejen bavit, ale také vám to prospěje a pozitivně to ovlivní váš život.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V říjnu se zaměříte především na sebe a své koníčky a záliby. Chvilkama může být říjen poněkud hektický, protože činností, které vás baví, nebo které chcete již dlouho vyzkoušet, máte na seznamu opravdu mnoho. Pokuste se ale začlenit do svého života také druhé lidi. Mnoho koníčků můžete přece vykonávat s kamarády nebo s rodinou. Uvidíte, že vám to nakonec udělá radost.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento měsíc pro vás může být poněkud náročnější. Samotu sice milujete, ale i přes to si budete v říjnu připadat na všechno až nepříjemně sami. Bude pro vás ale těžké, přiznat si tyto pocity. Nebojujte sami se sebou a raději vyhledejte společnost lidí, kterým na vás záleží.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V říjnu se možná uzavřete do své komfortní bubliny více než kdy jindy. Budete mít vůči svému okolí poněkud bojovný postoj a potýkat se budete také s nepochopením. To vás možná budete nutit stáhnout se do sebe ještě víc. Zkuste ale vystoupit ze své komfortní zóny a začněte s blízkými lidmi více komunikovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Samotu jste si dlouhou dobu užívali. V říjnu ale vývoj vaší samotářské éry prožije velmi výrazný zvrat. Do vašeho života vstoupí osoba, která ve vás vyvolá touhu dělit se o svůj život. Může se jednat o přátelství, ale také o nově vznikající vztah, který bude velmi krásný a silný.

Ryba (21. 2. – 20. 3.)

Říjen pro vás bude velmi harmonický. Skvěle se vám podaří vyvážit čas strávený s lidmi s časem, který je určen jen a pouze vám. Budete si užívat radovánky s přáteli a rodinou, ale zároveň budete mít také dostatek času pro sebe, své myšlenky, koníčky a sny.

Zdroj článku:
  • Autorský text